- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Bence siz eltinizi içten içe kıskanıyorsunuz..Onların samimi olması neden sizi bu kadar rahatsız ediyor? Kadının hitap şeklinede siz karışacak değilsiniz herhalde..Bende kayınvalidemle samimiyimdir..Aşkım,bebeğim,hayatım derim hep, o da aynı şekilde bana öyle hitap eder ama her zaman birbirimize saygımız vardır..Hitap şekli başka birşey saygısızlık başka birşey..Siz onların samimiyetini saygısızlık olarak görüyorsunuz bu yanlış birşey..Böyle düşünmeye devam ederseniz sadece kendi kendinizi yersiniz başka birşey olmaz..Çıkın bu gereksiz düşüncelerden..Onun yeri başkadır sizin yeriniz başkadır..İnsanlarla yarışa girmeyin boşyere siz kaybedersiniz..Ayrıca beni daha önceden tanıyorlar o 4 yıllık gelin diyorsunuz ama inanın bu hiçbir anlam ifade etmez..Bazı şeyler zaman gerektirmeyebilir..Birbirlerinden iyi elektrik alan insanlar çabuk kaynaşabilirler..Ama sizden o elektriği almamıştır belki de..Siz hem samimiyeti sevmiyorum diyorsunuz,hem de onların arasında ki diyalogu kıskanıyorsunuz,ya benide o şekilde sevmezse diyorsunuz..O şekilde diyalog istiyorsanız, o zaman sizde samimi olacaksınız istemiyorsanızda onlara karışmayacaksınız..Unutmayın karşınızdaki insanın size ne kadar yaklaşabileceğini sizin sınırlarınız belirler..Siz önünüze duvar örerseniz,karşı tarafta sizin izin verdiğiniz kadar samimiyet kurar sizinle..Ama bu sizi sevmiyor anlamına gelmez..Sizide sever ama mesafeli olur..Onu da sever ama onunla daha yakın olur,çünkü eltiniz sizin gibi yaklaşmıyor demek ki kayınvalidenize..Yani böyle olmasına sebep sizin yaklaşımlarınız,kayınvalidenizin sizi sevmemesi değil..