- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Seni onun kadar sevmeseler ne olur ne kaybedersin eşin bunu yarışa mı döker
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size ne bundan.size ne eltiizin kayinizin nasil evlilik yuruttugunden.fesatlik yapmayin.kendi isinize gucunuze bakin.eltiniz esitlik olmasi icin soylemis nisanliligimi kendim aldim diye.buna ragmen o aileyi beinimsemis sevmis.
Siz ise nelerin pesindesiniz.allah simdiden o eltiye sabir versin
ondan yana sıkıntı yok ama eger hislerin doğruysa eltinlede aran limoni olursa ince ince işler kvalidene karşı doldurur ben mesela şuan o aşamadayım üstüme titreyen kvalidemden eser yok neden çünkü dolduranları var ....neyse yaşayıp göreceksin..varsayımlarla konuşmak yanlış tabi..
Seni onun kadar sevmeseler ne olur ne kaybedersin eşin bunu yarışa mı döker
Okudum canim merak etme.neyin peşindeyim pardon? asla fesatlık yaptığımı da kabul etmiyorum. kaygılarımı dile getirdim. sebeplerini de elli kere tekrar edemeyeceğim isterseniz okursunuz geri dönüp.
ya nişanlınız siz üzülmeyin diye yalan söylüyorsa?
aynen öyle diyorum,sizin eltinizden hoşlamnadığınızı bildiği için,ben onun yemeklerini beğenmememiştim diyebilir. bu arada kv.beğendim.gelinlerinin arkasından dedikodu yapmayan birine benziyor.onu size çekiştirmiyorsa,siziz de ona çekiştirmez.bir denge kurmaya çalışıyor.kıymetini bilin.
ve lütfen,kendi ruh sağlığınız için,elti ile uğraşmaktan vazgeçin.
demek istiyor ki,gelinim yemek yapamasa da bilemese de önemli değil.benim için değerli.bir şekilde yüceltiyorişte.gelininin aşağılanmasını,üzülmesini istemiyornişanlım bana bunu anlatalı 4 sene oluyor ve o zaman ben eltimi tanımıyordum bile. hoşlanmam veya hoşlanmamam gibi bir durum söz konusu değildi. artı zaten nişanlım özü sözü bir dürüst biridir. hiçbir konuda yalanı olmamıştır. olayın aslının onun anlattığı gibi lduğunan adım gibi eminim. fakat neden k.validem olayı değiştirerek anlatıyor, yemekleri çok güzeldi deme ihtiyacı hissediyor öyle olmamasına rağmen onu anlamıyorum.
demek istiyor ki,gelinim yemek yapamasa da bilemese de önemli değil.benim için değerli.bir şekilde yüceltiyorişte.gelininin aşağılanmasını,üzülmesini istemiyor![]()
niye bu kadar irdeliyorsun,kadın gelinini seviyorçok saçma değil mibunu böyle desin o zaman. banane gelininin yemek yapıp yapamadığından. olayın doğrusunu bilirken böyle yalan yanlış anlatması cidden tuhaf oldu. gelinini benim gözümde iyice yüceltmek istiyor garip bir şekilde.
niye bu kadar irdeliyorsun,kadın gelinini seviyor![]()
neyini sorgulayayım,şu şu niteliktekiler sevilir,şu şu niteliktekiler sevilmez diye kanun mu var.kadın seviyor işte,dahası yokyalan söyleme pahasına...siz hiç sorgulamazdınız herhalde.
neyini sorgulayayım,şu şu niteliktekiler sevilir,şu şu niteliktekiler sevilmez diye kanun mu var.kadın seviyor işte,dahası yok![]()