• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alarm...Eltime gıcık olmak üzereyim...

Size ne bundan.size ne eltiizin kayinizin nasil evlilik yuruttugunden.fesatlik yapmayin.kendi isinize gucunuze bakin.eltiniz esitlik olmasi icin soylemis nisanliligimi kendim aldim diye.buna ragmen o aileyi beinimsemis sevmis.
Siz ise nelerin pesindesiniz.allah simdiden o eltiye sabir versin

neyin peşindeyim pardon? asla fesatlık yaptığımı da kabul etmiyorum. kaygılarımı dile getirdim. sebeplerini de elli kere tekrar edemeyeceğim isterseniz okursunuz geri dönüp.

ondan yana sıkıntı yok ama eger hislerin doğruysa eltinlede aran limoni olursa ince ince işler kvalidene karşı doldurur ben mesela şuan o aşamadayım üstüme titreyen kvalidemden eser yok neden çünkü dolduranları var ....neyse yaşayıp göreceksin..varsayımlarla konuşmak yanlış tabi..

işte ben bu kaygımı bir türlü anlatamadım bazılarına. şimdi daha çok erken belki ama ilerde oluşabilecek bir durum bu. bir varsayım. olmayacak bir şey değil. göreceğiz.

Seni onun kadar sevmeseler ne olur ne kaybedersin eşin bunu yarışa mı döker

hayır asla. nişanlım hiçbir zaman laf taşıyan biri olmamıştır. ketumdur bu konularda, en çok sevdiğim huylarından biridir bu. eğer k.validem beni hiç sevmiyor olsaydı kendisi hiç yorum yapmazdı, ama o hep annesinin beni beğendiğinden, sevdiğinden bahsediyor yeri geldikçe. korkum da bu durumun bozulması işte. iyi bir ilişki yakalamışken bunun bozulması. kötü elti kaynana muhabbetlerinden mi etkileniyorum nedir burdaki :)

Siz zaten yarışa şimdiden başlamışsınız.
Eltinle aranın iyi olması için sen neden çaba gösterme ihtiyacı duyuyorsun?
Herşeyi akışına bırak.insanların kişilikleri çok farklıdır.
sen seviyeyi seversin,eltin samimi davranmayı.

Bu arada kıskançlık çanları çalıyor sizde.bence bırakın elti sorunlarını.yoksa üzülen herzaman siz olursunuz.

neyin peşindeyim pardon? asla fesatlık yaptığımı da kabul etmiyorum. kaygılarımı dile getirdim. sebeplerini de elli kere tekrar edemeyeceğim isterseniz okursunuz geri dönüp.
Okudum canim merak etme.
Eltinin sana kasten bi davranisi yok.
Aileyle iyi olmasini kiskaniyosun.kocasiyla iliskisini nasil yuruttugune kafa yoruyosun.kayinvalidesine ismiyle samimi bi sekilde seslenmesine takmissin.kizi dort bi yandan sarmissin.
Bide icine girince daha iyi anlarim diyosun..baska derdin kalmadida eltinimi incelemeye aldin.burda kotu karakter elti degil sizssiniz.
Bence iyigecinin ne guzelguzel bi aile denk gelmis size.
Keyfini sureceginize huzur kacirma planlari yapiyorsunuz.

kendi konumu hortlatıyorum. ama yeni yaşanan şeyler üzerine hissettiklerimi paylaşmadan da duramayacağım.

eltimle bir kez daha bir araya geldik 3 gün önce. kardeşimin asker uğurlaması vardı, k.validemle beraber bize geldiler bu sebeple o akşam. k.validem önce geldi, o da işten çıkışta almış tatlısını gelmiş. üzerine düşeni yapıyor, kesinlikle X de şunu yapmadı, eksik yaptı gibi bir izlenim vermiyor dışarı. fakat o gece de benimle hiç konuşmadı desem yeridir. Mesela herkes işimle, yaşadığım şehirle ilgili sorular sorarken o hiç ilgilenmedi. dedim bari ben konuşayım, konular açtım. bir iki cümle ettikten sonra kısa kesip geçiştirdi.

bir de k.valideme çaya gittik dün. bana geliniyle ilgili yanlış bir şey anlattı. neden öyle yapmış olabileceğinin yorumunu size bırakıyorum: kaynımla ilk evlendiklerinde onun ailesini yemeğe davet etmiş. fakat gelin hanım pek iyi yemek yapan biri deilmiş, acemiymiş. bu sebeple yemekten önce kaynım herkese ve özellikle nişanlıma (kendisi çok yemek seçen biri olduğu için) X ilk kez bu kadar kişiyi ağırlayacak. Yemekleri beğenmeseniz de belli etmeyin yiyin çok uğraştı demiş. Hakikaten de yemekleri iyi değilmiş ve aç kalmışlar, ama kıza çok güzel oldu demişler. Eve gidince bir kez daha yemek yemişler. Bunu nişanlım yıllar önce bana gülerek anlatmıştı. Fakat yıllar önce olan bu olayı k.validem dün bambaşka anlattı. Onun anlattığına göre güya ilk kez yemek yapmasına rağmen çok güzel yapmış, yemek seçen nişanlım bile bayılmış. Duyunca çok şaşırdım ama hiç bozuntuya vermedim, dinledim geçtim. Sizce k.validemin amacı ne olabilir böyle anlatmakta? Zaten iki lafından biri X şöyle X böyle, şimdi de çok güzel yemek yapar oldu, olayı bana yalan söyleyerek bambaşka anlatıyor.

aynen öyle diyorum,sizin eltinizden hoşlamnadığınızı bildiği için,ben onun yemeklerini beğenmememiştim diyebilir. bu arada kv.beğendim.gelinlerinin arkasından dedikodu yapmayan birine benziyor.onu size çekiştirmiyorsa,siziz de ona çekiştirmez.bir denge kurmaya çalışıyor.kıymetini bilin.
ve lütfen,kendi ruh sağlığınız için,elti ile uğraşmaktan vazgeçin.

aynen öyle diyorum,sizin eltinizden hoşlamnadığınızı bildiği için,ben onun yemeklerini beğenmememiştim diyebilir. bu arada kv.beğendim.gelinlerinin arkasından dedikodu yapmayan birine benziyor.onu size çekiştirmiyorsa,siziz de ona çekiştirmez.bir denge kurmaya çalışıyor.kıymetini bilin.
ve lütfen,kendi ruh sağlığınız için,elti ile uğraşmaktan vazgeçin.

nişanlım bana bunu anlatalı 4 sene oluyor ve o zaman ben eltimi tanımıyordum bile. hoşlanmam veya hoşlanmamam gibi bir durum söz konusu değildi. artı zaten nişanlım özü sözü bir dürüst biridir. hiçbir konuda yalanı olmamıştır. olayın aslının onun anlattığı gibi lduğunan adım gibi eminim. fakat neden k.validem olayı değiştirerek anlatıyor, yemekleri çok güzeldi deme ihtiyacı hissediyor öyle olmamasına rağmen onu anlamıyorum.

nişanlım bana bunu anlatalı 4 sene oluyor ve o zaman ben eltimi tanımıyordum bile. hoşlanmam veya hoşlanmamam gibi bir durum söz konusu değildi. artı zaten nişanlım özü sözü bir dürüst biridir. hiçbir konuda yalanı olmamıştır. olayın aslının onun anlattığı gibi lduğunan adım gibi eminim. fakat neden k.validem olayı değiştirerek anlatıyor, yemekleri çok güzeldi deme ihtiyacı hissediyor öyle olmamasına rağmen onu anlamıyorum.
demek istiyor ki,gelinim yemek yapamasa da bilemese de önemli değil.benim için değerli.bir şekilde yüceltiyorişte.gelininin aşağılanmasını,üzülmesini istemiyor:KK66:

demek istiyor ki,gelinim yemek yapamasa da bilemese de önemli değil.benim için değerli.bir şekilde yüceltiyorişte.gelininin aşağılanmasını,üzülmesini istemiyor:KK66:

çok saçma değil mi :D bunu böyle desin o zaman. banane gelininin yemek yapıp yapamadığından. olayın doğrusunu bilirken böyle yalan yanlış anlatması cidden tuhaf oldu. gelinini benim gözümde iyice yüceltmek istiyor garip bir şekilde.

çok saçma değil mi :KK70: bunu böyle desin o zaman. banane gelininin yemek yapıp yapamadığından. olayın doğrusunu bilirken böyle yalan yanlış anlatması cidden tuhaf oldu. gelinini benim gözümde iyice yüceltmek istiyor garip bir şekilde.
niye bu kadar irdeliyorsun,kadın gelinini seviyor:KK14:

bizde 3 eltiyiz bırakın didişmeyi empati kurun sadece ... inanın anlaşmak gibisi yok biz hep 3 kardeş bir araya gelip eğleniriz kötü olunca eşlerde etkilenir kardeşlerinde arası açılır bence iyi anlaşmaya çalışın küçük ayrıntılara takılmayın takıldıkça inannın daha çok soğursunuz.. kayınvalidenizde hepinizi sever tabii biri ağır basabilir normal yani önemli olan bunu size yansıtmaması

neyini sorgulayayım,şu şu niteliktekiler sevilir,şu şu niteliktekiler sevilmez diye kanun mu var.kadın seviyor işte,dahası yok:KK66:

neden seviyor kısmını geçtim. anlamasam da tamam diyorum artık. ama cidden iki lafından biri X şöyle X böyle, onu annesini, babasını kardeşini anlata anlata bitiremiyor. En son bu olayı da böyle yalan söyleyerek anlatınca yok artık dedim :D Benim onu sevmememden korkuyor herhalde.

Siz saygınızı ve sevginizi koruduktan sonra severler tabiki neden sevmesinler. nafiş nedir yahu kv ile arada her zaman bir kv gelin mesafesi olmalı bence.

Back
X