Aldatan eşe geri geldim.

yaşlı bakımı yapamaz mısınız? evde yatılı yaşlı bakıyorlarya bir yaşlı bulabilirseniz hem evine yerleşirsiniz hem para alırsınız
Onu düşündüm bir site vardı iş ilanları diye çoğu çocukla kabul etmiyor bide benim kız ufak sürekli bakmak lazım imkansız gibi görünüyor şimdilik

Kadın sığınma evinde belirli bir süre kalma hakları var diye biliyorum. Çocuğu çok küçükmüş. Büyümesi için uzun zamana ihtiyacı var sanırım

Gözü önünde bir mal olursa el koyabilir. Altın yapıp evde tutulmaz bence. Burda yatırım bölümleri varya orda çok tecrübeli kadınlarımız vardır seni yönlendirebilecek. Bende pek anlamam ama ben olsam banka hesabı açar gram altın alırım. Yüzük vs işçilik kaybettirir.

O zaman calisamamistim coğrafya ve mat hiç yapmadan bu puanı aldım şimdi ise derslerimin çoğu bitti sadece edebiyat kaldı ilahiyat düşünüyorum açıktan okuyup din kültürü öğretmeni olunabilir yada başka bir seçenek farketmez

Örgün okuyacam zaten KPSS ortaöğretime girdim 70 aldım oda çok yetersiz birkaç yere başvurdum ama sonuç olumsuz
Örgün nasıl okuyacaksın? Çocuklara bakacak biri var mı? Bakacak kimse yoksa çocuklarla örgün okuman imkansız çünkü. Derse götüremezsin. Evde tek bırakamazsın çünkü küçükler. Nasıl okuyacaksın ki örgünü?

Örgün okuyacam zaten KPSS ortaöğretime girdim 70 aldım oda çok yetersiz birkaç yere başvurdum ama sonuç olumsuz
Katiplik alımına başvurabilirsiniz. Ortaöğretim 70 barajı yeterli klavye sınavına girmek için. Evde klavye çalışın 10 parmak. Boy kg sıkıntınız yoksa infaz koruma.memurluguna da başvurabilirsiniz. Yakın zamanda.alim olacak diye biliyorum

Girdim 70 aldım merkezî atama da yetersiz di birkaç yere başvurdum olumsuz çıktı
Bence bunu bir daha dene. Üniversite sınavı diyorsun da ne kazanacaksın ki? Kazanıcaksın da geçerli meslek olacak o kazandığın da mezun olup işe gireceksin de. Örgün nasıl okuyacaksın o çocuklarla? Biraz gerçekçi olmak gerekiyor. Git bir kursa bi şeye destek al youtube kitap vs yüklen kazan şu kpss yi atan. Adama iyice saplanıp kalacaksın şu anki arsızlığını 10 a katlayacak

Pardon yanlış yazdım açıktan okuyacam evde çalışıp örgün değil

Onu düşündüm bir site vardı iş ilanları diye çoğu çocukla kabul etmiyor bide benim kız ufak sürekli bakmak lazım imkansız gibi görünüyor şimdilik
evde çağrı merkezi başvurun o zaman evden çağrı alın çocuğunuzada bakabilirsiniz bu sayede

Evet bende onu anlatmaya çalıtşım aslında konu sahibinin 4 yıllık güzel bir bölüm kazanıp,okuyacak kadar vakti yok. Ayrıca çocuklarıda var. O yüzden açıköğretim onun için daha uygun olur diye düşünüyorum.

Pardon yanlış yazdım açıktan okuyacam evde çalışıp örgün değil
Açıktam okuduğun okulla ne olacak? Nesi geçerli onun? Burda verilen akılları değerlendir ,gir ortaöğretim kpss ye kas, ha yine açıktan okuycam ille diyorsan açıköğretim zaten okursun bi yandan da.

Onu da araştırdım boy olarak 60 altiyim birde orda çok torpil dönüyor denildi ne kadar doğru bilemem.

Kesinlikle yaşlı bakıcılığını zorlayın. 2-3 başvuru olmadı diye bırakmayın. Büyük şehirlerde yatılı bakıcı ücretleri 1000 dolara yakın şu anda. Siz makul bir ücret isterseniz belki karşı taraf çocukları sorun etmeyebilir.

Atandiktan sonra okumaya devam edebilirsiniz. Kurumlar buna anlayis gösteriyor. Yanlis anlamayin ama herkes ya iibf okuyor ya ilahiyat. Sonra yine alan kpss ye gireceksiniz. 6 7 yil bu adama katlanabilir misiniz?

Açıktam okuduğun okulla ne olacak? Nesi geçerli onun? Burda verilen akılları değerlendir ,gir ortaöğretim kpss ye kas, ha yine açıktan okuycam ille diyorsan açıköğretim zaten okursun bi yandan da.
İmam Hatip cikisliyim ve şuan hafızlık yapıyorum gerçi bu aralar aksadı ama bitirmeme az kaldı 2 yıl ilahiyat la artı hafızlıkla diyanetin alımlarına basvurursam şansım yüksek

Şimdi okusanız bile atanmak öyle kolay değil ki...İnanın 2 bölüm bitirdim baktım olacak gibi değil meslek edindim iş yeri açtım.Size tavsiyem okumaya açıktan devam edin.Hemen halk eğitim kurslarına gidin.Ozellikle kuaförlük, güzellik uzmanlığı gibi bölümlere kayıt yapıp hayata hemen atılın.Bir abla vardı kursta tanışmıştık.Esinden ayrılmış ve elinde bir cımbız bir ip varmış.Ben onlarla tekrar hayata başladım.Simdi neyim varsa iple cımbızla oldu dedi.Hayal kurmadan gerçekçi olursan inşallah yolunu bulacaksindir.

Merhaba, nerde yasıyorsunuz, cocuklarını kac yasında, calısırken onlara bakmak zor olmaz mı, yasadıklarınıza cok uzuldum Allah hem babanızdan hem koca olacak o musvetteden hakkınızı alsın.

bu yerde bile yana döne yaşlı yatılı bakıcı arıyorlar zorlarsa kalacak yet bulur gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…