Onu düşündüm bir site vardı iş ilanları diye çoğu çocukla kabul etmiyor bide benim kız ufak sürekli bakmak lazım imkansız gibi görünüyor şimdilikyaşlı bakımı yapamaz mısınız? evde yatılı yaşlı bakıyorlarya bir yaşlı bulabilirseniz hem evine yerleşirsiniz hem para alırsınız
Kadın sığınma evinde belirli bir süre kalma hakları var diye biliyorum. Çocuğu çok küçükmüş. Büyümesi için uzun zamana ihtiyacı var sanırımSabır çaba zaman derken elinizdeki paradan da olacaksınız. Eşiniz de gidecek yeriniz olmadığını bildiği için iyice işi lakayitliga dökecek. Yerinizde olsam çocuklarımla kadın sığınma evine giderdim ihtiyacım olan sabır çaba zamanı orada doldurur mesleğimi elime alıp ise baslayinca ev tutar sıfırdan hayat kurardım.
Gözü önünde bir mal olursa el koyabilir. Altın yapıp evde tutulmaz bence. Burda yatırım bölümleri varya orda çok tecrübeli kadınlarımız vardır seni yönlendirebilecek. Bende pek anlamam ama ben olsam banka hesabı açar gram altın alırım. Yüzük vs işçilik kaybettirir.Babam biraz para vermişti tarlası var üvey annem sırf gösteriş olsun diye kızımıza şu kadar verdik dedi ondan dolayı bende aynısını yapacağım yada bir altın yüzük vs alıp takacağım öyle olsa çok mu zarar ederim hiç fikrim yokki bu konularda biras gerideyim
O zaman calisamamistim coğrafya ve mat hiç yapmadan bu puanı aldım şimdi ise derslerimin çoğu bitti sadece edebiyat kaldı ilahiyat düşünüyorum açıktan okuyup din kültürü öğretmeni olunabilir yada başka bir seçenek farketmezÜniversite sinavi konuları ile ortaogretim kpss hemen hemen aynı. Kpssden 70 aldiysaniz muhtemelen üniversite sinavinda da hemsirelik, diş hekimligi kazanmayacaksiniz.
Biraz daha kpss calisin derim. Cok açık konusayim, onu acik, talebi olan bir meslek degilse bosuna okursunuz. Sizin o kadar zamaniniz yok.
Örgün nasıl okuyacaksın? Çocuklara bakacak biri var mı? Bakacak kimse yoksa çocuklarla örgün okuman imkansız çünkü. Derse götüremezsin. Evde tek bırakamazsın çünkü küçükler. Nasıl okuyacaksın ki örgünü?Örgün okuyacam zaten KPSS ortaöğretime girdim 70 aldım oda çok yetersiz birkaç yere başvurdum ama sonuç olumsuz
Katiplik alımına başvurabilirsiniz. Ortaöğretim 70 barajı yeterli klavye sınavına girmek için. Evde klavye çalışın 10 parmak. Boy kg sıkıntınız yoksa infaz koruma.memurluguna da başvurabilirsiniz. Yakın zamanda.alim olacak diye biliyorumÖrgün okuyacam zaten KPSS ortaöğretime girdim 70 aldım oda çok yetersiz birkaç yere başvurdum ama sonuç olumsuz
Bence bunu bir daha dene. Üniversite sınavı diyorsun da ne kazanacaksın ki? Kazanıcaksın da geçerli meslek olacak o kazandığın da mezun olup işe gireceksin de. Örgün nasıl okuyacaksın o çocuklarla? Biraz gerçekçi olmak gerekiyor. Git bir kursa bi şeye destek al youtube kitap vs yüklen kazan şu kpss yi atan. Adama iyice saplanıp kalacaksın şu anki arsızlığını 10 a katlayacakGirdim 70 aldım merkezî atama da yetersiz di birkaç yere başvurdum olumsuz çıktı
Pardon yanlış yazdım açıktan okuyacam evde çalışıp örgün değilÖrgün nasıl okuyacaksın? Çocuklara bakacak biri var mı? Bakacak kimse yoksa çocuklarla örgün okuman imkansız çünkü. Derse götüremezsin. Evde tek bırakamazsın çünkü küçükler. Nasıl okuyacaksın ki örgünü?
evde çağrı merkezi başvurun o zaman evden çağrı alın çocuğunuzada bakabilirsiniz bu sayedeOnu düşündüm bir site vardı iş ilanları diye çoğu çocukla kabul etmiyor bide benim kız ufak sürekli bakmak lazım imkansız gibi görünüyor şimdilik
Evet bende onu anlatmaya çalıtşım aslında konu sahibinin 4 yıllık güzel bir bölüm kazanıp,okuyacak kadar vakti yok. Ayrıca çocuklarıda var. O yüzden açıköğretim onun için daha uygun olur diye düşünüyorum.Üniversite sinavi konuları ile ortaogretim kpss hemen hemen aynı. Kpssden 70 aldiysaniz muhtemelen üniversite sinavinda da hemsirelik, diş hekimligi kazanmayacaksiniz.
Biraz daha kpss calisin derim. Cok açık konusayim, onu acik, talebi olan bir meslek degilse bosuna okursunuz. Sizin o kadar zamaniniz yok.
Açıktam okuduğun okulla ne olacak? Nesi geçerli onun? Burda verilen akılları değerlendir ,gir ortaöğretim kpss ye kas, ha yine açıktan okuycam ille diyorsan açıköğretim zaten okursun bi yandan da.Pardon yanlış yazdım açıktan okuyacam evde çalışıp örgün değil
Onu da araştırdım boy olarak 60 altiyim birde orda çok torpil dönüyor denildi ne kadar doğru bilemem.Katiplik alımına başvurabilirsiniz. Ortaöğretim 70 barajı yeterli klavye sınavına girmek için. Evde klavye çalışın 10 parmak. Boy kg sıkıntınız yoksa infaz koruma.memurluguna da başvurabilirsiniz. Yakın zamanda.alim olacak diye biliyorum
Onu düşündüm bir site vardı iş ilanları diye çoğu çocukla kabul etmiyor bide benim kız ufak sürekli bakmak lazım imkansız gibi görünüyor şimdilik
Bencede senin için en mantıklısı bu olur. Çocukların olmasa örgün oku derdim ama Çocukların var.Pardon yanlış yazdım açıktan okuyacam evde çalışıp örgün değil
Atandiktan sonra okumaya devam edebilirsiniz. Kurumlar buna anlayis gösteriyor. Yanlis anlamayin ama herkes ya iibf okuyor ya ilahiyat. Sonra yine alan kpss ye gireceksiniz. 6 7 yil bu adama katlanabilir misiniz?O zaman calisamamistim coğrafya ve mat hiç yapmadan bu puanı aldım şimdi ise derslerimin çoğu bitti sadece edebiyat kaldı ilahiyat düşünüyorum açıktan okuyup din kültürü öğretmeni olunabilir yada başka bir seçenek farketmez
İmam Hatip cikisliyim ve şuan hafızlık yapıyorum gerçi bu aralar aksadı ama bitirmeme az kaldı 2 yıl ilahiyat la artı hafızlıkla diyanetin alımlarına basvurursam şansım yüksekAçıktam okuduğun okulla ne olacak? Nesi geçerli onun? Burda verilen akılları değerlendir ,gir ortaöğretim kpss ye kas, ha yine açıktan okuycam ille diyorsan açıköğretim zaten okursun bi yandan da.
Merhaba, nerde yasıyorsunuz, cocuklarını kac yasında, calısırken onlara bakmak zor olmaz mı, yasadıklarınıza cok uzuldum Allah hem babanızdan hem koca olacak o musvetteden hakkınızı alsın.Memlekette olduğum sürece aldatıldımi öğrendim diye bir konu açmıştım çoğu kişinin yorumu ve benim bütün geceyi ne yapmalıyım diye düşünmeyle geçirdim ertesi günü dayımla ve birkaç arkadaşımla konuştum ne yapabilirim diye ama iş yok gireceğim bir üni sınavı var 2 kızım ve baba destek değil artı orda kaldığım sürece hayatı zindan Eden bir üvey anne şimdilik eşe döndüm geldi aldı ama affetmedim sadece şartlar neyi gerektiriyorsa onu yaptım geldim geleli içimde ki nefret dinmiyor yüzünü dahi görmek istemiyorum ama gidecek yer yok en azından bir plan bir düzen kurana kadar burdayım mümkün olmadığı sürece konuşmuyorum onu affetmeyecegimi biliyor ne yaparsa yapsın umrumda değil farkında ona karşı bütün sevgim birden yok oldu resmen kendime ben bile şaşırıyorum normalde çok duygusal bir insanım ama böyle olması daha iyi benim için bir sorun var geldim geleli bende ki paraya göz dikti resmen şunu al dediğim de paran var diyor bende ki para bitsin de ilerde bir düzen kurmayayim diye bunu yaptığını biliyorum geldik geleli hastayız bunun için bile beni suçluyor gelmeden önce büyük bir kavga çıkardım daha doğrusu içimdeki nefreti onca senemi benden alan üvey annemin yaptığı herşeyi anlattım babama herkes şahit oldu babam tık bile demedi bir daha bu eve gelmem dedim çıktım geldim eş olacak insanla en çok zoruma giden zor duruma düşecek olsam hiç kimsemin olmiyacagi gerçi var olsalar bile faydaları yok ki babam sadece arabaya binmeden önce bosanirsan beni unut gelme bakmam dedi bütün kapıları yüzüme kapattı ama ben sabredip su mesleği elime alınca çocuklarımla yeni bir hayat kuracam inşallah sadece biraz dayanamam gerekiyor biraz sabır ve çaba .yazmak istedim
bu yerde bile yana döne yaşlı yatılı bakıcı arıyorlar zorlarsa kalacak yet bulur gibime geliyorKesinlikle yaşlı bakıcılığını zorlayın. 2-3 başvuru olmadı diye bırakmayın. Büyük şehirlerde yatılı bakıcı ücretleri 1000 dolara yakın şu anda. Siz makul bir ücret isterseniz belki karşı taraf çocukları sorun etmeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?