Aldatan eşe geri geldim.

kim ne derse ona yok bu olmaz şu olmaz diyorsunuz kafanızı 4 yıllık uzun bir sürece takmışsınız 4 yıl o kocanın evindemi duracaksınız? o adam size para bile vermiyor toz pembe bir dizide yaşamıyorsunuz adam size laçkalaşmaya başlamış bile yakında siz mecbursunu diye eve kadında getirir gözünüzğn önününde sevişirler istediğinizi yapmakta özgürsüzünüz

Haklısınız onu hesaba katmadim ama düşünüyorum ne gibi bir iş yapabilirim ki yapsam kızıma şimdi kim bakacak aklımda deli sorular

Hayır burdaki yorumları değerlendirip su katıpligi bir güzel araştırayım tekrar yakında alım var diye biliyorum birde şu 2024 ortaöğretime kpss ye bir bakayım neler yapabilirim diye

Gerçekten mi peki kadının çocuğu falan varmiydi
Evet Ama çocukları büyüktü. Biri askere gitti hatta.

Onun dışında, size bı konuda uyarıda bulunmak istiyorum. Siz degisirseniz dünya değişiyor. Kendi hayatimda görmesem yazmazdim.

Dipteyim sondayım depresyondayım modu, insanı ayağına bağ gerçekten. Herşey daha güzel olacak demek, buna kalben inanmak lazım.

Evlilik Kader mutluluk tercihtir diye bir kitap var mutlaka okuyun derim.

Kendinize acımayi bırakın. Bu şekilde herşey daha kötüye gider

Çok üzüldüm , büyük ihtimal eşiniz de gidecek bir eviniz olmadığını bildiği için size bu şekilde davranıyor. En kısa süre de bir iş bulmaya calisin

Daha önceki konularınız biliyorum dönmekle iyi yapmışsınız. Şimdilik eşinize olan öfke ve nefreti bir tarafa bırakın. Bir şeyler yapmak istiyorsanız hayatınızda bunu eşinize hissettirmeden kararlı bir şekilde hedeflerinize odaklanın.

Onu düşündüm bir site vardı iş ilanları diye çoğu çocukla kabul etmiyor bide benim kız ufak sürekli bakmak lazım imkansız gibi görünüyor şimdilik
Siz peki bir çocuk daha bakamaz mısınız?
Evinize getirip bıraksa aile hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama çocuk bakıcısı da gerçekten çok aranıyor bu şekilde emekli olan tanıdıklarım var.

Elindeki Parana sahip olup daha da koymalisin kenara. Bende olsam senin gibi yapardım sanırım beni aldatani afetmem ama yolumu bulana kadar onu kullanirdim. Birde bunu çaktırmadan yapabilsek sanki daha mı iyi olur

Ha birde konu sahibinin kendi sehrinde üniversite kazanması gerekiyor. Bu sene olacak mi o da belli degil
4 yıllık helede örgün öğretim okumak konu sahibi için maceradan başka bir şey olmaz malesef şu durumda. En ksetirme yolları tercih etmeli.

Boşanma aşamasında adam ortak çıkabilir resmi hesaplara . bence yastık altı gram

Siz peki bir çocuk daha bakamaz mısınız?
Evinize getirip bıraksa aile hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama çocuk bakıcısı da gerçekten çok aranıyor bu şekilde emekli olan tanıdıklarım var.
Evimde mi onu aradım da burda yok gibi birşey evimde tabiki bakarım

Elindeki Parana sahip olup daha da koymalisin kenara. Bende olsam senin gibi yapardım sanırım beni aldatani afetmem ama yolumu bulana kadar onu kullanirdim. Birde bunu çaktırmadan yapabilsek sanki daha mı iyi olur
Nasıl yani affetmeden eskisi gibi olmalıyım

Hayır burdaki yorumları değerlendirip su katıpligi bir güzel araştırayım tekrar yakında alım var diye biliyorum birde şu 2024 ortaöğretime kpss ye bir bakayım neler yapabilirim diye
1.klavye sinavi
2.sozlu mulakat var.
Klavyede f ya da q kendiniz seciyorsunuz. Belli bir surede yazmaniz gereken kelime var. Onu gecince sozlu mulakata cagiriyorlar. Tarih vs ek olarak meslekle ilgili konular vardi. Googledan bakarainiz ona

Bu plan kocanla aran bu kadar iğrenç olmasaydı güzel bir hayat planı olurdu, biz de seni takdir ederdik. O zamana çoluk çocuğun da ilkokul çağına gelirdi, rahatça çalışırdın vs vs.
Ama şu an hiç de ayağı yere basmayan bir plan.
Kendine ayağı yere basan olanlar yapmalısın.
Amacın ne? Sınava girip Eylül döneminde 2 yil ilahiyat okumak.
Peki DGS kolay mı? KPSS'den 70 alan biri aynı şehirde bir üniversiteyi kazanacak kadar puan alabilir mi? DGS için de her bölümden aldıkları kişi sayısı bir iki. Benim arkadaşım bir sene DGS dershanesine gitti , İstanbul'u kazanamadı Anadolu şehrinde okudu.
(Gerçi başka bir arkadaşım çoluğu çocuğu varken dgs çalışıp hem İstanbul üniversitesi hukuk fakültesini kazandı ama ona sonsuz destek bir eşi vardi).
Sonuç olarak çok şanslısın, bir sene hazirlanip dgsyi kazandin diyelim, kalan okul 2 sene, aofden alamadığın derslerle , hemen veremedigin derslerle uzar kesin , hızı bitirsen üç sene...
Kafadan 6 yıl daha adamla olma planın var..onda da bir de sınava girip mülakatları gecip öğretmen olacaksın ve doğu görevine colugunu çocuğunu alıp gideceksin, sen dersteyken evde bakan kimsen olmadığı halde...

Bu mu plan? Eger planın gerçekten buysa, 6 yıl ben bu kocayi çekerim diyorsan o zaman bari kocanla barış, altı sene hem sana,hem cocuklarina hem kocaya eziyet olmasın.
Sadece ÖSS sınavı 300 kusur lira.
Açıköğretim dönem harcı her sene artarak gidiyor, 1100 lira. Örgünde okumak bedava sanılıyor ama öyle değil, her derste yüzlerce fotokopi cektiriyorsun, hocalar kendi kitaplarini almayı zorunlu tutuyor bir kitaba fahiş paralar ödüyorsun, arapça derslerin var ithal kitap isteyebilirler... Bunların hepsi için para lazım.
Ama senin planında çalışmak yok.
Nasıl olacak?
Gelirken ekmek almayan koca sen oku da git diye sana destek mi olacak?
Hayır ,tabii ki köstek olacak.
Sana sinav paralarını verecek mi?
Asla vermeyecek.
Daha bir hafta babanın evine gidince kadınsızliktan başka kişi arayan koca sen onun yatağına girmeyince dışarıda kadın peşinde koşup tüm parasını ona yedirmeyecek mi? Ya da daha önce sana iki çocukla kadın sığınma evine gidecek kadar kötü davranan koca evde asik suratından sıkılıp sana şiddet uygulamaya ak ya da 'karim değil misin' diyip tecavüz etmeye çalışmayacak mi bu 'iyi ihtimalle altı' yılda????
'duzgun mesleğim olsun' lüksü kötü kocası olan, ondan zaten hali hazırda iki küçük çocuğu olan , bunca zaman daha eğitime başlamamış ve ailesi de destek olmayan insanlar için degim
Senin şu an "mesleğim olsun'" demen lazım.
İskur'un İsbwwi eğitim programları kursları var, günlük 320 para veriyor kursa gidiyorsun diye, çocuğun varsa ekstra ödeme yapıyorlar diye biliyorum. Kurs bitince sana birkaç iş oneriyorlar, ilk sene sigortanı onlar yapıyor ki iş veren seni tercih etsin. Bunları düşünebilirsin.
Diyanetin varsa benzer ,sana iş verecek şeyleri,onları düşünebilirsin.
Önce ekonomik özgürlüğünü eline al, çocuklarına bakabil, kocayı at da o Ara zaten açıköğretimi de okursun, ne var acikogretimde..ben de öğrenci indiriminden yararlanmak için AÖF okuyorum, hiç de çalışmadan giriyorum yine de dersleri geçiyorum. Atla deve değil yani.
Zamanla her şey olur
Yeter ki mantikli, ayakları yere sağlam planlar yap

Nasıl yani affetmeden eskisi gibi olmalıyım
Yok öyle demek istemedim. Yazmissiniz ya bendeki para ile gideceğimi yeni hayat kuracağını tahmin ediyor o yüzden parayı kullandirmaya çalışıyor diye. Ona istinaden gideceğinizi düşünmesin aklına öyle şeyler gelmesin sizde rahat rahat birikim yapın anlamında

konu sahibi herşeyin bir anda olacağına inanıyor hastanelere işkurdan alım var bari oralara başvursun temizlikçi olarak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…