Aldatan eşe geri geldim.

En realist yaklasim bu bence konu sahibi. Dikkate al

İste budur. Okumak meslek edinmek guzel de bu durumda realist olmak lazim.

Yaşın çok genç önünde seni bekleyen tehlikeler var uyarmaya gayret ediyoruz , okuluna bölümüne mutlaka devam et ileride sana büyük fayda sağlayacak ama bunu açık öğretimden ve başka bir işten gelirin varken yapman lazım
Nasıl iş bulayım çocuk var diyorsun da kocanda iki çocuklu o işine gidiyor parasını kazanıyor kariyerinde yürüyor eee bu çocukları tek yapmadın ya
Çocuk var çalışamam diye kendine psikolojik sınır koyduğun noktada iş bulamazsın bu döngü öyle kötü bir şeyki içinde yaşadıkça normalleşir altı yedi yıl sonra hedefin olsa atansan bile ayrılmazsın kendini kocam gitsede hep bana döner gibi laflar ederken bulursun

Ne olmuş ki Katie Holmes'e?

Katie Holmes zamaninda Tom Cruise ile evliyken evlilikleri Scientology nin kontrolü altindaydi. Katie Holmes kizini kurtarmak adina aylarca kacma plani hazirlamis..babasi avukat di yalnis hatirlamiyorsam. Gizli cep telefon ve bilgisayar bile ayarlamisti kacisi planlamak adina. O sirada Tom Cuisea hicbirsey caktirmadi. Adam hersey yollunda zannederken bir günden bir güne evden ayrilip kacti.

ortaöğretim kpssye tekrar hazırlanın. üniv sınavına tabiki girin, okula başlayın. ancak çocuğunuza bakıcı bile bulamıyorken nasıl okula gidip geleceksiniz... eşiniz bu durumda bakar mı çocuklara... sizin çalışmanız lazım. seneye tekrar girin kpssye

3.cocugu yapma da ...
Gerçekten işi gücü olmayan bir de kötü eşi olanlar neden çocuk doğurur ki hadi 1.tamam 2.ye ne gerek var?Cocukla her sey çok zor okuman da iş bulman da çalışman da annen yoksa kimse yardım etmez en güzeli maddi durumu iyiyse kocanın idare etmek bi süre ve çocuklar biraz büyüyünce işe girmek ne masraf edip de universiteye gideceksin ki ülkede mezunlar işsiz zaten.

Ama böyle devam ederse elinizdeki birikimden de olursunuz şimdilik biriken paranızla idare etseniz iş bulana kadar…

Bana biraz zaman ver de sen böyle yaptıkça uzaklaşıyorum çocuklar için bir şa s vermek istiyorum ama kabullenemiyorum vs oyala

Keşke kaçış noktanız ailenizin durumunu anlatmasaydınız ona güveniyor yine de biraz zaman geçince yalanlar söyleyin ailemle konuştum babam şöyle diyor vs sizin ona mahkum olduğunuza güveniyor

Burada oturdugumuz yerden herkese cok kolay boşan diyoruz da, gercek hayat kitaplardaki gibi olmuyor, iki artı iki dört etmiyor.
Bizim köyde aldatılan bir kadın boşanamaz. Çünkü çalışacağı bir iş bulamaz, kalacak ev bulamaz. Köy dışına çıksa, hayatı nasıl yaşayacağını bilemez.
Ekonomik durumlar ortada. 2 maaş alırken ay sonunu zor geçinen bizler, boşanması halinde en iyi ihtimalle asgari ücretle çalışıp çocuklarına da bakacak kişilere kolayca 'boşan' diyoruz.
İhtiyaçlar hiyerarşisinde ilk basamak karnını doyurmak, ikincisi de kalacak bir yerin olmasıdır. Sevme sevilme bunlardan sonra gelir. Bizim kadınlarımız ilk iki basamağı halledemiyor ki, başka basamaklara geçsin. O yüzden aldatılsa da, şiddet de görse ayrılamıyor. Dışarısı daha mı iyi sanki diyor.
Herkes bizim şartlarımızda yaşamıyor ki.. 15 yaşında zorla evlendirilen, yaşadığı köyden dışarı çıkmamış birine ya da boşanınca gidecek yeri olmayan, belki de bir kadın cinayetine kurban gidecek kişilere çok kolay öğütler veriyoruz. Ben de dahil.
Konu sahibine üzüldüm. Umarım bir şekilde kurtulursunuz bu adamdan.

Aynen biraz önce izledim ne kanıtlar topladıysa 11 günde boşanmış çocuğun tam velayetini almış

Planlarını bu haldeyken gerçekleştirmen mümkün değil. Eşinle barışman lazım yani o adım atarsa yavaş yavaş sende yaklaş. Yoksa hem evde olup hem suratsız olursan kötü davranmaya ve aldatmaya devam eder. Ha destek bi ailen olsaydı bu noktada aldatmayı ispat edip tazminatlı nafakalı boşanırdın ama o noktada kalacak yerin olmadığı için bu ihtimal zor.
O sebeple ayıya dayı demek zorundasın. En azından köprüyü geçene kadar. Ona gitmeyeceğini onu gerçekten affettiğini hissettirmen lazım.
Malesef çalış diyemiyorum şu an çünkü çocuklara bakacak kimse yok. Bakıcı tutsan hem güvenemezsin hemde maaşından ciddi bi kısım ödemen gerekir. Asgari ücret aldığını varsaydığımızda imkansıza yakın çalışma işi. Gerçekçi olmak lazım.
Şu şartlarda barışıp, her şey normalmiş gibi davranıp sınava hazırlanman lazım.

Gücünüze hayran kaldım. İşte bu diye ciglik atiyorum icimden. Yaparsiniz elbette. Ustesinden gelirsiniz. Guclu bir kadinin kimseye ihtiyaci yok. Bu süreç geçici. Her şey rayina oturacak

Benim annemin gidecek bir yeri yoktu, annem çalışmıyordu mesleği vardı ama bulunduğumuz yerde iş hacmi yoktu. İş hacmi olan yere gitse biz oralarda ziyan olacaktık. baba diye adlandırdığımız adamla daha fazla yaşayamayacağı için evlere temizliğe gitti yaşlılara baktı ve biz baba şahsını şutladik.
2 kardeş ve annem çok çektik ama gururumuzla yaşadık
Aldatan eşler insallah ölur pis insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…