Aldatan eşe geri geldim.

Atandiktan sonra okumaya devam edebilirsiniz. Kurumlar buna anlayis gösteriyor. Yanlis anlamayin ama herkes ya iibf okuyor ya ilahiyat. Sonra yine alan kpss ye gireceksiniz. 6 7 yil bu adama katlanabilir misiniz?
Hafizligimi da bitirmeye az kaldı diyanetin alımlarına basvurursam hafızlıkla büyük ihtimalle gelir birşeyler ordan gene okuyabilirim

Din kulturu ogretmeni olmak istiyormus. yine kpss ye girecek. Minimum 6-7 yil demek bu. Herhamgi bir kurumda işe baslarsa vize final donemlerinde izin alip yine okumaya devam eder. Hayallerini gerceklestirir.
Kadinin gidecek yeri olmadigi icin eşi şimdiden gpnul alma zahmetinde bile bulunmuyor. 6 yılda neler yapar tahmin edemiyorum

Arkadaşlara katılıyorum. Zaten evden okuyacaksan her türlü okursun. Kpss ye girmene engel değil. Pkul en az 2 yıl sürecek ve 2 yıllık açıktan mezunun alacağı ücret asgari ücret olur. 4 yıllık açıktan da okusanız büyük ihtimalle asgari ücret alırsınız. Devlet kreşine yollasanız bile kira vs nasıl olacak?

Bence kpss en mantıklısı. En azından ortalama geliriniz olur. Kötü semtte, kıt kanaat geçinirsiniz ama çocuklarınızdan ayrılmadan birlikte yaşayabilirsiniz. Diğer türlü benim gördüğüm çocuklarla birlikte çıkış yok. Çocukları bırakarak elbette rahat iş bulursunuz (yatılı yaşlı bakımı vs) ama iki çocukla iyi geliriniz olmalı.

İş bulunur çalışılır da çocuklara kreş parası ve evin kirası yetmez ki ya Allahım nefret ediyorum bu düzenden
Keşke hükümet kadınlara daha çok destek verse kadın hem kadın hem anne bunun için biraz kadınlara ayrıcalık taninsa şuan Türkiye de çoğu kadının hayatı belki bambaşka olurdu

İmam Hatip cikisliyim ve şuan hafızlık yapıyorum gerçi bu aralar aksadı ama bitirmeme az kaldı 2 yıl ilahiyat la artı hafızlıkla diyanetin alımlarına basvurursam şansım yüksek

Eskiden yeterlilik sınavına girip kurslarda hocalık yapıyorlardı hala öylemi acaba?
Sana daha kestirme yol lazım çünkü
Şimdi sen bir planlama yapıyorsun iyi hoş ama eşin bunların gerçekleşmesini beklemeyecekki aldatan karaktere sahip adam normalde bile çok arsız oluyor birde bu mecburiyetini fark etmiş

Hafizligimi da bitirmeye az kaldı diyanetin alımlarına basvurursam hafızlıkla büyük ihtimalle gelir birşeyler ordan gene okuyabilirim

Hayallerinize saygı duyuyorum. Sadece sizi dusundugum icin fikrimi yazmak istedim. Bende katiplik mulakatindan elenmistim. Simdiki aklim olsaydi deli gibi çalışır o mülakatı gecerdim. Üniversite okuyorum ben yaaa deyip calismamistim .
Esiniz su saatten sonra işi arsizlik boyutuna getirecek. Katlanabilecekbmisiniz?

Bence o hayalinden vazgeçsin o kadar vakti yok çünkü. Kafadan 5-6 yıl yapar okuması,mezun olması,kpssye girmesi derken. He birde atama beklemesi var. Tamam bu bölümün atamaları iyi ama 1 senede ordan eklesek dediğin gibi minumum 7 yıl. Konu sahibinin bu kadar vakti yok malesef.

Ha birde konu sahibinin kendi sehrinde üniversite kazanması gerekiyor. Bu sene olacak mi o da belli degil

Ben aklimdakini soyliyeyim şuan hafizligimi bitirmeme az kaldı ilahiyat istiyorum 2 yıl okuyup diyanetin alımlarına basvurursam şansım var ordan da iltam denen Bir sınav var ordan da 4 yilliga tamamlanıyor ve din kültürü öğretmeni için hak kazanıyorum 4 yılı gözden çıkardım sadece hedefime ulaşmak için benim çabam kalıyor geriye yani Garanti mesleğim olsun istiyorum atanıp 4 yıl çekmeye razıyım ileride umudum var olması adına

Aynen öyle. Bakıcılık zor tabii, insan eti ağır. Ama en azından üstlerinde bir çatı olur.
çoğu yatalak olmuyor ya yemeğini pişirecek yedirecek kişi arıyorlar sandalyeli tuvalete oturtturup onu temizliyorsun başında evi olur dışarıdan okuma hayalini gerçekleştirir bu sayede ☺ ama konu sahibi istiyor gibimedi o aldatan kocasıyla oturmak istiyor kim ne öneride bulunsa yok yok diyor

Merhaba, nerde yasıyorsunuz, cocuklarını kac yasında, calısırken onlara bakmak zor olmaz mı, yasadıklarınıza cok uzuldum Allah hem babanızdan hem koca olacak o musvetteden hakkınızı alsın.
Yaşadığım yeri söylemek istemiyorum tanıdık olma ihtimali var 22 yaşındayım

Güzel bacım insan aldatan esle neye oturmak istesin yani bir kere insanın midesi almaz benim için öyle başkalarını bilemem bu kararı almak için kaç saat düşündüm kaç kişiyle akraba arkadaş görüştüm kaç saat lanet gelsin buna mecburum dedim bilemezsin insan neden kendine zulmetmek istesin ki aldatan bir eşe güven sıfır olan bir ortama kim meraklı olur

Formasyon lazım değilmi ? sınav tarihi atama bekleme bu planın rahat iki yıl sapması olur
Bildiğim İstanbul üniversitesi aöf ilahiyat var zaten Çalışarak okunabilir kurs öğretmenliği nasıl ücretleri falan
Planın güzel mesleğin güzel ataması kolay ama arkadaşım kocan riskli onla bunla düşe kalka birine aşık olacak elbet seneye karşına çıkıp ben birine aşık oldum derse ne yapacaksın senin eşinde bu risk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…