Hafizligimi da bitirmeye az kaldı diyanetin alımlarına basvurursam hafızlıkla büyük ihtimalle gelir birşeyler ordan gene okuyabilirimAtandiktan sonra okumaya devam edebilirsiniz. Kurumlar buna anlayis gösteriyor. Yanlis anlamayin ama herkes ya iibf okuyor ya ilahiyat. Sonra yine alan kpss ye gireceksiniz. 6 7 yil bu adama katlanabilir misiniz?
Din kulturu ogretmeni olmak istiyormus. yine kpss ye girecek. Minimum 6-7 yil demek bu. Herhamgi bir kurumda işe baslarsa vize final donemlerinde izin alip yine okumaya devam eder. Hayallerini gerceklestirir.Evet bende onu anlatmaya çalıtşım aslında konu sahibinin 4 yıllık güzel bir bölüm kazanıp,okuyacak kadar vakti yok. Ayrıca çocuklarıda var. O yüzden açıköğretim onun için daha uygun olur diye düşünüyorum.
En azından ön lisans kpssye girebilir. Daha iyi olmaz mı?Açıktam okuduğun okulla ne olacak? Nesi geçerli onun? Burda verilen akılları değerlendir ,gir ortaöğretim kpss ye kas, ha yine açıktan okuycam ille diyorsan açıköğretim zaten okursun bi yandan da.
Keşke hükümet kadınlara daha çok destek verse kadın hem kadın hem anne bunun için biraz kadınlara ayrıcalık taninsa şuan Türkiye de çoğu kadının hayatı belki bambaşka olurduİş bulunur çalışılır da çocuklara kreş parası ve evin kirası yetmez ki ya Allahım nefret ediyorum bu düzenden
İmam Hatip cikisliyim ve şuan hafızlık yapıyorum gerçi bu aralar aksadı ama bitirmeme az kaldı 2 yıl ilahiyat la artı hafızlıkla diyanetin alımlarına basvurursam şansım yüksek
Hafizligimi da bitirmeye az kaldı diyanetin alımlarına basvurursam hafızlıkla büyük ihtimalle gelir birşeyler ordan gene okuyabilirim
bu yerde bile yana döne yaşlı yatılı bakıcı arıyorlar zorlarsa kalacak yet bulur gibime geliyor
Bence o hayalinden vazgeçsin o kadar vakti yok çünkü. Kafadan 5-6 yıl yapar okuması,mezun olması,kpssye girmesi derken. He birde atama beklemesi var. Tamam bu bölümün atamaları iyi ama 1 senede ordan eklesek dediğin gibi minumum 7 yıl. Konu sahibinin bu kadar vakti yok malesef.Din kulturu ogretmeni olmak istiyormus. yine kpss ye girecek. Minimum 6-7 yil demek bu. Herhamgi bir kurumda işe baslarsa vize final donemlerinde izin alip yine okumaya devam eder. Hayallerini gerceklestirir.
Kadinin gidecek yeri olmadigi icin eşi şimdiden gpnul alma zahmetinde bile bulunmuyor. 6 yılda neler yapar tahmin edemiyorum
Bence o hayalinden vazgeçsin o kadar vakti yok çünkü. Kafadan 5-6 yıl yapar okuması,mezun olması,kpssye girmesi derken. He birde atama beklemesi var. Tamam bu bölümün atamaları iyi ama 1 senede ordan eklesek dediğin gibi minumum 7 yıl. Konu sahibinin bu kadar vakti yok malesef.
Ben aklimdakini soyliyeyim şuan hafizligimi bitirmeme az kaldı ilahiyat istiyorum 2 yıl okuyup diyanetin alımlarına basvurursam şansım var ordan da iltam denen Bir sınav var ordan da 4 yilliga tamamlanıyor ve din kültürü öğretmeni için hak kazanıyorum 4 yılı gözden çıkardım sadece hedefime ulaşmak için benim çabam kalıyor geriye yani Garanti mesleğim olsun istiyorum atanıp 4 yıl çekmeye razıyım ileride umudum var olması adınaBence bunu bir daha dene. Üniversite sınavı diyorsun da ne kazanacaksın ki? Kazanıcaksın da geçerli meslek olacak o kazandığın da mezun olup işe gireceksin de. Örgün nasıl okuyacaksın o çocuklarla? Biraz gerçekçi olmak gerekiyor. Git bir kursa bi şeye destek al youtube kitap vs yüklen kazan şu kpss yi atan. Adama iyice saplanıp kalacaksın şu anki arsızlığını 10 a katlayacak
çoğu yatalak olmuyor ya yemeğini pişirecek yedirecek kişi arıyorlar sandalyeli tuvalete oturtturup onu temizliyorsun başında evi olur dışarıdan okuma hayalini gerçekleştirir bu sayede ☺ ama konu sahibi istiyor gibimedi o aldatan kocasıyla oturmak istiyor kim ne öneride bulunsa yok yok diyorAynen öyle. Bakıcılık zor tabii, insan eti ağır. Ama en azından üstlerinde bir çatı olur.
Yaşadığım yeri söylemek istemiyorum tanıdık olma ihtimali var 22 yaşındayımMerhaba, nerde yasıyorsunuz, cocuklarını kac yasında, calısırken onlara bakmak zor olmaz mı, yasadıklarınıza cok uzuldum Allah hem babanızdan hem koca olacak o musvetteden hakkınızı alsın.
Katiplikte iyi bir yazma yaparsanız alırlar. Bahane bulmadan bence önce onu deneyin. Çünkü sizin şartlarınız da üniversiteye gitmek zorOnu da araştırdım boy olarak 60 altiyim birde orda çok torpil dönüyor denildi ne kadar doğru bilemem.
Güzel bacım insan aldatan esle neye oturmak istesin yani bir kere insanın midesi almaz benim için öyle başkalarını bilemem bu kararı almak için kaç saat düşündüm kaç kişiyle akraba arkadaş görüştüm kaç saat lanet gelsin buna mecburum dedim bilemezsin insan neden kendine zulmetmek istesin ki aldatan bir eşe güven sıfır olan bir ortama kim meraklı olurçoğu yatalak olmuyor ya yemeğini pişirecek yedirecek kişi arıyorlar sandalyeli tuvalete oturtturup onu temizliyorsun başında evi olur dışarıdan okuma hayalini gerçekleştirir bu sayede ☺ ama konu sahibi istiyor gibimedi o aldatan kocasıyla oturmak istiyor kim ne öneride bulunsa yok yok diyor
Yazma dediğiniz klavye miKatiplikte iyi bir yazma yaparsanız alırlar. Bahane bulmadan bence önce onu deneyin. Çünkü sizin şartlarınız da üniversiteye gitmek zor
Açık öğretim içindemi aynı şart geçerli onu bilmiyorrdumHa birde konu sahibinin kendi sehrinde üniversite kazanması gerekiyor. Bu sene olacak mi o da belli degil
Ben aklimdakini soyliyeyim şuan hafizligimi bitirmeme az kaldı ilahiyat istiyorum 2 yıl okuyup diyanetin alımlarına basvurursam şansım var ordan da iltam denen Bir sınav var ordan da 4 yilliga tamamlanıyor ve din kültürü öğretmeni için hak kazanıyorum 4 yılı gözden çıkardım sadece hedefime ulaşmak için benim çabam kalıyor geriye yani Garanti mesleğim olsun istiyorum atanıp 4 yıl çekmeye razıyım ileride umudum var olması adına
Ha yok degil.Açık öğretim içindemi aynı şart geçerli onu bilmiyorrdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?