Aldatan imam nikahlı eş hakkında

Konu sahibi arkadascegizimiz yardimci olmayacaksaniz yazmayin diyor imami resmilestirin diyor. yok yapamiyorsaniz baska basliga diyor.

valla herkese diyorum resmi nikahı aile cüzdanını görmeden kesinlikle kıymadılar evlenelide 6 sene bitti .kıyan imamda yeminliyiz kesinlikle doğru bi karar önce resmi nikah dedi

Maddi olmasa da aldattığı için kişilik hakkına hakaret etti diye dava istiyoruz.. mümkün değil mi? Ya da resmi nikah diye diye oyaladigi için
Oyalanmasaydi o zaman birde üstüne resmi nikah olmayan bir adamdan çocuk yapmış ne demenizi bekliyorsunuz acaba.

valla herkese diyorum resmi nikahı aile cüzdanını görmeden kesinlikle kıymadılar evlenelide 6 sene bitti .kıyan imamda yeminliyiz kesinlikle doğru bi karar önce resmi nikah dedi
Aynen
Bizim.bir tanidigimiz da dugunden birkac ay once imam nikahi kiydirmak istedi.
Hoca reddetmis
Yasak, evlilik cuzdanini gormeden imam nikahi yapmiyoruz artik.demis.

Kadinlari guvence altina alan bir uygulama ve dogrusu bu

Superr..
Her hoca yapmiyor bunu ama .
Bunun da denetlenmesi , evlilik cuzdanini gormeden imam nikahi kiyan hocaya ceza gelmesi lazim
Ben dugun yapmadim nikahtan sonra evimize gelecektik, 1 gun once imam nikahini kiydirmak istedik hoca evlilik cuzdani olmadigi icin kiymak istemedi. Nikah icin basvuru yaparken verilen basvuru kagidi, davetiye vs gosterdik gercekten ertesi gun nikahimiz olduguna ikna oldugu icin kiymistu nikahi

ya resmi nikah kıymadan nasıl verdiniz görümcenizi, bi de düğün yapmışlar, geçenlerde evli bi adam düğün yapıp evlenmişti biriyle, hadi adam evliyse??

Düğünü olurken 7 aylık hamileymiş zaten. Adam evli miydi neden nikah yapılmadan düğün yaptınız? Hadi görümce cahil diyelim bu kızın bi babası bi abisi var nasıl izin verirler böyle bir şeye aklım almıyor. Neyse çocuğu alamaz adam. Eğer iftira atarsa da ispatla mükelleftir.

İnsanları üzmek için özellikle mi yazıyorsunuz. Cidden bundan zevkimi alıyorsunuz. Yaraya tuz basma çabanız neden anlamıyorum.

Allah yardımcısı olsun..
Hatalar hataları doğuruyor işte üzüldüm.
Çocuğu tabiki de alamaz.
Tehtid ediyorsa çocuk üzerinden mesaj yoluyla felan,
Mesajları saklasın zaten uzaklaştırma bile alır.
Ama çocuğu alamazzz.

Çocuğu anneden alamaz.Gorumceniz sadece cocuk için nafaka alabilir tabi baba nüfusuna aĺdiysa. Almadiysa babalik davasi acabilir. Resmi nikah yok bu yuzden kendi icin tazminat falan alamaz.

geçen aralık ayı yazmış 1 sene olacak olmuyor mu biz kasım dayız

O değilde pırıl pırıl iki genç ‘birbirimizi seviyoruz’ diyip aynı evde yaşadığında ‘namussuzluktan’ tut her laf söyleniyor , hak görülüyor . İmam nikah olunca herşey mübah . Bırak beraber yaşamayı, millet çocuk yapıyor . İki sevgilinin çocuğu olunca çok iğrenç bir kelime kullanılıyor o çocuğa ...
Fark ne ?
Arkadaşlar çok güzel yazmışlar zaten herşeyi. Ben hiç bir fark göremiyorum . İşten bahane bulup nikah kıyamayıp , çocuk yapmaya vakit ayıran adam, daha çok bulur böyle kadınlar

Evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen çocuk annenindir o vermediği sürece alamazlar.
Yakınınızda resmi nikahı olmadığı için birşeyler talep etsede uğraşır baya.
Çünkü geçenlerde emsal bir dava oldu kadın beraber yaşadığı adama çocuğa nafaka versin bakmıyo siye dava açtığında evlilik dışı olduğu için adamın zorunluluğu yok, kadın önlemleri almalıydı dendi.
Yanlış mı yanlış ama durum bu.
Bence barışsın nikah yapma şartıyla sonra yine yakalar böyle adamların bitmez çünkü hataları. En azından çocuğu için olan çocuğa olcak.

resmi nikahlı karısını aldatan adamlar varken imam nikahının ne bağlayıcılığı olsun ki üstelik kimlikte bekar mı bekar yani
bu devirde resmi nikahsız da bir gün durmam o evde kusura bakma da görümcen de safmış biraz inanmış her bahanesine adam rahat takılmak için bekar kalmayı seçmiş

Adam çocuğu alamaz, evli olmadıkları için babalık davası açar olsa olsa.

Kadını korkutup vazgeçirmek için demiştir alacağım diye. Yoksa öyle bir şerefsiz neden çocuk istesin ki? Rahat rahat çapkınlık da yapamaz...
Ayrıca imam nikahı kıymanin hiçbir mantıklı yani yok. Adamın saklayacak gizleyecek birşeyi yoksa neden nikah kiymasın ki? Para mı istiyorlar kefil mi mi ististiyorlar resmi nikah için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…