- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Superr..imam nikahını nasıl kıyıyolar ki benim resmi nikah aile cüzdanımı görmeden kıymadılar
Oyalanmasaydi o zaman birde üstüne resmi nikah olmayan bir adamdan çocuk yapmış ne demenizi bekliyorsunuz acaba.Maddi olmasa da aldattığı için kişilik hakkına hakaret etti diye dava istiyoruz.. mümkün değil mi? Ya da resmi nikah diye diye oyaladigi için
Aynenvalla herkese diyorum resmi nikahı aile cüzdanını görmeden kesinlikle kıymadılar evlenelide 6 sene bitti .kıyan imamda yeminliyiz kesinlikle doğru bi karar önce resmi nikah dedi
Ben dugun yapmadim nikahtan sonra evimize gelecektik, 1 gun once imam nikahini kiydirmak istedik hoca evlilik cuzdani olmadigi icin kiymak istemedi. Nikah icin basvuru yaparken verilen basvuru kagidi, davetiye vs gosterdik gercekten ertesi gun nikahimiz olduguna ikna oldugu icin kiymistu nikahiSuperr..
Her hoca yapmiyor bunu ama .
Bunun da denetlenmesi , evlilik cuzdanini gormeden imam nikahi kiyan hocaya ceza gelmesi lazim
İnsanları üzmek için özellikle mi yazıyorsunuz. Cidden bundan zevkimi alıyorsunuz. Yaraya tuz basma çabanız neden anlamıyorum.Dava acabilir mi diyorsunuz ben de diyorum ki ikisinin birbirinden ne farki var? Kinamak icin yazmadim herkes kendi tercihini yasar sonuclarina da katlanir. Zorunuza gidiyorsa da konu acmayacaksiniz aciyorsaniz da size yorum begendirmek gibi bir derdimiz yok dusuncemizi yaziyoruz.
geçen aralık ayı yazmış 1 sene olacak olmuyor mu biz kasım dayızDüğünü olurken 7 aylık hamileymiş zaten. Adam evli miydi neden nikah yapılmadan düğün yaptınız? Hadi görümce cahil diyelim bu kızın bi babası bi abisi var nasıl izin verirler böyle bir şeye aklım almıyor. Neyse çocuğu alamaz adam. Eğer iftira atarsa da ispatla mükelleftir.
İnsanları üzmek için özellikle mi yazıyorsunuz. Cidden bundan zevkimi alıyorsunuz. Yaraya tuz basma çabanız neden anlamıyorum.
Adam çocuğu alamaz, evli olmadıkları için babalık davası açar olsa olsa.Hanımlar merhabalar.. yine ben, benim görümcem geçen Aralık'ta evlendi düğün vs.. 8 aylık çocukları var. Ama eşi hala işinden gücünden vs bahane bularak resmi nikah yapmadı..her neyse, bugün eşinin telefonunu karistirmis ve başka kadinla konuştuğunu görmüş... Gittik gorumcemi aldık geldik .. adam aldatmadım deyip duruyor. Ama çocuğu da alacağım senden diyor. Kısa kesmeye çalışıyorum. Sorum; çocuğu alabilir mi? Hem konuştuğu kadına hem gorumcemin eşine manevi veya maddi dava açma şansımız var mı? Ne yapabiliriz...? Adam şu an yakalanma korkusundan agresif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?