- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Karadenizincisi
-
ben biseyi cidden anlayamiyorum.
kadinlar neden her daim hazir asker vaziyetinde olmali?
neden esimi evde ve elimde tutma cabasinda olayim?
bu cabayi sarfederken hem tatli dilli,hem duzeni dort dortluk,yatakta isveli cilveli olayim?
cocluk cocuga karissam da kendimi salma gibi bi lukse hicbir zaman sahip olamiyayim?
neden bunlari yapamadigim taktirde kocam beni aldattiginda haksiz duruma duseyim?
erkekler icinse boyle bi durum soz konusu bile degil,yesin,icsin,s...,aldatsin,guzumuzun ustunde sekil olustursunlar,
evin icin de bos bos dolansinlar,bi isin ucundan tutmasinlar,yapilabilecek en igrenclikleri yapsinlar...
ama tabi adi ustunde KOCA,evimizin diregi.
ne yaparlarsa yapsinlar basimizin ustlerinde yerleri olmali,aldatilsak da haksiz olabilme hakkina sahibiz.
hah işte bu durumda aldatılmaz dürüst olur çeker gidersin...ya da durumu anlatırsın...
Ayrıca şunu da son derece merak ediyorum. Aldatan erkekler ne ara yapıyor bunu. Yapacak zamanı nerden buluyorlar. Türkiye’nin %80 lik bölümü özel ya da kamu kuruluşlarında çalışıyorsa eğer belli giriş çıkış çıkış saatleri var…ne ara oluyor bu işler?????ya da eve gelir gelmez nete koşan erkekler..karılarını özlemiyorlar da çocuklarını da mı özlemiyorlar? Ya da kadın neden bunu bir şekilde engellemez??
anladıgım kadarıyla bekarsın uzaktan konusması cok hoş olabılr evlendıkten sonra emınım farklı düşüneceksın
bence kımse aldatmanın haklı bır nedenı vardır su durumda aldatılır bu durumda aldatılmazı savunamaz.her durumda ılıskı bıtecekse konusulur anlasılır.ama aldatmak anlık bır olay olabılır ozellıkle erkekler ıcın.konu donup dolasıp aynı yere gelıyor benım ıcın.kadın evınde kadın olacak.
bence kımse aldatmanın haklı bır nedenı vardır su durumda aldatılır bu durumda aldatılmazı savunamaz.her durumda ılıskı bıtecekse konusulur anlasılır.ama aldatmak anlık bır olay olabılır ozellıkle erkekler ıcın.konu donup dolasıp aynı yere gelıyor benım ıcın.kadın evınde kadın olacak.
içinde niyet olan için ooo çok kolay nette iki tıklasın bir sürü kadın var yani ama eleman epey boyutlara girmiş oteller,iççamaşırları vs yazık ya valla yazık .
içinde niyet olan için ooo çok kolay nette iki tıklasın bir sürü kadın var yani ama eleman epey boyutlara girmiş oteller,iççamaşırları vs yazık ya valla yazık .
5 yıllık evliyim bende hayatımı birine adamak ıcın evlenmedım size kolay gelebılr ama bana hiç kolay gelmıyor suan hele 7 aylık hamıleysem ha bazı durumlar vardır dusunmeden bosanma kararı alınabılr ama hamıleysem yenıden dusunmek zorundayım cocugum varsa yenıden dusunmek zorundayımm o saatten sonra ne yaparsam cocugum için yapıcam ne kendım ne esım
Eleman kredi kartından alış veriş yaparken karısından korkmuyor yani sonuçta ekstreler çok ulaşılabilir her şekilde… demek ne kaybetmekten korkuyor ne de başka bir şeyden. Ya da eşi o kadar ilgisiz ki bakmayacağını biliyor….adam bir kere hülyalara daldı mı çocuk mocuk görünmez gözüne..
ben evliyim ve ayni bella8 arkadas gibi düsünüyorum ,esim beni aldatcak diye evde 40 takla atamam hic kusura bakmasin
erkekler bakimsiz ilgisiz oldu zaman bizde durmayalim kocalarimizi aldatalim eger evli bi kadin aldatamassa erkekte aldatamaz ne olursa olsun yok ben begenmiyorum derse kapi orda mahkeme orda gitsin bosasin
hep bir adım ötesi var değil mi? şimdi hamile değilim diye mi koca boşamam kolay oldu? yapmayın nolur?
kendinize haksızlık etmeyin...
biz kadınız varız ve yaşıyoruz, ve iki süslenmedik, psikolojik boşluğa düştük diye aldatılmayı haketmiyoruz...
peki bu özzelikle aldatma kadin olursa bukadar iyi yaklasabilirmisiniz ?
erkekte erkek olucak karisi onu aldatmasin diye eeee bu nasil evlilik ??? evlenirken iyi gün kötü gün nerde kaldi
hep bir adım ötesi var değil mi? şimdi hamile değilim diye mi koca boşamam kolay oldu? yapmayın nolur?
kendinize haksızlık etmeyin...
biz kadınız varız ve yaşıyoruz, ve iki süslenmedik, psikolojik boşluğa düştük diye aldatılmayı haketmiyoruz...
peki bu özzelikle aldatma kadin olursa bukadar iyi yaklasabilirmisiniz ?
erkekte erkek olucak karisi onu aldatmasin diye eeee bu nasil evlilik ??? evlenirken iyi gün kötü gün nerde kaldi
ben evliyim ve ayni bella8 arkadas gibi düsünüyorum ,esim beni aldatcak diye evde 40 takla atamam hic kusura bakmasin
erkekler bakimsiz ilgisiz oldu zaman bizde durmayalim kocalarimizi aldatalim eger evli bi kadin aldatamassa erkekte aldatamaz ne olursa olsun yok ben begenmiyorum derse kapi orda mahkeme orda gitsin bosasin
tabı kı erkek erkek gıbı olacak evınde de dısarıda da.calısıyorum ben.bazen evlılık programlarına denk gelıyorum.ev hanımları daha cok ızlıyordur.aldatma ya da aldatılma sadece buyuk sehırlerde degıl kucucuk koylerde bıle fazlasıyla var artık.kı boyle yerlerde herkes bırbırını tanır.ınsanların utanması sıkılması kalmamıs.bızler duzgun kadınlar eslerımız de duzgun erkekler olacak bunun otesı berısı yok.dısarıda o kadar cok ac kurt(kaba bır tabır olmamıstır umarım) var kı gormenız lazım.benım gıbı dusunen kadınlar da 1 defa aldatmayı bosanma nedenı olarak gorecegı ıcın kocalarına sahıp cıkacak baska yolu yok.kadınlarda genel ıtıbarıyle eslerını aldatma duygusu olmadıgı ıcın erkekler cok korkmuyor.
aldatmak kişilikle alakalı birşey ki yani sen afrodit ol aldatan aldatır .tom cruse koskoca nichole kidmanı aldattı yani evliyken şimdi o kadın bakımsız mı saçma bahaneler bunlar.
eeeeee.....
sonuç ne hala anlayamadım...
kısaca erkektir elinin kiridir mi diyelim..
yoksa dişi köpek kuyruk sallamazsa mı..
karar verin, ona göre akşam kocama davranayım
rujum, topuklu terliklerim, çamaşırlar hazır, cevaba göre davranacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?