Aldatanda mı aldananda mı suç

Bu yaklaşım tamamen kadının yapıyorum ediyorum saçımı süpürge ediyorum elimden geleni yapıyorum yaranamıyorum şeklinde yaklaşımı bence… amacımız kendimizi hırpalayarak yaranmak, güzel görünmek vs olmamalı bence, bunu hayat tarzında dönüştürdüğümüz zaman her şey çok kolay olacaktır. Tamam iyi günde kötü günde birlikteyiz yemini ettik evlenirken ama aşk göz bebeğiydi o zaman elini tutunca kalbin pır pır yapıyordu, zaman geçti geçti geçti…aşk azaldı… asla kalıcı değildir. Bu durumda insanın yetişme tarzı devreye girer kişiliği konuşur. Bakın mehmet Aslantuğ arzum onan kaç kere değişik kanser türlerine yakalandı ne boşandı ne de aldattı…arzum da şekilden şekile girdi hiç çevrenizde kemoterapi gören yok mu ne hale geliyor insan! Ama adam kolladı, yanında oldu….diğer yandan aldatacak oldu mu erkek kadın Afrodit olsun değişiklik adına yapar yine, zevk olsun diye yapar.. yine de kadın isterse gerçekten çok şey değişir, erkeğin pek çok huyunu değiştirebilir. Ama başında saygıyla başlamak lazım..yine de şefkatli kadın, tatlı dilli kadın erkeği çoğu zaman elde tutar.

hah işte bu durumda aldatılmaz dürüst olur çeker gidersin...ya da durumu anlatırsın...

bence kımse aldatmanın haklı bır nedenı vardır su durumda aldatılır bu durumda aldatılmazı savunamaz.her durumda ılıskı bıtecekse konusulur anlasılır.ama aldatmak anlık bır olay olabılır ozellıkle erkekler ıcın.konu donup dolasıp aynı yere gelıyor benım ıcın.kadın evınde kadın olacak.

Ayrıca şunu da son derece merak ediyorum. Aldatan erkekler ne ara yapıyor bunu. Yapacak zamanı nerden buluyorlar. Türkiye’nin %80 lik bölümü özel ya da kamu kuruluşlarında çalışıyorsa eğer belli giriş çıkış çıkış saatleri var…ne ara oluyor bu işler?????ya da eve gelir gelmez nete koşan erkekler..karılarını özlemiyorlar da çocuklarını da mı özlemiyorlar? Ya da kadın neden bunu bir şekilde engellemez??

içinde niyet olan için ooo çok kolay nette iki tıklasın bir sürü kadın var yani ama eleman epey boyutlara girmiş oteller,iççamaşırları vs yazık ya valla yazık .

anladıgım kadarıyla bekarsın uzaktan konusması cok hoş olabılr evlendıkten sonra emınım farklı düşüneceksın

ben evliyim ve ayni bella8 arkadas gibi düsünüyorum ,esim beni aldatcak diye evde 40 takla atamam hic kusura bakmasin
erkekler bakimsiz ilgisiz oldu zaman bizde durmayalim kocalarimizi aldatalim eger evli bi kadin aldatamassa erkekte aldatamaz ne olursa olsun yok ben begenmiyorum derse kapi orda mahkeme orda gitsin bosasin

Boşanmak gibi önemli bir kararı kim hemen verebilir ki? Kim alışkanlıklarından vazgeçebilir ki? Boşanma olsa zaten aldatma diye bir şey olmaz. Yılların alışkanlığını kaybetme güdüsü çok kötü olsa gerek. Çocuk da varsa daha zor..çevre, aileler vs vs…sorumluluklar, adetler uzar gider..en kestirmesi çaktırmadan yapmak erkek mantalitesine göre…ama geçen topiklerden birinde vardı uzun zaman önce okudum kadının kocası aldatmış kendi de karşılık olsun diye arkadaşlık sitelerinden biriyle üstelik cinsel olarak aldatmış.çok pişmanmış, napsaymış… buyurun buradan yakın.

peki bu özzelikle aldatma kadin olursa bukadar iyi yaklasabilirmisiniz ?

erkekte erkek olucak karisi onu aldatmasin diye eeee bu nasil evlilik ??? evlenirken iyi gün kötü gün nerde kaldi

içinde niyet olan için ooo çok kolay nette iki tıklasın bir sürü kadın var yani ama eleman epey boyutlara girmiş oteller,iççamaşırları vs yazık ya valla yazık .

Eleman kredi kartından alış veriş yaparken karısından korkmuyor yani sonuçta ekstreler çok ulaşılabilir her şekilde… demek ne kaybetmekten korkuyor ne de başka bir şeyden. Ya da eşi o kadar ilgisiz ki bakmayacağını biliyor….adam bir kere hülyalara daldı mı çocuk mocuk görünmez gözüne..

anlık bi dürtüyle olmamış yani, bilerek, isteyerek, kasten hatta fantazi boyutunda bi aldatmadan bahsediyoruz

hep bir adım ötesi var değil mi? şimdi hamile değilim diye mi koca boşamam kolay oldu? yapmayın nolur?

kendinize haksızlık etmeyin...

biz kadınız varız ve yaşıyoruz, ve iki süslenmedik, psikolojik boşluğa düştük diye aldatılmayı haketmiyoruz...

ya erkekler saf oluyor işte düşünememiş bence orasını cebinde msjları silmeyenler gördüm ben unutanlar e tabi kafaları farklı şeylerde oluyor o sıralarda eşlerinin farkediecğini düşünemiyorlar.

Ben 40 takla atalım diye savunanlardan değilim…zaten adamlar da evde takım elbiseyle ya da full+full traşla gezmiyorlar.. burada dişi olmak, feminen olmaktan bahsediyorum ben aslında…zaten yapmacık oldu mu insan kendini kastı mı bir iki üç sonunda yoruluyor, tiyatro da bir yere kadar..sadece içindeki kadınsal duygularıyla hareket etmek benim kastım..koruyucu anne hem eşine hem çocuğuna, düşünceli eş, tatlı dil…gerçekten 40 taklalık bir şey yok bunda…ve inanın erkeğin maya sorunu yoksa kadın 1 adım atarsa erkek 2 adım gelir çünkü biz birkaç bilinmeyenli denklemiz ama onlar tek bilinmeyenli.

aramızda böyle kadınlar oldukça hakediyoruz, valla bende artık erkekleri suçlu bulmuyorum, yapana helali hoş olsun sefası olsun

erkekte erkek olucak karisi onu aldatmasin diye eeee bu nasil evlilik ??? evlenirken iyi gün kötü gün nerde kaldi

ben kendımden bahsedıyorum sizi fikrinizi için elestirmiyorum kı ben hamıleyken böyle bişiy yasarsam birden karar vermem diyorum hamıle olmasam cocuk olmasa hiç dusunmem bu durum karsısında boşarım olur biter kadın aldatılmayı hakedıyor dıye bişiy demedım kı ben neye katlanırsam cocugum ıcın katlanabılırım belkı dıyorum

tabı kı erkek erkek gıbı olacak evınde de dısarıda da.calısıyorum ben.bazen evlılık programlarına denk gelıyorum.ev hanımları daha cok ızlıyordur.aldatma ya da aldatılma sadece buyuk sehırlerde degıl kucucuk koylerde bıle fazlasıyla var artık.kı boyle yerlerde herkes bırbırını tanır.ınsanların utanması sıkılması kalmamıs.bızler duzgun kadınlar eslerımız de duzgun erkekler olacak bunun otesı berısı yok.dısarıda o kadar cok ac kurt(kaba bır tabır olmamıstır umarım) var kı gormenız lazım.benım gıbı dusunen kadınlar da 1 defa aldatmayı bosanma nedenı olarak gorecegı ıcın kocalarına sahıp cıkacak baska yolu yok.kadınlarda genel ıtıbarıyle eslerını aldatma duygusu olmadıgı ıcın erkekler cok korkmuyor.

aldatmak kişilikle alakalı birşey ki yani sen afrodit ol aldatan aldatır .tom cruse koskoca nichole kidmanı aldattı yani evliyken şimdi o kadın bakımsız mı saçma bahaneler bunlar.

eeeeee.....

sonuç ne hala anlayamadım...

kısaca erkektir elinin kiridir mi diyelim..

yoksa dişi köpek kuyruk sallamazsa mı..

karar verin, ona göre akşam kocama davranayım

rujum, topuklu terliklerim, çamaşırlar hazır, cevaba göre davranacağım

kadınlarda aldatma duygusu yok diye bişey yok, kadınlarda yapıyo ama çok zeki ve temkinli olduklarından çaktırmıyolar, ama kadınlar genelde duygusal bağ kuruyolar tek gecelik olmuyo, bide kendini bastıran kadınlar var toplum baskısından dolayı, erkeğin elinin kiri kadının alnının karası anlayışı

aldatmak kişilikle alakalı birşey ki yani sen afrodit ol aldatan aldatır .tom cruse koskoca nichole kidmanı aldattı yani evliyken şimdi o kadın bakımsız mı saçma bahaneler bunlar.

takılmıssın güzelliğe bakıma tek sorun bu mu yani evdeki huzur evdeki gler yüz güzellikten daha önemli

karar verilcek ne var bu yazdığında erkeğin elinin kiride desen aynı kapı dişi köpek (iğrendiğim bi ifade) olayınada girsen aynı kapı, erkeği haklı çıkaran tabirler bunlar, kaldı ki sen her erkek yapar yazmamış mıydın ben de sana geçmiş olsun demiştim, genelde aldatılan kadınlar kendilerini rahatlatmak için her erkek yapar genellemesine sığınıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…