- Konu Sahibi Karadenizincisi
-
birbirinizi suçlayıp duruyorsunuz yok sen niye arkadaşına öyle dedin falan filan.konumuz o değil ki kim ne demiş bize ne?biz nerden bilebiliriz onların arasındaki arkadaşlık bağını.konuyu başka yerlere saptırmaktan başka birşey yapmıyorsunuz.yok ben böyle yapmam şöyle yapmam o suçlu bu suçlu size kim sordu sen bunu yapar mısın yapmaz mısın diye herkesin hayatı kendine sen yapmazsın belkide ama onun hayatı farklı bi şekilde konumlanmış ve onun yapması gerekiyor belkide.bizim görevimiz madur durumda olan bu hanıma yardımcı olmak bu durumu en kolay şekilde nasıl atlatabilir yuvasını nasıl toparlayabilir kocasını seviyorsa nasıl geri döndürebilir evet bu sorulara cevap vermeniz gerekiyor bence.arkadaşlar lütfen biraz mantıklı düşünelim artık.
birbirinizi suçlayıp duruyorsunuz yok sen niye arkadaşına öyle dedin falan filan.konumuz o değil ki kim ne demiş bize ne?biz nerden bilebiliriz onların arasındaki arkadaşlık bağını.konuyu başka yerlere saptırmaktan başka birşey yapmıyorsunuz.yok ben böyle yapmam şöyle yapmam o suçlu bu suçlu size kim sordu sen bunu yapar mısın yapmaz mısın diye herkesin hayatı kendine sen yapmazsın belkide ama onun hayatı farklı bi şekilde konumlanmış ve onun yapması gerekiyor belkide.bizim görevimiz madur durumda olan bu hanıma yardımcı olmak bu durumu en kolay şekilde nasıl atlatabilir yuvasını nasıl toparlayabilir kocasını seviyorsa nasıl geri döndürebilir evet bu sorulara cevap vermeniz gerekiyor bence.arkadaşlar lütfen biraz mantıklı düşünelim artık.
Anlayamadığım bunu neden feminist bir yaklaşıma çevirdiniz. Kimse kimseye saçını süpürge et, erkektir elinin kiridir, kadının görevi erkeği elinde tutmaktır diye bir tutum yok aslında ortada bence…
Burda ortak bir hayat yaşanacaksa bunu ben yapmam o yapsın, hep kadından bekleniyor, dişi kuşuz ya vs söylemler çok saçma..bunları söyleyen arkadaşların bence evliliklerini gözden geçirmeleri lazım. Şuan recep tayyip Erdoğan başbakansa bence emine Erdoğan da en az onun kadar başbakan…bu kadın için de geçerli…iki taraf da yapmacıklık değil, yaranma hiç değil, doğallıktan çıkmak yok ama ılım farklı bir şey .nedense kimse anlamadı bunu.
arkadaşım lütfen MANTIK kelimesini sen kullanma, lütfen rica edicem...
aaaaah ahhhhhh bu yorumuna yazacağım çok şey olurda yazamam, evlenmeden hapse düşmek istemiyorum
Anlayamadığım bunu neden feminist bir yaklaşıma çevirdiniz. Kimse kimseye saçını süpürge et, erkektir elinin kiridir, kadının görevi erkeği elinde tutmaktır diye bir tutum yok aslında ortada bence
Burda ortak bir hayat yaşanacaksa bunu ben yapmam o yapsın, hep kadından bekleniyor, dişi kuşuz ya vs söylemler çok saçma..bunları söyleyen arkadaşların bence evliliklerini gözden geçirmeleri lazım. Şuan recep tayyip Erdoğan başbakansa bence emine Erdoğan da en az onun kadar başbakan bu kadın için de geçerli iki taraf da yapmacıklık değil, yaranma hiç değil, doğallıktan çıkmak yok ama ılım farklı bir şey .nedense kimse anlamadı bunu.
kocasını geri döndürmek...otel rezervasyonlarını, iç çamaşırı faturalarını gördüğüm kocayı...karakter yerlerde dönse nolur yahu, o adamın nefesinden kusarım ben, tövbe estağfurullah
farkında mısınız bılmem ama aslında herkes aynı konuyu savunuyor aldatmanın yanlıs oldugunu.eger yazılanlarla dalga gecmek gıbı cahılce yaklasımlar olmasa ortak nokta aynı.kadının kadına yaptıgına kımse yapamaz zaten.herkes fıkrını yazsın cekılsın.ama olmaz dalga gec laf sok.ayrıca senın dogrunu ben kabullenmem benımkını sen kabullenme.ama saygılı ol.saygıyı unutursak konu aynı bu sekılde dagılır gıder.
yorumumun neresi feministçe Allah aşkına?????
ben burda bir gurur vurgusu yapıyorum hayret bişey, aldatılan kadın affetmeyince feminist mi oluyo, sonu istle biten hiçbir kelimeyi mantığını anlamadan kullanma ablacım sen
kendinde edebilirsin dedim rahatça bide uzun uzun yazmış kadın şöle olmalı böle olmalı die bizde pasaklı pasaklı geziyoruz işte ne yaparsın offf birşey yazmak istemiyorum artık anlamayana cevap vermeyeceksin bunu anladım .sabaha kadar anlatsan yine aynı beyin değişmez ki boşverrr laf anlatma.
sayglı olmaktan basediyorsun öle mi ?burda bir kadın erkek olsam sana küfür ederdim diyor bana . sen hala saygıdan bahsediyorsun neden demiyorsun madem o arkadaşa saygılı ol diye benim yaptığım yorumlarımda en ufak bir saygıszlık yok hepsi yerli yerinde kişiliğe hakaret saygılı bir davranış kadın haklarını savunmak saygısız öyle mi ?ben sizin gibi düşünmüyorum diye saygısızlık yapılsın bana ama size yapılmasın dimi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?