Aldatanda mı aldananda mı suç

Çok da farklı şeyler söylemiyoruz aslında. En zor misyon kadına yüklenmiştir toplumumuzda.
Ama her kadın eşini yola getirecek kadar güçlü olamıyor.
Her kadın zorluklar karşısında ayakta kalamıyor.
Ayrıca mayası bozuksa kişinin kadın istediği kadar uğraşsın, yola getirmeye çalışsın olmayınca olmuyor.

kadin hem calissin ,hem eve baksin,hem cocuga baksin,hem suslu puslu ,cilveli ,bakimli olsun her daim yoksa mazallah erkek disariya yonelir eee erkek ne yapsin bi tek calissin ve hep memnun edilen taraf olsun yok boyle bisey ,oyle ilk firsatta gozu disari kayacaksa bunun hastaligi var ,kazasi belasi binbir turlu hali var ,biz kadinlar aldatan erkek icin boyle kiliflar uydurursak hepimizin basina gelir merak etmeyelim

Tabiiki haksızlık yapmışsınız arkadaşınıza..Canı bu kadar yanarken birde üstüne anlam yüklemişsiniz.

Burada suçlu olan hatta tüm küfürleri hakeden, zeka seviyesi düşük ; aldatandır.. Aldatan aldanır hemde aldatır.

İkincisi kendini kullandıran,zeka seviyesi düşük diğer kadın..

Bu kulvar dışında olanda aldatılan..

....

Siz aslında işin özünde kötü niyetil, konuşmamamışsınız anlatmak istediğinizide anladım ben sizin ama yine de haksızlık yapmışsınız malesef.

SİZ aslında dışarıdan gördüklerinizle değerlendirdiniz arkadaşınızı..
Öyle onunla ilgilenmeyip kızıyla ilgilenme meselesi değil bence bu..

BİR KADIN ASLA KENDİLİĞİNDEN BU HALE GELMEZ..
İKİ SAÇINI OKŞA, SENİ ONU MUTLU ETMEK İÇİN ÇABALARKEN BULURSUN..

--- Evde yalnızken o adam nasıl ?

--- Küfür-şiddet uyguluyor mu sizlerden sakladığı ?

-- Yatak odasında nasıl ? Kadını ne olarak görüyor ?

--Kadına kendini iyi hissettiriyor mu ?

--Mutlu etmek için neler yapıyor ?

Kısacası dışarıdan 3-5 dk.lık karelerle hüküm vermeyelim, özellikle karıkoca konuları ve annelik konularında.

Son düzenleme:

evet bende kendi gördüğüm kadarıyla arkadasmdada hata aradım halıyle esı evdeyken nasıl bilmiyorum her an yanlarında değilim arkadasım bazı konularda ketumdur söylemez belkıde sonuna kadar arkadasım haklıda olabılr neler yasadı bılmıyorum ıste kendı gözlemledıgım kadarıyla yazdım bende ama nedense anlaşılamadım gitti

Aslında arkadaşların tepkisi size değil aldatanlara.

Hani olurya birşeye kızarsın, karşındakine kızmış gibi bağırırsın. Ama karşındakiyle ilgisi yoktur.

Aldatılma-aldatma konusu çok çok hassas bir konu..Bu kadar kadın içinde konuşurkende iki defa düşünmek lazım. :))

Üzmeyin kendinizi, dediğim gibi size değil tepkiler bence; konuya ve o adama...

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla :)

hayır kesinlikle katılmıyorum ....artık bi yerden sonra konudan cıkıp kendımı savunur hale geldım erkeklerin aldatmasını normal olarak karsılıyormusum gibi anlasıldı ama en cok üzüldüğüm eşini seninlemi aldatıyor denmesı ....bende bir kadınım işin özünde böyle bişiy başıma gelsın istermıyım ama şunuda söylüyorum her ne olursa olsun aldatmak tasvp edilemez ama ben kendımdede ararım suçu ne olduda aldatıldım ne yapttım yapmamalımıydım vs vs vs

peki ne yapılmalı sence aldatılmamak için

Onu kim yazmışsa ayıp etmiş, belkide canı çok yanan biri olduğu için futursuzca kurmuş cümlesini...

Burada kimse kimseyi tanımıyor, sanal alem burası karadenizincisi.

Herhangi birini söylediği söz havaya atılmış bir sözdür, ama siz kendinizi tanıdığınız için üzülüyorsunuz aslında.

Bende katılıyorum size, ağır konuşmak moda olmuş burada.. Amaç ne inanın bende anlamıyorum, fakat her insanın olduğu bir yerde kaçınılmaz durum bu.

hala kendimi sorgularım aldatılırsam diyorsun ya ben sana birşey demiyorum .benim demek istedğim erkekler doyumsuz buna biz kadınlarda zemin hazrılıyoruz .bu toplumsal bir yara .anne aldatıyor beni dövüyor diyorsun anneler aman kızım kocandır dul mu kalıcan git evine derler .arkadaşların seni yargılarr.kocan sana bahane bulur ,bebek yaparsın azcık kilo alırsın bu ne hal derler .yahu insan zaten kendine bakmalı bu kendi mutluluğu için .ben bekar biriyim ama kendime bakarım aynada kendimi güzel görmem gerek .görselliğim enim için önemli .ama yani bir kadın azcık saldı diye hemen aldatılsın mı yani .sen aldatılırsan kendinde suç ara kocanda arama yani .istediğin kadar iyi eş ol ayrıca iki cilveli dişiye eşinin hayır diyeceğini sanmıyorum canım kendini kandırma .

herşey normal giderken hiç bir sorun yokken kadın olarak görevlerimi yapmıyorsam illa güzellik bakım değil saygı sevgi güler yüz vs zamanla eşimi kendi ellerimle dışarı itmiş olurum burda bendede hata olur...

yine herşey güzelken evdekı kadın 4 4 lük herseyiyle mükemmel kadın isem yine aldatılıyorsam bu defa adamın kanı bozukmus derim kestirip atarım ve sonuna kadarda ben haklıyım

illa bişiy yapmamıza gerek yok içinde varsa zaten her türlü yapar içinde yok sada içinde bulundugu durum böyle çirkin şeyler yapmaya iter diye düşünmekteyim

1.paragrafında yazdığın şeylerin yaptırımı boşanmak olmalı bence bu noktada ayrılıyoruz

arkadasım ben kendı fikrimi söylüyorum sadece ne var bu kadar yagırgayacak ben anlamadım ya yazdıklarımı lütfen anlamaya calıs susup oturan bir insan değilim ben basıma böyle bişiy geldıgınde sessız kalmayacagımı eşim dostum herkes bilir

kırmızı ruj ve gecelikle dolanmalı evde ,her denilene evet demeli ,ha hakszılığa boyun eğmeli fazla konuşmamalı benim bu forumdan okuduklarım kadarıyla bunları yapanlar aldatılmıyormuş bende evlenince yaparım artık aldatılmamak için .

aynı şeyleri bende çok okudum, adam haksız kadına olmadık laflar etmiş kk'nın bazı kadınlarının yorumu şu: sinirden söylemiştir, akşama işve cilve yap seksi giyin olmazsa olmaz kırmızı ruj tabi, ben bunu yapsam bi daha aynaya bakamam heralde

anladıgım kadarıyla bekarsın uzaktan konusması cok hoş olabılr evlendıkten sonra emınım farklı düşüneceksın

tabiki her 2 türlüsüde boşanma için sebep ama birinde benımde hatalı oldugum kısımlar var diğeri cok daha farklı mayası bozuk olma durumları umarım anlatabılmısımdır kendımı

daha açıklayıcı oldu evet, ama arkadaşlarına söylediklerin konusunda hala netim: yanlış yapmışsın bence

anladıgım kadarıyla bekarsın uzaktan konusması cok hoş olabılr evlendıkten sonra emınım farklı düşüneceksın

ben de bekarım ve kk'daki bu tarz laflara sinir oluyorum, bekara karı boşamak kolay gelir, canım sen bekarmısın vs gibi söylemler canımdan bezdirdi beni, ne yani evlenince karakterim mi değişecek 26 yaşındayım ve kendimce doğrularım yanlışlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…