- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
- Konu Sahibi Karadenizincisi
-
Her iki taraf için de geçerli tabi söyledikleriniz.. karşılıklı olmalı herşey aşk zamanla azalıyor saygı azaldığı zaman çaresi yok zaten bitmeye mahkum. Herkes birbirine saygı duyarsa zaten söylediğimiz şeyler gerçekleşir. Herkesin evliliğinde sorunlar oluyor, özellikle yeni evlendikleri zaman insanlar dışarda görüştükleri gibi değil hiç bir şey çatışmalar yaşanıyor önemli olan karşılıklı saygı çerçevesinde yeri gelip susmayı bilmek. Kadın her toplumda zor olanı üstlenmiştir. Bazen böyle sendeler, bazen kalkar bazen kalkamaz..ama akıllı kadın erkeği yola getirir. Filmlere bile konu olmuştur bu kadınlar çok iş düşüyor bize yapacak bir şey yok..
Yani söylediğiniz sebepler aldatmak için geçerli şeyler değil.Arkadaşınız şu dönemde yeterince kendini sorguluyordur zaten.
Hatanın en büyüğü aldatan eştedir.Arkadaşınızın gönlünü alın bence.
Tabiiki haksızlık yapmışsınız arkadaşınıza..Canı bu kadar yanarken birde üstüne anlam yüklemişsiniz.
Burada suçlu olan hatta tüm küfürleri hakeden, zeka seviyesi düşük ; aldatandır.. Aldatan aldanır hemde aldatır.
İkincisi kendini kullandıran,zeka seviyesi düşük diğer kadın..
Bu kulvar dışında olanda evdeki hanım..
....
Siz aslında işin özünde kötü niyetil, konuşmamamışsınız anlatmak istediğinizide anladım ben sizin ama yine de haksızlık yapmışsınız malesef.
SİZ aslında dışarıdan gördüklerinizle değerlendirdiniz arkadaşınızı..
Öyle onunla ilgilenmeyip kızıyla ilgilenme meselesi değil bence bu..
BİR KADIN ASLA KENDİLİĞİNDEN BU HALE GELMEZ..
İKİ SAÇINI OKŞA, SENİ ONU MUTLU ETMEK İÇİN ÇABALARKEN BULURSUN..
--- Evde yalnızken o adam nasıl ?
--- Küfür-şiddet uyguluyor mu sizlerden sakladığı ?
-- Yatak odasında nasıl ? Kadını ne olarak görüyor ?
--Kadına kendini iyi hissettiriyor mu ?
--Mutlu etmek için neler yapıyor ?
Kısacası dışarıdan 3-5 dk.lık karelerle hüküm vermeyelim, özellikle karıkoca konuları ve annelik konularında.
evet bende kendi gördüğüm kadarıyla arkadasmdada hata aradım halıyle esı evdeyken nasıl bilmiyorum her an yanlarında değilim arkadasım bazı konularda ketumdur söylemez belkıde sonuna kadar arkadasım haklıda olabılr neler yasadı bılmıyorum ıste kendı gözlemledıgım kadarıyla yazdım bende ama nedense anlaşılamadım gitti
Aslında arkadaşların tepkisi size değil aldatanlara.
Hani olurya birşeye kızarsın, karşındakine kızmış gibi bağırırsın. Ama karşındakiyle ilgisi yoktur.
Aldatılma-aldatma konusu çok çok hassas bir konu..Bu kadar kadın içinde konuşurkende iki defa düşünmek lazım. :))
Üzmeyin kendinizi, dediğim gibi size değil tepkiler bence; konuya ve o adama...
Aslında arkadaşların tepkisi size değil aldatanlara.
Hani olurya birşeye kızarsın, karşındakine kızmış gibi bağırırsın. Ama karşındakiyle ilgisi yoktur.
Aldatılma-aldatma konusu çok çok hassas bir konu..Bu kadar kadın içinde konuşurkende iki defa düşünmek lazım. :))
Üzmeyin kendinizi, dediğim gibi size değil tepkiler bence; konuya ve o adama...
hayır kesinlikle katılmıyorum ....artık bi yerden sonra konudan cıkıp kendımı savunur hale geldım erkeklerin aldatmasını normal olarak karsılıyormusum gibi anlasıldı ama en cok üzüldüğüm eşini seninlemi aldatıyor denmesı ....bende bir kadınım işin özünde böyle bişiy başıma gelsın istermıyım ama şunuda söylüyorum her ne olursa olsun aldatmak tasvp edilemez ama ben kendımdede ararım suçu ne olduda aldatıldım ne yapttım yapmamalımıydım vs vs vs
hayır kesinlikle katılmıyorum ....artık bi yerden sonra konudan cıkıp kendımı savunur hale geldım erkeklerin aldatmasını normal olarak karsılıyormusum gibi anlasıldı ama en cok üzüldüğüm eşini seninlemi aldatıyor denmesı ....bende bir kadınım işin özünde böyle bişiy başıma gelsın istermıyım ama şunuda söylüyorum her ne olursa olsun aldatmak tasvp edilemez ama ben kendımdede ararım suçu ne olduda aldatıldım ne yapttım yapmamalımıydım vs vs vs
hala kendimi sorgularım aldatılırsam diyorsun ya ben sana birşey demiyorum .benim demek istedğim erkekler doyumsuz buna biz kadınlarda zemin hazrılıyoruz .bu toplumsal bir yara .anne aldatıyor beni dövüyor diyorsun anneler aman kızım kocandır dul mu kalıcan git evine derler .arkadaşların seni yargılarr.kocan sana bahane bulur ,bebek yaparsın azcık kilo alırsın bu ne hal derler .yahu insan zaten kendine bakmalı bu kendi mutluluğu için .ben bekar biriyim ama kendime bakarım aynada kendimi güzel görmem gerek .görselliğim enim için önemli .ama yani bir kadın azcık saldı diye hemen aldatılsın mı yani .sen aldatılırsan kendinde suç ara kocanda arama yani .istediğin kadar iyi eş ol ayrıca iki cilveli dişiye eşinin hayır diyeceğini sanmıyorum canım kendini kandırma .hayır kesinlikle katılmıyorum ....artık bi yerden sonra konudan cıkıp kendımı savunur hale geldım erkeklerin aldatmasını normal olarak karsılıyormusum gibi anlasıldı ama en cok üzüldüğüm eşini seninlemi aldatıyor denmesı ....bende bir kadınım işin özünde böyle bişiy başıma gelsın istermıyım ama şunuda söylüyorum her ne olursa olsun aldatmak tasvp edilemez ama ben kendımdede ararım suçu ne olduda aldatıldım ne yapttım yapmamalımıydım vs vs vs
peki ne yapılmalı sence aldatılmamak için
herşey normal giderken hiç bir sorun yokken kadın olarak görevlerimi yapmıyorsam illa güzellik bakım değil saygı sevgi güler yüz vs zamanla eşimi kendi ellerimle dışarı itmiş olurum burda bendede hata olur...
yine herşey güzelken evdekı kadın 4 4 lük herseyiyle mükemmel kadın isem yine aldatılıyorsam bu defa adamın kanı bozukmus derim kestirip atarım ve sonuna kadarda ben haklıyım
illa bişiy yapmamıza gerek yok içinde varsa zaten her türlü yapar içinde yok sada içinde bulundugu durum böyle çirkin şeyler yapmaya iter diye düşünmekteyim
hala kendimi sorgularım aldatılırsam diyorsun ya ben sana birşey demiyorum .benim demek istedğim erkekler doyumsuz buna biz kadınlarda zemin hazrılıyoruz .bu toplumsal bir yara .anne aldatıyor beni dövüyor diyorsun anneler aman kızım kocandır dul mu kalıcan git evine derler .arkadaşların seni yargılarr.kocan sana bahane bulur ,bebek yaparsın azcık kilo alırsın bu ne hal derler .yahu insan zaten kendine bakmalı bu kendi mutluluğu için .ben bekar biriyim ama kendime bakarım aynada kendimi güzel görmem gerek .görselliğim enim için önemli .ama yani bir kadın azcık saldı diye hemen aldatılsın mı yani .sen aldatılırsan kendinde suç ara kocanda arama yani .istediğin kadar iyi eş ol ayrıca iki cilveli dişiye eşinin hayır diyeceğini sanmıyorum canım kendini kandırma .
peki ne yapılmalı sence aldatılmamak için
1.paragrafında yazdığın şeylerin yaptırımı boşanmak olmalı bence bu noktada ayrılıyoruz
kırmızı ruj ve gecelikle dolanmalı evde ,her denilene evet demeli ,ha hakszılığa boyun eğmeli fazla konuşmamalı benim bu forumdan okuduklarım kadarıyla bunları yapanlar aldatılmıyormuş bende evlenince yaparım artık aldatılmamak için .
kırmızı ruj ve gecelikle dolanmalı evde ,her denilene evet demeli ,ha hakszılığa boyun eğmeli fazla konuşmamalı benim bu forumdan okuduklarım kadarıyla bunları yapanlar aldatılmıyormuş bende evlenince yaparım artık aldatılmamak için .
tabiki her 2 türlüsüde boşanma için sebep ama birinde benımde hatalı oldugum kısımlar var diğeri cok daha farklı mayası bozuk olma durumları umarım anlatabılmısımdır kendımı
anladıgım kadarıyla bekarsın uzaktan konusması cok hoş olabılr evlendıkten sonra emınım farklı düşüneceksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?