- Konu Sahibi Karadenizincisi
-
arkadasım ben kendı fikrimi söylüyorum sadece ne var bu kadar yagırgayacak ben anlamadım ya yazdıklarımı lütfen anlamaya calıs susup oturan bir insan değilim ben basıma böyle bişiy geldıgınde sessız kalmayacagımı eşim dostum herkes bilir
aynı şeyleri bende çok okudum, adam haksız kadına olmadık laflar etmiş kk'nın bazı kadınlarının yorumu şu: sinirden söylemiştir, akşama işve cilve yap seksi giyin olmazsa olmaz kırmızı ruj tabi, ben bunu yapsam bi daha aynaya bakamam heralde
evet ağır konustugumun farkındayım daha dogrusu sonradan aklım basıma geldı ...ben ondan kaynaklanabılecegını dusunmustum hoş görulu davranmadıgı için ama baska nedenlerde olabılr ya da esının ıcınde de olabılr bılemıyorum detaylarını
aynı şeyleri bende çok okudum, adam haksız kadına olmadık laflar etmiş kk'nın bazı kadınlarının yorumu şu: sinirden söylemiştir, akşama işve cilve yap seksi giyin olmazsa olmaz kırmızı ruj tabi, ben bunu yapsam bi daha aynaya bakamam heralde
oda yanlış ama benım anlattıgım durumda ben arkadasımın eşinin hep iyi hallerını gördüm ama arkadasımda hep terslemesıne sahıt oldum o nedenle hatayı onda aradım kendı dunyalarında ne gibi sorunlar var bılemem belkı arkadasım sonuna kadar bu tavırda haklıda olabılr orasını dedım ya bılmıyorum..
ama adam durup dururken kadına etmedıgını bırakımıyorsa kusura bakmasın işim olmaz işve cilveyle dayanamıyorsam mahkemede yaparım cilvemi
kadınlık görevı derkende ılla seksı anlamamak lazım herşeyi olması gerektıgı gibi olmalı olması gereken ölcüde ne asırı ılgı ne asırı ılgısızlık
yargılamak mı ?ben seni sadece eleştirdim ve komik buldum sözlerini .annelermiz gibi konuşuyorsun kızım bak kocanı bağla eve şöle yap böle yap akıl veriyorsun komik bana göre .benim özgürlük anlayışıma uymuyor böle cariye gibi davranmak .herkesin kendi hayatı var ,gelgitleri var ,benim kötü günümde yanımda değilse cehenneme kadar yolu var o erkeğin .anlamaya çalışmama gerek yok çünkü bir okuyuşta anladım zaten seni hatta çıkarımlar yaptım iyi oku yazdıklarımı .seni yargılamıyorum neden yargılayım ki seni sadece bu düşünceye karşıyım onu belirtmek istedim .hemen kişisel alıyorsun alınıyorsun canım madem alınganlık yapıcan neden konu açıyorsun iherkes senin gibi mi düşünecek ?yazdıklarımda kişiliğine asla hakaret ve terbiyesizlik yapmıyorum .
daha açıklayıcı oldu evet, ama arkadaşlarına söylediklerin konusunda hala netim: yanlış yapmışsın bence
Dost acı söyleyen değil, acıyı tatlı söyleyendir arkadaşım... Kırıcı olmuş biraz...
ben de bekarım ve kk'daki bu tarz laflara sinir oluyorum, bekara karı boşamak kolay gelir, canım sen bekarmısın vs gibi söylemler canımdan bezdirdi beni, ne yani evlenince karakterim mi değişecek 26 yaşındayım ve kendimce doğrularım yanlışlarım var
hamilelik ve lohusalık bunalımı diye bişey var, arkadaşın kendi içinde bi labirentte kaybolmuş olabilir, çıkış bulamıyo olabilir en kısa zamanda bi uzman desteği alarak hayatına yeni bi yön vermeli, kocası ya yanında olur ya da sadece eski kocası çocuğunun babası olarak kalır
anladıgım kadarıyla bekarsın uzaktan konusması cok hoş olabılr evlendıkten sonra emınım farklı düşüneceksın
bekara karı boşamak kolay tabi.bilmiyorum ya bence komik düşüncelerin .aldatılmaya kılıf uyduruyor o erkekler sizde destek veriyorsunuz bu duruma .
ya akıl fikir var allah askına bende kadınım neden böyle birşeyi savunayım kılıf uydurayım ya destek versem emın ol cekınmeden baska sekılde konusurum
evleneli 8 ay oldu...
bekarken karı boşamak ne kadar kolaysa benim için,
evlendim şimdi de aynı şekilde koca boşamak kolay....
şimdi bu lafımı eleştirebilirsizniz ancak, ben hayatımı bir insana adamak için evlenmedim, ortak bir hayatı paylaşmak için evlendim...
herkes bu yüzden evlenir değil mi?
konu sahıbıne haksızlık etmeyın lutfen.o arkadasının esıne nasıl davrandıgını sızden benden daha ıyı bılıyor ve genel bır konu acmamıs.onları ornek gostermıs ve hatanın sadece erkekte olmadıgını soylemıs.cunku onları yasarken gozuyle gormus.bence haklılık payı da var.kadın evlendıkten sonra cok degısıyor.bırden evının kadını moduna gırıyor.cunku annelerımızden cevremızden boyle gormusuz.yemek ,camasır,bulasık,utu,temızlık bunların butun organızasyonu her ne kadar es yardım etse de kadına kalıyor.dolayısıyla kadın bunların hepsını bırden yapmayı bıraktıgında ve yapacak bır yardımcısı da yoksa ev ev olmaktan cıkıyor.bunların ustune de ılgısızlık eklenırse olay burada kopuyor.sımdı femınıst dusunup bekar olan arkadaslarımızı evlenıp kapalı kapılar arkasında gormeyı ısterım.emın olun ben hala herkesten daha femınıstım ama hayatın gerceklerını o zaman goreceksınız.hayat balayından dondugun gıbı kapıda senı bekleyen 1 bavul camasırın yıkanması ve utulenmesıyle baslıyor.
ben biseyi cidden anlayamiyorum.
kadinlar neden her daim hazir asker vaziyetinde olmali?
neden esimi evde ve elimde tutma cabasinda olayim?
bu cabayi sarfederken hem tatli dilli,hem duzeni dort dortluk,yatakta isveli cilveli olayim?
cocluk cocuga karissam da kendimi salma gibi bi lukse hicbir zaman sahip olamiyayim?
neden bunlari yapamadigim taktirde kocam beni aldattiginda haksiz duruma duseyim?
erkekler icinse boyle bi durum soz konusu bile degil,yesin,icsin,s...,aldatsin,guzumuzun ustunde sekil olustursunlar,
evin icin de bos bos dolansinlar,bi isin ucundan tutmasinlar,yapilabilecek en igrenclikleri yapsinlar...
ama tabi adi ustunde KOCA,evimizin diregi.
ne yaparlarsa yapsinlar basimizin ustlerinde yerleri olmali,aldatilsak da haksiz olabilme hakkina sahibiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?