- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
tecrübeyle sabit herhalde, sizinkinden hangi ses çıkıyo vurunca, ahh mı ohhişş mi ?![]()
Yaaaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] frezya [emoji23]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tecrübeyle sabit herhalde, sizinkinden hangi ses çıkıyo vurunca, ahh mı ohhişş mi ?![]()
sen bı hostes kızı burda afişe eden zat degıl mıydın?
konunun sonu ne oldu,kacırmışım?
hostesle kocası mı birlikte olmuştu o konuda
hostesle kocası mı birlikte olmuştu o konuda
Özel mesajdan alsanız dedikoduları?
. neyse canım hep bir aldatma konuları dönüp duruyor zaten .sımdı eskı konularına bakmaya usenıyorum ama sevgılısıydı herhalde..
herkes ınstagramını bulmuştu kızın..hatta cocugun ve bu zatın..
sen burdasınya söyle işte tanıyorsunaldatma aynı konu ne farkeder
sen bı hostes kızı burda afişe eden zat degıl mıydın?
konunun sonu ne oldu,kacırmışım?
İlgini çekiyorsa aramıza hoşgeldin :) ben olayı çözdüm sana da yardımcı olalım:)
Ha bu arada:) hostes muhabbetinden bihaberim.. Ama araştırıp da enerji sarfedecek değilim. Sonuçta kimsenin son dakikası beni bağlamaz. Malum herkes işine bakmalı:)
Sen de fazla takılma bu konulara[emoji9]
Acıtıyo oldukça. Çok aşağılanmış hissediyorum. Beğenilmemiş istenmemiş hissediyorum. Sanki en başından benimle oynamış ben sadece eğlendiği biriymişşm gibi..
Allah evli olup da aldatılana sabır versin.. Şüphesi bile çok ağır..
valla takılıp takılmayacağım beni bağlar canım derdin var diye konu açıp sonra takılma demek haddine düşmez sanırım.. aldatılmaktan mı bu agresiflik çakamadım.
kim kimi aldatmış çok umrumdaydı ya.bir derdim var diye konu açan siz eşlerinize tepki veremezken burda her yorum yapana çemkiren cevaplar verip duruyorsunuz.hadi derdinizle basbaşa kalın size yorum yapılmaz
Eğer güzellik beğenilmekse dert etme ben 2. Kadının asıl kadından güzel oluşuna hiçç denk gelmedim
O öküz seninle değil kendiyle oynuyor " aldatan kendini aldatır "
Kişiliği oturmayan aç doyumsuz olan biriymiş adam olamamışşş
Çemkirmek sizin gibilere has bir tavır hanımefendiciğim.. Kabalığınızı kınasam mı yoksa görmezden mi gelsem bilemedim..
Özet olarak; hostes mevzusuyla alakam yok. Üzgünüm ama size yardımcı olamayacağım. Kendi konuma gelince de..
Kendisi eşim değil eski erkek arkadaşımdır.
Olayın da aldatma olmadığı hiçbir şüphe kalmayacak şekilde anlaşıldı zaten.
Ben yorumunuza -sizin tabirinizle- "çemkirmedim"
Anlayamamışsınız. Her neyse..
senle işim yok canım niye anlamıyorsun konunu bile okumadım ya arkadaşıma birşey yazdım .benim çemkirdiğim yorumu bul bana göster kabul edeyim...ne gereksiz muhabbet bu ya .. sevgilinse de bu kadar takma yol ver gitsin
ayrıca kabalık yaptysam araya dalıp özür dilerim
Yahu özürlük ne var.. Esrağfurullah..
Ben siz diğer konuyu sorunca özel mesaja yönlendirdim ki sizi bir başkası hakkında konuşulmasına vesile olmayayım..
Sizin gibilere has dememin sebebi de bana çemkirdin demeniz.. Belli ki yanlış anlaşılma var. Kalp kırmaya hiç lüzum yok.
Şu eksi rep olayı banaysa da ben öyle bişey yapmadım. Uygulamada böyle bi seçenek yok zaten..