- 28 Temmuz 2016
- 4.042
- 6.756
- 158
Her kelimesine katılıyorum ve çok üzüldüm.Yani su aciklamaya o kadar sinirim bozuldu ki.
Laf kalabaligi ve acindirmadan baska hicbir sey yok.
Keske hata oldugunu anlayip geri vites yapsaydi cok daha tatmin olurduk.
Boyle resmen uste cikmis.
Ölmek istedigini dusunen bir adam baskasinin eliyle, dudagiyla, neler sevdigiyle ilgilenmez.
Ayrica konusmalarinda hicbir karamsar cumlesi yoktu degil mi?
Ne bileyim hayati sevmiyorum, boyle yasamak ya da sonumun ne olacagini dusunmek beni kendim ve ailem acisindan dusununce tedirgin ediyor vs dese kizla bunlari konussa zaten her turlu icinde bulundugu psikolojiyi anlar ve hak verirdiniz.
Hadi onu da gectim sohbetinde ufacik sizden ve cocugunuzdan bahsetseydi yine sadece sohbet diyebilirdik.
Bir de telefonumu niye karistirdin, guvensizlikse ben bosuna kaleler dikmisim cumlesi var ya.
Acik acik bagiriyor ben suclu ve gucluyum diye.
Esinize sinir oldum ve durumunuza cok uzuldum.
Ne diyeyim Allah kalbinize ferahlik ve dogru yolun ilhamini versin.
Bildiğin flört etmısler ellerı dudakları derken bu iş baska yerlerede rahat gıderdı yanı gtmeyecegınede emın degılz dha. Allah yardımcınız olsun zor bi sürec güven gttı mi gelmıyor daha öncede olmadıgını nerden bıleceksnz veya bunun tekrarlanmayacagını iyi düşünün derımMerhaba,
Kısaca kendimden bahsedeyim 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var.
Çok mutluyum, eşim adaletli, dürüst ve ilgili bi insan hem bana hem çocuğuma karşı.
Maddi olarak sıkıntılarımız var sadece onlar bile huzursuzluk vermiyor bana. benim için önemli olan eşimin bana ilgisi ve davranışları aile huzurumdur.
Dün gece eşimin telefonunu karıştırdım.
Aslında sebebi bakayım kimlerle neler yapmış değil çünkü çok güveniyordum. işi dolayısıyla zaten hem çok yoğun çalışan hem de sürekli sosyal ortamlarda bulunması gereken bir insan. ama hiç bir zaman beni aldattığını düşünmedim. aslında fiziksel olarak hala daha düşünmüyorum. ama klasik türk kadını gibi belki ben de konduramıyorum bir de size sormak istedim.
Telefonunu karıştırdığımda bir bilgi paylaşımı platformunda birisiyle mesajlaştığını gördüm.
ara ara mesajlaşıyorlar bi kız ve konular o günün gündemine göre olan şeyler.
misal bir filmle alakalı bir kitapla alakalı. derken
konuştukça kaç yaşındasın nerde oturuyorsun diye soruyorlar birbirlerine.
Konuşma süresince aslında elle tutulur birşey yok ama işte sohbet bi arkadaşınla sohbet eder gibi..
Derken eşime kız buradan sohbetleşmek zor oluyor skype ye geçelim diyor eşim skype indiriyor ordan devam etmişler. ben de bu sefer o uygulamayı buldum telefonundan.
gün içinde napıyosunlar geç saatlere kadar konuşmalar. misal nelerden hoşlanırsın gibi. yani alanen açık saçık bi flört konuşması değil.
bi ara eşim kızdan fotoğraf istiyor kız gözlerini almayacak şekilde fotoğraf gönderiyor eşim de dudaklar estetikmi diye soruyo kız da gülüyo yok canım falan konu orda kapanıyo.
sonra eşim de gönderiyo. aa yakışıklıymışsın sen de kendini çok tipsiz tarif etmişsin falan diyo .
bu sohbetler 3 gün devam ediyor hatta bi gece 4 e kadar yazışmışlar yani bugün naptın hangi bölümü okuyosun diye başlayıp o muhabbeti uzunca sürdürebilmişler. siyasetten ordan burdan.
eşim ona şey yazmış insanlar bi süre sonra bana sıkıcı gelir ama sen öyle değilsin değişik bi tarzın var falan demiş. bi akşam da o yazmış eşime naptın bugün diye, o da üşüttüm falan demiş. aa ilaç kullan dikkat et kendine falan. yine bu sefer o kendi eşime kahve içtiğinin fotosunu göndermiş eli gözüküyo. ojemin rengi nasıl falan demiş. o da ojenin rengi güzel değil ama ellerin güzel demiş.
en son 3 gün sonunda eşim biz bu muhabbeti burda bitirelim, nasılsa artık konuşmuyoruz da ben skype kaldırıyorum kendine çok iyi bak memnun oldum demiş.
kız da 7/24 konuşamayız ya demiş. eşim de işte aynen onu diyorum araya soğukluk girdi tadında bırakalım diyip bitirmiş. 10 gün den beri de başka birşey konuşmuyorlar.
gece hiç uyumadım bu sabah işe geldim . henüz kendisine bişe söylemedim. neden söylemedim 1.si ne yapmam gerek bilmiyorum. bekleyeyim mi bunlar yine konuşmaya devam mı eder diye takipte kalıp. yoksa bu kadarı dahi evliliği bitirmek için yeterli sebep mi. çocuğumuz var en çok onu düşünüyorum .
içimde de tutamıyorum yüzüne yüzüne vurmak istiyorum hepsini.
peki sonra ne olucak diye de düşünmüyor değilim.
Bana fikir verebilir misiniz. teşekkürler
Canım bende ms im bende yeni öğrendim daha geçen yaz .insan ne olucam acaba düşüncesiyle ailesine daha çok sariliyo çocuğuna hep dua hali Ailene sarılmak maneviyat ariyosun.bu durumda netlerde yabancılarla yok elim güzel yok kitap nasıl bilmem ne saçma yani hastalığına psikolojisine baglamasin bunları. Niyazi bozmuş gibi. Allah sifamizi versin insallah doğru bir karar versin insallah hakkında hayırlısı olsun
Tüm yorumlarınız için teşekkürler.
Evet aldatıldım, ama sonucunun boşanmak olmadığını düşünmüyorum.
Dün gece telefonunu karıştırdığımı eşim anlamış, çünkü şarjı baya azalmıştı. akşam işten çıkıp eve gittim kendisi gelmeden çocukla birlikte anneme gittim. o aradığında sen eve geç ben annemdeyim dedim .
çocuğun uyku saati eve döndüm onu uyuttum sonra ben de yattım ve eşim yanıma geldi.
Hem mahçup gözüküyordu hem de tedirgin. bense tabii ki soğuk, çünkü konuyu takip etmeye karar vermiştim.
Bana dedi ki, 4 yıldır evliliğimiz öncesi de 4 yıl tanışmışlığımız vardı. 8 yılın totalinde seni benim telefonumu karıştırmaya iten sebep eğer güven eksikliği ise, ben bunca kaleyi boşa dikmişim dedi.
Evet konuştum bu konuşmaların içinin boş olduğunu bilmediğin için seni üzmüş olabilir ama
aynı anda sözlükten bi o kadar kişiyle daha konuştum hem hastalığımı öğrendim ham şuan ki maddi durumum.
hepsi üstüste geldi ve ben sana ölmek istediğimi çok kötü günler geçirdiğimi söyleyip seni üzmek istemedim vs vs birşeyler söyledi. bu arada kendi anne babası da ayrı sebep aldatma.
Sadece birşey soruyorum o konuşmalardan sonrasında fırsat bulsam görüşeceğimi falan düşündün mü hiç aklında böyle bir şüphe var mı dedi. Ki bu seni aldatmayı düşündüğüm bi sohbet olsaydı, hem ekşideki hem de skype deki görüşmeleri silerdim. dedi.
Benim annem babam bu sebepten ayrıldı, benim ailem bu sebepten dağıldı ben bunu bir de kendi aileme yaşatacak bi insan değilim falan dedi.
çok boş çok düz bi konuşmaydı. bu dönem sözlükte o kadar çok kişiyle dertleşiyorum ki,
hasta olduğumu öğrendiğimden beri hayattan hiç keyif almıyorum falan dedi yine.
Siz şimdi bu kadar konuşmaya karşı neden hala bağırıp çağırmadığımı düşünüyorsunuzdur.
Çocuk uyuyodu ve gerçekten çok yorgun soğuk bitkin ve umutsuzdum ki. söylenecek birşey olmadığını düşündüm ve
sadece o boş dediğin yazışmaları alıp mahkemeye gitsem boşanma kararı verirler dedim
Ama ben ne yapıcağımı bilmiyorum şuanda doğru karar verebilecek psikolojide olmadığımı söyledim hatta sen öğrenmeseydin sana bu konuyu kararımı verdikten sonra açacaktım dedim.
Ben zaten çok soğuktum, ne kadar seviyorum desem de tabii ki gidip boynuna sarılcam affedicem anlamına gelmiyor . zaten o soğukluk içten gelen birşey o mesajları falan okuduktan sonra. konuşmak dahi istemedim.
O da bunu farketti. sanırım dün gece susmam konuşmamdan daha doğru oldu.
tabi ki kusucam yüzüne yüzüne hepsini ama içimden şuan ne onunla konuşmak geliyor ne dert anlatmak ne de dinlemek.
Sonra bana sarılmak istedi, durumun nereye varacağı belli değil anlaşılan sana bi kez sarılmama izin verir misin dedi?
Olur dedim.
sarıldı. bu kadar. yani şuanda asıl hayattan zevk almayan ben oldum. normalde ben cuma akşamları eve gittiğimde evimi süpürür silerdim ki cumartesi gündüz çocuğu parka çıkarabileyim akşam da eşimle birşeyler yapalım falan.
Haftasonu planı yapardım. hiç gelmiyor içimden ne ev gözümde ne yemek içmek.
Dile getirip kendime söyleyemesem de içimde çok şey bitmiş demek ki.
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun Allah şifa versin size de
Depresyonda olabilir. Bence hastaligini konusmak degil zaten niyeti. Hastaligini unutmak. Kendini saglikli bir erkek gibi hissetmek istemiş.MS multipl skleroz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?