Aldatıldım mı ?

Her kelimesine katılıyorum ve çok üzüldüm.

Bildiğin flört etmısler ellerı dudakları derken bu iş baska yerlerede rahat gıderdı yanı gtmeyecegınede emın degılz dha. Allah yardımcınız olsun zor bi sürec güven gttı mi gelmıyor daha öncede olmadıgını nerden bıleceksnz veya bunun tekrarlanmayacagını iyi düşünün derım

yemin ediyorum eşinizin şu acıklaması bile her şeyi daha da mahvetmiş.
"hayatım özür dilerim boşluğuma geldi sana ihanet ettim haklısın affet bir daha yapmayacagım." gibi şeyler söylese daha iyi olurdu.
yok hastayım yok depresyona girdim bla bla boş şeyler. iyi her depresyonda olan hele o zaman kadınlarda lohusa depresyonuna giriyor o zaman bizlerde elin erkekleriyle sabah dörtlere kadar konuşalım bu nasıl bir kılıf uydurmaktır? eşini ailesini düşünen insan niye konuşur başka kadınla iltifat eder.boşan boşanma diyemem sizin kararınız biraz akışına bırakın bakalım.

Aldatmak illa ki yatmak değil biz kadınlar önce bunu bilelim. Eşiniz bana göre açık açık başka bi kadınla flörtöz konuşmuş. Flört etmiş, Çok üzüldüm sizin adınıza. Boşanmaya kadar gitmeyin ama kesinlikle burnunu sürtün :/

nessin eşinizin açıklamasını hiç tatmin edici bulmadım, üzgünüm.

Güven kalelerini yapan o ise, yıkan da o, tamir etmesi gereken de o.

Hastalık, maddi sorunlar eşinize ölümü düşündürüyorsa bırakın hayatı sevmeyi, sizi ve çocuğunuzu da yeterince sevmediğini düşündürdü bana.

Eşiniz güçlükler karşısında hemen yıkılan, zayıf biri mi?
Eğer öyleyse kızla sohbet konusunda da zaaflarına yenik düşmüş demektir ki, bu sizin için kötü haber.

Hiç açıklama yapmayıp sizin konuşmanızı beklese daha iyiymiş.

Çok üzüldüm sizin adınıza. pis ahlaksız terbiyesiz adam...
Biraz daha sohbet etse iş yatağa gidecek. Bununla sohbeti bitirmiş ama yakın zamanda başkasıyla başlayacak. O yüzden seslenme hiç. Takipte kal diyordum ki son yazışmaları konuşmalarınızı gördüm. Ne diyeyim canım inş eski mutluluğunu yakalarsın

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun Allah şifa versin size de

Cok uzuldum. Gecmis olsun. Esiniz icin fikrimi sorarsaniz klasik aldatan biri gibi uste cikmaya calismis ama siz konusmayinca devami gelmemis. Pek ruhsal durumu bozuk birisinin sohbeti gibi de gelmedi bana skype daki konusmalari. Hastalogim ekonomik durumum yuzunden diye aciklama dip nor dusmesi de kendini acindirmaya calismasi ama pek olmeye niyetli bir adam gibi de degil. Kizin ellerine kadar bakmis resme. Karsi taraftan sinyal gelmeyince kizla muhabbeti bitirmis gibi daha cok.

Ben sana susmaya devam et demeye geldim. Ortaligi yakip yiksan ne fayda. Susman onu daha cok acitir ve ders alır. Aldatma degil de salak sacma bi oyalanma metodu bence ama skype kismi dusunduruor. Benim de arada tanimadigim insanlarla konusasim gelio. Ayrica esin hastaymis gecmis olsun ms zor bir hastalik gecer mi belirsiz. Ahir ömründe birak napiosa yapsin. Baglasan durmaz niyeti bozan zaten.
Dedigin daha dogrusu düşünüp ama demedigin gibi, kimin ne zamam vadesi dolar hic belli olmaz. Sen o hasta diye kendini yersin uzulursun belki sen önce gidersin üzüldüğünle kalirsin. Kimseye aciyip ödün vermek zorunda degilsin. Ama bence tartisma bu mesele icin. Birak onun icinde acabalar kalsin... Kendi görsün seni üzmeye degmeyecek sey icin üzdüğünü...

Bahanelere sığınması daha yıkıcı hastalıkla ilgili topluluklar mutlaka vardır onlarda konuşmalar yapsaydı doktor tedavi vb yaşayanlarla görüşseydi kadın olması bi farklılık arzetmezdi çok bilgim Yok ama indirdiği program görüntülü görüşme için de kullanılıyor herşey bir kenara hadi dediği gibi bunaldı kıza evliyim bunalımdaydım deseydi yine az da olsa hafiflerdi suçu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…