Aldatıldım mı ?

Aslında bildiğinizi öğrenmesi şu an sizi çok daha zor bir durumun içine soktu. Şöyle ki şu an ona uzak davransanız, hastalığini ve boşlukta olduğunu sebep göstererek, bundan sonra yapacağı şeyleri haklı sizi haksız çıkaracak. Artık telefona bakma ihtimalinizin olduğunu bildiğinden çok çok daha dikkatli davranacak. Şu an boşanmayacak durumda olsam ve bu şekilde olaylar gelişse ne yapacağımı bilemiyorum. Umarım siz bir çözüm bulursunuz. İçinizden geldiği gibi davranın ve taktik yapmayın bence, tek diyeceğim şey bu.

Günaydın, teşekkür ederim.
Niyeti halis olunca kişinin, hayırolur akibeti her işinin demişler.
Eğer onun da esas niyeti halisse inşallah gönlümdeki bu soğukluk gider.
Eğer değilse gerçekten amacı kötüyse de benim hakkımda hayırlısı olsun.
Ben bu soğuklukla devam edersem zaten hem o sağlığından olucak, hem ben.
Olan yine evladıma olucak

İnşallah Allahım kalbine göre verir arkadaşım.
Kolay değil yaşadıkların,Allahım yardımcın olsun inşallah.
Şu an o soğukluğu atamazsın.
Beklemek ve dua etmekten başka çare yok...

Kaçırdığım için soruyorum eşinizin ne gibi bi hastalığı vardı acaba?

Hastaligi ne esinizin
Cok mu hayati yada tedavisiz bi durum
Maddi problemlerden eminim sizin de haberiniz vardir
Yani sadece sizi ikinizi ilgilendiren sorunlar bunlar
Birlikte yasayip atlatacaktiniz
Hakkinizda hayirlisi olsun
Allah kimseyi kimseye kandirma firsati vermesin
Dogrusu neyse bi sekide karsiniza ciksin

Belki de boşanıcam bilmiyorum.
Anladım ki bu konular boşanıcam diyip hemen karar vermekle yada seviyorum diyip unutmakla olmuyomuş.
Bi arkadaşımız gönül bağını zedelemiş demişti ya tam anlamıyla öyle.
Hayal kırıklığım elimde olmadan hareketlerime yansıyor. Bu da belki zamanla bu evliliğin bitmesine sebep olucak.
Bilmiyorum.

MS multipl skleroz

Bence şu an bosanmayin ama surundurun esiniz bilinçaltında beni affetti duygusunu kodlamasin. Dün suskun olmanız iyi olmuş umarım onu korkutmustur. Ama artık ciddi anlamda soğuk olun be bileyim evlilihinizin seyrini siz daha bilirsiniz ona göre bir tavır alın ama eşinize dediğim gibi aldatilmayi affeden kadın bilincaltini yerlestirmeyin sakin yani öldürmeyin ama yasatmayinda şimdilik tabi .ben esinizin kötü saygısız bir insan olduğunu düşünmüyorum ama hastalık arkasına siginip istediğiyle istediği gibi konusamaz hastalıklar zorluklar hepimiz için var ama evlikte bunun için var yani derdi kederide birlikte aşmak için .başka kadınla mesajlasamaz buna bahanesi yok bunu farkettirin eşinize. İnş gönlünüze ferahlık verir Allah yuvanizda

Zaten benim boşanırım diye kestirip atmamın sebebi içimde tamir edemeyeceğimi bildiğimden. Yoksa aşırı gururlu olduğumdan değil, her insan kendi yapısını az çok bilir. Belki eşin zamanla telafi eder ve tekrar aynı güveni kazanır, umarım kazanır.

sızlamaz...
öz savunlamaları herzman vardır.
Çünkü ..ile başalar karşısındakini manipüle edip hatanın -eksiklğin kendisisinde olduduğunu kabul ettirirp bir güzelde işlerine bakarlar..

Bu tür şeylere meyleden kadın olsun erkek olsun vicanı yoktur !

Canım bende ms im bende yeni öğrendim daha geçen yaz .insan ne olucam acaba düşüncesiyle ailesine daha çok sariliyo çocuğuna hep dua hali Ailene sarılmak maneviyat ariyosun.bu durumda netlerde yabancılarla yok elim güzel yok kitap nasıl bilmem ne saçma yani hastalığına psikolojisine baglamasin bunları. Niyazi bozmuş gibi. Allah sifamizi versin insallah doğru bir karar versin insallah hakkında hayırlısı olsun

Dediğim gibi hastalığını bahane bulacak diye ve nihayetinde öylede olmuş. Esinize sorun dudakları ,ojeleri ne diyecek .

insanlar yaptıkları hatalara hastalıklarını özel durumlarını bahane etmese keşke

Bildiğin flort konuşması .bence konduramadigin için böyle dusunuyorsun . Bence acik açık sor . Ama bir daha böyle bişe yapacak olursa da dikkat eder . Sen o sayfaların konuşmaların ekran resmini al sakla. Bir daha yakaladığında bak bu bir değil iki değil dersin . Umarım bı daha yapmaz üzüldüm adına

boyu posu devrilsin şunların ya, her gün bir aldatma konusu görmekten ciddi anlamda yıldım. lütfen ama lütfen boşanmayacaksanız eşinizin canına bir güzel okuyun çocuklarından da utanmıyorlar hiç.

Aldatilmissiniz

Yani su aciklamaya o kadar sinirim bozuldu ki.
Laf kalabaligi ve acindirmadan baska hicbir sey yok.
Keske hata oldugunu anlayip geri vites yapsaydi cok daha tatmin olurduk.
Boyle resmen uste cikmis.

Ölmek istedigini dusunen bir adam baskasinin eliyle, dudagiyla, neler sevdigiyle ilgilenmez.
Ayrica konusmalarinda hicbir karamsar cumlesi yoktu degil mi?
Ne bileyim hayati sevmiyorum, boyle yasamak ya da sonumun ne olacagini dusunmek beni kendim ve ailem acisindan dusununce tedirgin ediyor vs dese kizla bunlari konussa zaten her turlu icinde bulundugu psikolojiyi anlar ve hak verirdiniz.

Hadi onu da gectim sohbetinde ufacik sizden ve cocugunuzdan bahsetseydi yine sadece sohbet diyebilirdik.

Bir de telefonumu niye karistirdin, guvensizlikse ben bosuna kaleler dikmisim cumlesi var ya.
Acik acik bagiriyor ben suclu ve gucluyum diye.

Esinize sinir oldum ve durumunuza cok uzuldum.
Ne diyeyim Allah kalbinize ferahlik ve dogru yolun ilhamini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…