Aldatıldım mı ?

sanal cilveleşme olmuş ,bence içinizde dert olacağına eşinizle konuşun ve bunun hesabını sorun

Bir insanin en yakin dostu esi olmali , siyaset , kitap , spor vs ne konusulacaksa once esinle konusur paylasirsin sobra arkadas ortamlarinda arkadaslarinla konusursun

Ben ki cok rahat bir kadinim , esimin boyle bir yazismasini yakalasam dunyayi dar ederim ona , neden benle konusmayip da arayis icine giriyorsun demek eksik birsey var aramizda derim , ve bitiririm cunku benim icin benimle dusuncelerini , goruslerini hayatini paylasmayip baska kadinla sabahlara kadar paylasiyorsa arayista demektir
Size bosanin diyemem ama evliliginiz saglam temeller uzerine kurulmamis bunu cok net soyleyrbilirim

Eşiniz nelerden hoşlanırsın diye soruyor (eşinize ne ) , ellerin güzelmiş dudaklar estetik mi diyor sabah 4lere kadar konuşuluyor ve siz buna flört diyeceğim bir konuşma yok mu diyorsunuz??? Kusura bakmayın ama fazla mı pollyannacılık yapıyorsunuz? Düpedüz aldatmış, sabah 4e kadar mesajlasirken siz ne yapıyordunuz kim bilir belki çocuğu uyutacağım diye uğraşıyordunuz, belki kocanızın dizine uzanmış dizi seyrediyordunuz sizi aptal yerine koymak değil mi bu?? Benim sinirlerim zıpladı iki dakikada. Boşanın ya da boşanmayın ona bir şey deme hakkım yok ama fitil fitil burnundan getirip dünyayı dar edin

Gerçekten arkadaşım artık çok zor

Sen evli ve çocuklu bir kadın olarak sabah 4 'e kadar bir adamla ne konuşursun ?
Neden konuşursun ?
Bunları düşün
Bunun adı da sanal adatma ...
Senin hayatın senin kararın ...

Kocanız yanı başınızda elin kızlarıyla flörtleşiyor. Siz hala flört sayılmaz demişsiniz.. kız biraz daha devam etse adam dünden razı kız yazmadığı için sizin ki başka diyarlara kayacak büyük ihtimal.. yani kocan kızdan ilgi alaka konuşma sohbet beklemiş olmamış ama fırsatı bulunca başkalarıyla daha fazlasını yapacağına emin ol..

Birde şunu anlamıyorum aldatılan kadınlar konuya giriş yapınca niye önce kocalarının iyi taraflarını sıralıyorlar... valla eşine ihanet eden bir erkek bütün doğrularını siler benim gözümde..

kendimi sizin yerinize koyuyorum. Ben gerçekten çok üzülürdüm. Her şeyden önce nolursa ve ne kadar masum olursa olsun bu konuları sizinle konuşabilir neden başka birine ihtiyaç duyuyor. Ve bence çok masum bişeyler de değil konuşmalar ellerin güzel dudaklar estetik mi falan? Bunlar ne demek? Karar sizin ben bişey diyemem ama masumane bir konuşma gibi gelmedi bana göre.

içimde tutamayacağım. ama sonrası ne olur hiç bir fikrim yok.
yani aslında bakarsanız henüz ben kabullenebilmiş değilim, ne ağlayabildim ne de ne yapacağıma karar veremedim. yani şuan sanki başkası adına konuşuyorum gibi. hala inanamıyorum.

Üzüldüm zor bir durum zaten bundan sonra konusurlarsa bence direk edepsiz konulara gecerler diye düşünüyorum çünkü birbirlerini tanimislar level atlama zamani yani

Ins devami gelmez bende bu durumda kararsiz kalirdim sizin gibi sanirim bir sure daha gozlemlerdim bosanmak kolay is değil çünkü...

iyi taraflarını sıraladım ki,
aslında ne kadar da çok güvenip boşa çıktığını söylemek istedim .
Yani yanılmışım anlamında.
siz hala flört sayılmaz demişsiniz kısmını anlamadım, ben öyle birşey mi dedim ?
aksine emin olmadığım için buradayım.

Başına gelmeyen bilemez evet ama sakin olup düşünün. Sizce sadece kız yazmayı bıraktığı için mi eşiniz muhabbeti kesti yoksa içi sizi aldatmaya elvermedigi için mi? Bence ikincisiyse yine de konuşarak anlaşma sağlanır. Ama sadece kız muhabbeti kestiği içinse bunun devamı başka kızlarla gelir. Benim anladığım bu konusmalarda eşiniz evli olduğunu söylemiyor da. Yani kıza da yalan söylüyor. Kısacası niyeti bozuk eşinizin. Fiziksel aldatma olmamış ama yine de güven gitti işte.

"misal nelerden hoşlanırsın gibi. yani alanen açık saçık bi flört konuşması değil."
Demişsiniz yaa nelerden hoşlanırsın demek karşıdaki kişiyi daha da tanımak demek gece 3 te 4 te sorulan bu sorudan flört anlarım ben.. neyse konu başlığında sormuşsunuz yaa evet aldatılmışsınız.. bu konuşmaları yüzüne vursanız yeminler edecek birdaha olmaz diyecek ama siz hep şüphe duyacaksınız.. içiniz rahat etmeyecek.. boşanmak kolay değil biliyorum ama çok emin olmalısınız bir daha yapmayacağına.. bu da nasıl olur bilmem..

Malesef aldatmış Aldatmanın sanalı fizikseli olmaz bana göre. Bundan sonrası size kalmış

bakın eşinize karşıdaki bayan buradan konuşmayalım dediğinde skyp indirmesi bile kendisinin herşeye açık olduğunu belirtir.siz hala fiziksel aldatma yok diyorsunuz.fiziksel olarak bedenen sizi aldatsa kabul etmezsiniz sanal aldatsa kabul edeceksiniz anladığım kadarıyla yanlışmıyım.

Kahve içerken el resmi mi? :) Sesli güldüm. Bi muhabbet var ama bunun için eşimi boşamazdım. Bu durumda eşinizle konuşmayın. Takip edin.

yani napıyosun yazmış o da cevaben kahve fotoğrafını çekmiş ama eli de gözüküyor.
hay allahım, patlıcak gibi oluyorum. ne taraftan tutsam olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…