Bu konuşmalar da medeni durum sorulmuş mu?
hayır hiç o konulara girilmemiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuşmalar da medeni durum sorulmuş mu?
Bu güzel. Gerçekten senin hislerin çok önemli sen okudun. Bu aldatma diyorsan boşanacaksan konuş. Aksi durumda hiç yüz göz olma. Takip et sadece.hayır hiç o konulara girilmemiş.
Ben de onu diyorum.niyet var karşıdan ışık yok.
senden hoşlandımla ojelerin değil ellerin güzelmiş arasında bir fark yok bana göre.
sabah 4 lere kadar muhabbette cabası.
ha konu sahibesi boşansın demiyorum ama ortada girişimde bulunup umduğunu bulamayan bir adam olduğu kesin.
niyet var karşıdan ışık yok.
senden hoşlandımla ojelerin değil ellerin güzelmiş arasında bir fark yok bana göre.
sabah 4 lere kadar muhabbette cabası.
ha konu sahibesi boşansın demiyorum ama ortada girişimde bulunup umduğunu bulamayan bir adam olduğu kesin.
Her telden konuşup karısından, çocuğundan bahsetmemek.hayır hiç o konulara girilmemiş.
Her telden konuşup karısından, çocuğundan bahsetmemek.
Eşinizi oklavayla mı karşılasanız akşam?
Bunları söylemese havadan sudan konuşma bile olsa yine aldatma yine aldatma. Başka bi kadınla evli bi erkeğin sohbeti hal hatır sormayla kalmalıdır, o da tanıyorsa tabi.Benim eşime kadının biri yakışıklısın diyecek, eşim de kadına ellerin güzelmiş diyecek? Aldatma olması için ne olması lazım ki?
Bu benim kendi fikrim ve belirttim.Ben sahsi fikrinizi belirtmeyin demiyorum bosanip bosanmamak kendi verecegi karar elbette ama destek olmak adina bosanacak kadar degil! Yazilmasi hem de bunu bir hemcinsimin yazmasi cok cok uzucu
Öncelikle tebrik ediyorum şarjım bitmişti de eşimin telefonunda şuraya fln girdim demeyip direk karıştırdım dediğiniz için
Bence de bu bir aldatma iyi sabredebilip bişey dememişsiniz hala ama içinize atmayın daha fazla derim
Yarın bir gün başka kadınlarla da sohbet edip belki daha ileriye gidecek. Ki gitmiş de zaten bana göre..Üzgünüm ama dırum oradan böyle görünüyor
Bir fıkra geldi aklıma. Alakasız ama :)Aynen, reel de buluşmamış ama, cinsel içerikli konuşmamış ki, bu aldatma sayılmaz diye bir şey yok bana göre. Çünkü girişimde bulunmuş, potansiyel var..