Aldatıldım mı ?

Cidden üzüldüm.
Ne denilir bilemiyorum
Fakat ona sorsan masumane birşey gibi değerlendirir.
Gece yarısı sohpeti hiç olmamış.
Ne biçim yaklaşımlar bunlar ....

Bosanma oranlarini arastiran istatikciler buralari okusalar istifa ederler :))
Yaptigi hos degil tabi olmasa da olurmus ama sonucta ihanet etmeyi kafaya koysaydi iliskiyi her turlu ilerletebilirdi sessiz sakin bir güzel isi götürebilirdi yani..
Eger baska bir problem yok ise bu sebeple hakime bosanmak istiyorum desen dalga mi geciyorsun diyip bosamaz net!! Sadece tek bir kadin ve sohbetler ortada.
Burda yalnizca bu sebep icin kocami bosardim diyenlere inanmiyorum ve asla samimi gelmiyor bana.
Esinizi alip konussaniz karsiniza aninda ikna olacaksiniz bence konu sahibi..
Sanal alem iste.Gercek hayatlar ve kk arasindaki ucurumlarda bugün..

niyet var karşıdan ışık yok.
senden hoşlandımla ojelerin değil ellerin güzelmiş arasında bir fark yok bana göre.
sabah 4 lere kadar muhabbette cabası.
ha konu sahibesi boşansın demiyorum ama ortada girişimde bulunup umduğunu bulamayan bir adam olduğu kesin.
Ben de onu diyorum.
Aldatmaya teşebbüs olarak kalmış.
Evlilikte en önemli şey olan güven yıkıldı.
Boşanayım dese sadece sohbet olur adı flört olmaz. Boşanmasa güven kalmadı, soğukluk girdi.

Koca denen adam konu sahibini çok zor duruma düşürdü.

Altatilmanin kac boyutu oluyor ki diyesim geldi.
Aldatilmissiniz ve bunu kimseye aciklamak zorunda degilsiniz ne hakime nede ailenize ispat etme zorublulugunuz yok. Onemli olan siz bu aldanmislikla bu evlilige devam edebilir misiniz. Iste edemem dediginiz de gozunuz kimseyi gormeyecektir. Hakimmis aileymis es dostmus bunlar bahane. Kendimii sizin yerinize koyup esimin baska bir kadindan foto istedigini sonra dudaklarini inceleyip estetik mi diye sordugunu ustune ojen degil ama ellerin guzel dedigini. Bublar benim icin esime bir daha dokunamama nedenleri. Esiniz masum degil bu evlilik devam edecekse dikkatli olmanizi tavsiye ederim.

niyet var karşıdan ışık yok.
senden hoşlandımla ojelerin değil ellerin güzelmiş arasında bir fark yok bana göre.
sabah 4 lere kadar muhabbette cabası.
ha konu sahibesi boşansın demiyorum ama ortada girişimde bulunup umduğunu bulamayan bir adam olduğu kesin.

Aynen, reel de buluşmamış ama, cinsel içerikli konuşmamış ki, bu aldatma sayılmaz diye bir şey yok bana göre. Çünkü girişimde bulunmuş, potansiyel var..

Benim için bu bir aldatmadır. İllaki fiziksel temasa görüşmeye gerek yok. Şu saatten sonra saygım da sevgim de biterdi yerinde olsam.

Öncelikle tebrik ediyorum şarjım bitmişti de eşimin telefonunda şuraya fln girdim demeyip direk karıştırdım dediğiniz için

Bence de bu bir aldatma iyi sabredebilip bişey dememişsiniz hala ama içinize atmayın daha fazla derim
Yarın bir gün başka kadınlarla da sohbet edip belki daha ileriye gidecek. Ki gitmiş de zaten bana göre..Üzgünüm ama dırum oradan böyle görünüyor

Benim eşime kadının biri yakışıklısın diyecek, eşim de kadına ellerin güzelmiş diyecek? Aldatma olması için ne olması lazım ki?
Bunları söylemese havadan sudan konuşma bile olsa yine aldatma yine aldatma. Başka bi kadınla evli bi erkeğin sohbeti hal hatır sormayla kalmalıdır, o da tanıyorsa tabi.

Ben sahsi fikrinizi belirtmeyin demiyorum bosanip bosanmamak kendi verecegi karar elbette ama destek olmak adina bosanacak kadar degil! Yazilmasi hem de bunu bir hemcinsimin yazmasi cok cok uzucu
Bu benim kendi fikrim ve belirttim.
Ortada doğru düzgün keskin ifadeler bile yokken, boşanacak kadar değil elbette. Bir hata yapıp pişman olmuş olabilir. Bir hata yaptı diye bunu bir daha yapacağı anlamına da gelmez. Eşini biz değil, en iyi kendisi tanır.
Kendisinin gözlemleyip; olayın ne boyutta olduğunu, bir hata mı yoksa bilinçli mi olduğunu, devam ettirip etmediğini anlaması ve eşiyle konuşması lazım.
Sonrasında daha rahat buraya konu bile açma gereği duymadan kararını verir zaten.
Bunun üzücü bir tarafı olduğunu da düşünmüyorum.

Aynisini yapmak ister misin?yapar misin ?yaparsan esini aldattığını hisseder misin?
Aldatmak sadece fiziksel olmaz.
Konuşmaya ilgiye degisiklige ihtiyacı olabilir herkesin ve bunu esi ile yasamadikca baskasi ile yapmayi dusunmesi atilimi yazmasi aldatmaktir

Aynı olayı bizde yaşadık canım bağırdım çağırdım ağladım küstüm konuşmadım veee sonuç hiç bi anlamı olmayan bi muhabbete ben anlamlar yüklemiş mişim o bişey yapmamış mış bence yüzgöz olma kapa gitsin konuyu içini boş yere huzursuz etme kabul etmicek ve sen suçlu olucaksın evinin huzurunu kaçırma bence

Üzgünüm ama evet bu bir aldatmadır.
Elalemin kadınıyla eşiniz neden sabahlara kadar konuşur?
Birbirlerine resim atıp, dudaklar estetiklimi der?
Bide ben başkalarından çabuk sıkılırım ama sen bakşasın tarzı bişey demişti sanırım şuan sinirden unuttum inanın, bu ne demektir ya?
Evli barklı, çocuk sahiibi bir erkeğin yaptığı hiç yakışık alırmı?
Gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm. Ama iyi sabretmişsiniz, ben görür görmez tepesine binmiştim
hakkınızda en hayırlısını diliyorum..

Öncelikle tebrik ediyorum şarjım bitmişti de eşimin telefonunda şuraya fln girdim demeyip direk karıştırdım dediğiniz için

Bence de bu bir aldatma iyi sabredebilip bişey dememişsiniz hala ama içinize atmayın daha fazla derim
Yarın bir gün başka kadınlarla da sohbet edip belki daha ileriye gidecek. Ki gitmiş de zaten bana göre..Üzgünüm ama dırum oradan böyle görünüyor

Aslında daha masum birşey olsa çoktan patlatmıştım olayı.
Çünkü sinirimi atıcaktım o da önce kendini aklama çabaları sonra ilgi alaka derken unutulup gidecekti.
Ama mevzuunun ciddiyetinin farkındayım,
o sebepten kararsız ve tepkisizim şuan sadece içimde yaşıyorum.

Yalan yok,
Çok seviyorum. sevildiğimi de düşünüyorum.
Evet linç yemeye hazırım ama hislerim bu.
Bazen işten gelip bana sarıldığında bütün sıkıntılarını unuttuğunu söyler.
böyle düşünmem belki çok saçma beni zaten sevseydi böyle arayışlara girmezdi. ihtiyacı olmazdı bunlara.
Hiç bir sebep ben yan odada uyurken onun bi kızla havadan sudan dahi olsa bile konuşmasına bahane değil.
Kötü giden monoton bi evliliğim olsaydı belki daha kolay olucaktı karar vermem.
Ama ben takıntılıyımdır her kadın gibi yıllar geçse de ısıtıp tekrar önüne dökebilirim bunları.
O yüzden ya boşanacağım
Çünkü artık çok seviyo olmamın bi anlamı da yok sanırım.
Halbuki daha dün çocuğumuz aramıza yattı, çok mutluyum dimi anne dedi.

Yani koca bi yalan mıydı

Aynen, reel de buluşmamış ama, cinsel içerikli konuşmamış ki, bu aldatma sayılmaz diye bir şey yok bana göre. Çünkü girişimde bulunmuş, potansiyel var..
Bir fıkra geldi aklıma. Alakasız ama :)

Kadın sandalda uyuya kalıyor. Balık avlanmanın yasak olduğu bölgeye gitmiş sandal akıntı ile. Neyse görevli, hanım efendi ceza keseceğim demiş. Kadın itiraz etmiş balık tutmuyordum. Görevli, Olsun oltanız var gerekli tüm donanıma sahipsiniz demiş. Kadın bende sizi tecavüz suçundan dava edeceğim demiş. Adam ben böyle birşey yapmadım ki demiş.. Kadın olsun gerekli tüm donanıma sahipsiniz. demiş

Back
X