- 6 Şubat 2018
- 11.214
- 14.580
- 298
Dimi canım. Ben boyle konularda cok kurnazim. Keske baska konularda da akıllı olsamAfferin kiz tespitlerin cok dogru

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi canım. Ben boyle konularda cok kurnazim. Keske baska konularda da akıllı olsamAfferin kiz tespitlerin cok dogru
çok teşekkür ederim olaya objektif bakmışsınız.
eşimle ilişkimiz gerçekten çok iyi ikimiz de birbirimizi sıkmayız yani aramızda gereksiz kıskançlıklar da yok. kendimize ayırdığımız özel akşamlarımız da var dışarda birşeyler yapmak gibi. evde film izlemek gibi. sadece bu ara eşim maddi açıdan çok sıkıntıda. ayrıca ms hastası olduğunu öğrendik.
Hatta bana göre fikri olarak aldatmak cinsel olarak aldatmaktan çok daha ağırdır.Şu konuşmaları flört gibi değil arkadaşça diye yorumlamışsın ya konu sahibi, nutkum tutuldu. Bu arada bende arkadaşlara katılıyorum ve evet aldatılmışsınız diyorum.
Dipnot: Aldatmak sadece fiziksel değildir. Düşüncelerle dahi aldatabilir insan. Fiziksel birşey yaşamadığına güveniyorum sözünüze istinaden söyledim.
sosyal olabilir,farklı mecralarda farklı kişilerle yazışabilir de tabii... kızla sohbet etmesi değil de kız istedi diye skype indirmesi,fotoğraf göndermeleri filan olmamış. gece 4e kadar yazışmak... bunlar kafa kurcalar. karşısındaki insan kötü niyetli bi kız olsa,işi ilerletmek istese sanki bu sohbet burda da kalmayacakmış gibi geldi bana. ben olsam eşimle konuşurum. bu tip muhabbetlere hiç girmemesini söylerim.ben girsem senin hoşuna gider bişey olmamış gibi davranabilir misin derim.evet sosyal biri. sadece o değil ekşi sözlükte birsürü erkek kız farketmiyor sohbet etmiş muhabbet etmiş hepsiyle dediğim gibi seviyeli bi şekilde ama samimi bi arkadaş gibi.
skype deki konuşmaları da aynı yine ekşi sözlükteki gündemlerden bahsedip ara ara da naber napıyosunlar olmuş.
fotoğraf göndermiş demiştim ya sonra şey yazmış sil gitsin neden gönderdim ben de bilmiyorum yazmış.
malesef niyetim boşanmak değil malesef diyorum keşke o kadar kolay olsaydı .
burnundan fitil fitil getirmek. ama bu durumu gözlemleyip ilerleme seçeneğim de var, o zaman da emin olmuş olucam niyetini belki öğrenicem. şuan emin değilim . gözümle görsem görüşelim yazdıklarını birbirlerine. yada tatlım canım falan deseler.
yada böyle aylarca konuşma devam etmiş olsaydı.
son 10 gündür konuştukları yok.
evet ben çektim tüm konuşmaların fotoğraflarını.
Önce emin olsam diyorum. emin olduktan sonra zaten boşanma kararı vericem .
yani 3 günlük yazışmayla 3 yaşındaki bebemin hayatıyla oynamak da istemiyorum. ha ama niyet işte. ondan emin olamadım
Merak ettiğim için soruyorum .. öncesi ya da sonrası olsa ne değişecek ?Hasta olduğunu öğrenmeden oncemi sonra mı konustu kızla?
O zaman sizin eşinizde böyle siz gece yan odada uyurken kızlarla muhabbet etsin,sizde adamı darlamayın. İçiniz rahat olsun,sadcee muhabbet etmiş canım aldatmamış. :)Ben aldatma demem. Gereksiz yere muhabbet sarmış ve uzamış. Eşinizi huzursuz etmeyin. Lüzumsuz bir durum. Ayrılırsanız daha mutsuz olacaksınız, hatırlatmayı bile. Unutmayın kadın ya da erkek, aldatmaya gönlü olan her koşulda aldatır.
O zaman sizin eşinizde böyle siz gece yan odada uyurken kızlarla muhabbet etsin,sizde adamı darlamayın. İçiniz rahat olsun,sadcee muhabbet etmiş canım aldatmamış. :)
"Kocam beni Eda Hanımla aldatıyormuş,çokta umrumda olmayan bir konu ama olsun" coming soon.. Çok yakındadarlamıyor zaten. eda,seda meda dalga geçiyor:))
Bunları flörtleşme olarak görmediniz mi? Ben eşimle böyle tanıştım böyle sohbet ettim sonra telefonumuzu verdik sonra yüzyüze görüştük sonra sevgili olduk vs... yani bu sohbet de bence hic masum değil hesap sorun derim.Merhaba,
Kısaca kendimden bahsedeyim 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var.
Çok mutluyum, eşim adaletli, dürüst ve ilgili bi insan hem bana hem çocuğuma karşı.
Maddi olarak sıkıntılarımız var sadece onlar bile huzursuzluk vermiyor bana. benim için önemli olan eşimin bana ilgisi ve davranışları aile huzurumdur.
Dün gece eşimin telefonunu karıştırdım.
Aslında sebebi bakayım kimlerle neler yapmış değil çünkü çok güveniyordum. işi dolayısıyla zaten hem çok yoğun çalışan hem de sürekli sosyal ortamlarda bulunması gereken bir insan. ama hiç bir zaman beni aldattığını düşünmedim. aslında fiziksel olarak hala daha düşünmüyorum. ama klasik türk kadını gibi belki ben de konduramıyorum bir de size sormak istedim.
Telefonunu karıştırdığımda bir bilgi paylaşımı platformunda birisiyle mesajlaştığını gördüm.
ara ara mesajlaşıyorlar bi kız ve konular o günün gündemine göre olan şeyler.
misal bir filmle alakalı bir kitapla alakalı. derken
konuştukça kaç yaşındasın nerde oturuyorsun diye soruyorlar birbirlerine.
Konuşma süresince aslında elle tutulur birşey yok ama işte sohbet bi arkadaşınla sohbet eder gibi..
Derken eşime kız buradan sohbetleşmek zor oluyor skype ye geçelim diyor eşim skype indiriyor ordan devam etmişler. ben de bu sefer o uygulamayı buldum telefonundan.
gün içinde napıyosunlar geç saatlere kadar konuşmalar. misal nelerden hoşlanırsın gibi. yani alanen açık saçık bi flört konuşması değil.
bi ara eşim kızdan fotoğraf istiyor kız gözlerini almayacak şekilde fotoğraf gönderiyor eşim de dudaklar estetikmi diye soruyo kız da gülüyo yok canım falan konu orda kapanıyo.
sonra eşim de gönderiyo. aa yakışıklıymışsın sen de kendini çok tipsiz tarif etmişsin falan diyo .
bu sohbetler 3 gün devam ediyor hatta bi gece 4 e kadar yazışmışlar yani bugün naptın hangi bölümü okuyosun diye başlayıp o muhabbeti uzunca sürdürebilmişler. siyasetten ordan burdan.
eşim ona şey yazmış insanlar bi süre sonra bana sıkıcı gelir ama sen öyle değilsin değişik bi tarzın var falan demiş. bi akşam da o yazmış eşime naptın bugün diye, o da üşüttüm falan demiş. aa ilaç kullan dikkat et kendine falan. yine bu sefer o kendi eşime kahve içtiğinin fotosunu göndermiş eli gözüküyo. ojemin rengi nasıl falan demiş. o da ojenin rengi güzel değil ama ellerin güzel demiş.
en son 3 gün sonunda eşim biz bu muhabbeti burda bitirelim, nasılsa artık konuşmuyoruz da ben skype kaldırıyorum kendine çok iyi bak memnun oldum demiş.
kız da 7/24 konuşamayız ya demiş. eşim de işte aynen onu diyorum araya soğukluk girdi tadında bırakalım diyip bitirmiş. 10 gün den beri de başka birşey konuşmuyorlar.
gece hiç uyumadım bu sabah işe geldim . henüz kendisine bişe söylemedim. neden söylemedim 1.si ne yapmam gerek bilmiyorum. bekleyeyim mi bunlar yine konuşmaya devam mı eder diye takipte kalıp. yoksa bu kadarı dahi evliliği bitirmek için yeterli sebep mi. çocuğumuz var en çok onu düşünüyorum .
içimde de tutamıyorum yüzüne yüzüne vurmak istiyorum hepsini.
peki sonra ne olucak diye de düşünmüyor değilim.
Bana fikir verebilir misiniz. teşekkürler
ben en cok ayni seyi siz yapsaydiniz esinizin tavrini merak ederdim sizin icinde arkadasca konusmussunuz diye bilirmiydi ve evet bence aldatilmissinizMerhaba,
Kısaca kendimden bahsedeyim 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var.
Çok mutluyum, eşim adaletli, dürüst ve ilgili bi insan hem bana hem çocuğuma karşı.
Maddi olarak sıkıntılarımız var sadece onlar bile huzursuzluk vermiyor bana. benim için önemli olan eşimin bana ilgisi ve davranışları aile huzurumdur.
Dün gece eşimin telefonunu karıştırdım.
Aslında sebebi bakayım kimlerle neler yapmış değil çünkü çok güveniyordum. işi dolayısıyla zaten hem çok yoğun çalışan hem de sürekli sosyal ortamlarda bulunması gereken bir insan. ama hiç bir zaman beni aldattığını düşünmedim. aslında fiziksel olarak hala daha düşünmüyorum. ama klasik türk kadını gibi belki ben de konduramıyorum bir de size sormak istedim.
Telefonunu karıştırdığımda bir bilgi paylaşımı platformunda birisiyle mesajlaştığını gördüm.
ara ara mesajlaşıyorlar bi kız ve konular o günün gündemine göre olan şeyler.
misal bir filmle alakalı bir kitapla alakalı. derken
konuştukça kaç yaşındasın nerde oturuyorsun diye soruyorlar birbirlerine.
Konuşma süresince aslında elle tutulur birşey yok ama işte sohbet bi arkadaşınla sohbet eder gibi..
Derken eşime kız buradan sohbetleşmek zor oluyor skype ye geçelim diyor eşim skype indiriyor ordan devam etmişler. ben de bu sefer o uygulamayı buldum telefonundan.
gün içinde napıyosunlar geç saatlere kadar konuşmalar. misal nelerden hoşlanırsın gibi. yani alanen açık saçık bi flört konuşması değil.
bi ara eşim kızdan fotoğraf istiyor kız gözlerini almayacak şekilde fotoğraf gönderiyor eşim de dudaklar estetikmi diye soruyo kız da gülüyo yok canım falan konu orda kapanıyo.
sonra eşim de gönderiyo. aa yakışıklıymışsın sen de kendini çok tipsiz tarif etmişsin falan diyo .
bu sohbetler 3 gün devam ediyor hatta bi gece 4 e kadar yazışmışlar yani bugün naptın hangi bölümü okuyosun diye başlayıp o muhabbeti uzunca sürdürebilmişler. siyasetten ordan burdan.
eşim ona şey yazmış insanlar bi süre sonra bana sıkıcı gelir ama sen öyle değilsin değişik bi tarzın var falan demiş. bi akşam da o yazmış eşime naptın bugün diye, o da üşüttüm falan demiş. aa ilaç kullan dikkat et kendine falan. yine bu sefer o kendi eşime kahve içtiğinin fotosunu göndermiş eli gözüküyo. ojemin rengi nasıl falan demiş. o da ojenin rengi güzel değil ama ellerin güzel demiş.
en son 3 gün sonunda eşim biz bu muhabbeti burda bitirelim, nasılsa artık konuşmuyoruz da ben skype kaldırıyorum kendine çok iyi bak memnun oldum demiş.
kız da 7/24 konuşamayız ya demiş. eşim de işte aynen onu diyorum araya soğukluk girdi tadında bırakalım diyip bitirmiş. 10 gün den beri de başka birşey konuşmuyorlar.
gece hiç uyumadım bu sabah işe geldim . henüz kendisine bişe söylemedim. neden söylemedim 1.si ne yapmam gerek bilmiyorum. bekleyeyim mi bunlar yine konuşmaya devam mı eder diye takipte kalıp. yoksa bu kadarı dahi evliliği bitirmek için yeterli sebep mi. çocuğumuz var en çok onu düşünüyorum .
içimde de tutamıyorum yüzüne yüzüne vurmak istiyorum hepsini.
peki sonra ne olucak diye de düşünmüyor değilim.
Bana fikir verebilir misiniz. teşekkürler