Evet onları rezil etmek istiyorum. Eşim adının çıkmasından çok korkuyor. Kadını bilmiyorum bu durumu takacak birisi değil. Zina malesef artık suç sayılmıyor işten atamazlar. Karın müdür diğeri de memuru. Ama inanamazsınız konuşmalarına üç paket sigara yüz lira para fakan böyle konuşmalar geçiyor aralarında. Para tırtıklıyor ondan yani. Sen bir müdürsün nasıl senden aşağı ve küçük birisinde böyle şeyler istersin. Söylediğin şeyler öyle doğru ki o kadın gidecek başkası gelecek. Bu adam artık uçkuruna düştü , yolunu kaybetti.Çok zor cidden , kanıt bulabilirsen eşinin iş yeriyle görüş ya onu ya kadını işten çıkarsınlar , ya da kadın nasıl biri rezil olmaktan korkar mı onun gözünü korkutsan , ya da eşinin ailesine durumu söylesen onlar uyarsa oğlunu dicem ama iş eşinde bitiyor o düzelmezse o kadın gider başka kadın gelir
Bunu biliyorsunuz yani o adam artık yoldan çıktı.. ama boşanın demeyin diyorsunuz, herkes kendi tercihini yaşar hayatta sizin de kendinize layık gördüğünüz hayat bu demek ki..Evet onları rezil etmek istiyorum. Eşim adının çıkmasından çok korkuyor. Kadını bilmiyorum bu durumu takacak birisi değil. Zina malesef artık suç sayılmıyor işten atamazlar. Karın müdür diğeri de memuru. Ama inanamazsınız konuşmalarına üç paket sigara yüz lira para fakan böyle konuşmalar geçiyor aralarında. Para tırtıklıyor ondan yani. Sen bir müdürsün nasıl senden aşağı ve küçük birisinde böyle şeyler istersin. Söylediğin şeyler öyle doğru ki o kadın gidecek başkası gelecek. Bu adam artık uçkuruna düştü , yolunu kaybetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?