Aldatıldım ve aldatılıyorum

Boşanmanın önerilmesini dahi istemiyorsunuz. Ne diyelim ki o zaman gözlerinizi ve kulaklarınızı kapatın, böyle yaşamaya devam edin. Ama bu işin sonunda boşanmak isteyenin eşiniz olma ihtimali çok yüksek. Dikkat edin de sizin aldatmaya dayalı dava açma süreniz geçtikten ve eşiniz üzerindeki malvarlığı ile ilgili işlemler yaptıktan sonra, o sizi boşamaya kalkmasın.

Hem çalışıyorsunuz, hem boşanırsanız eviniz vs olacak. Bu kadar maddi gücü olmadığı için aldatma, şiddet gibi durumlarla karşılaşıp da boşanamayan kadınlar var. Çok üzücü.

Aynen öyle. Artık zina suçtan sayılmıyor. Güya kanunlar haklının yanında ama aslında hiç de öyle değil. Bugün ben aldatıldım yarın başka kimler aldatılacak. Caydırıcı değil. Tamam adamın içinde olamayacak aldatma güdüsü ama İnan’ın ben dahil çevremdeki hiç kimse inanamadı. Kendi annem bile inanmadı yapacağına o derece yani.

Sizin de dile getirdiğiniz üzere boşanmaya ve acı çekmeye gücüm Yok.

Eşiniz döndü mü eve?
Evet eşim bugün döndü eve. Ama biraz garip. Şöyle ki çok suskun ve beni duymuyor gibi. Yani sanki kendinde değil gibi. Ya kafası çok karışık ya da başka bir sorunu var bilemiyorum. Açıkcası çok ta üstüne gidemiyorum çünkü ilk defa onu böyle görüyorum ve endişelendim de.

diğer kadını düşünüyordur endişelenmeyin bence.

Digeriyle arasi bozuktur,ufak bir tartisma yasamislardir.Endiselenmeyin bu kadar abartilacak bir sey yoktur.

Eve geri döneceği için sevgilisiyle tartışmışlardır. Sen müdahale etme bir bitki çayı yap rahatlasın kocişin.
Onlar konuşup arayı düzeltir nasılsa..

Yahu sizin derdiniz ne? Hiç mi gurur olmaz bir kadında?

Kocanız başka bir kadınla görüşüyor. Aldatıyor sizi yani. Affetmişsiniz ve bunun için de kendinize bir sürü bahane üretmişsiniz.

Sizin kendinize bile değeriniz yok eşiniz size neden değer versin ki? Diğer kadını kaybetmekten daha çok korkuyordur belki nasıl affedersiniz? Aynı evde bir dakika bile nasıl geçirir bir insan?

Siz en iyisi gelişmeleri falan yazmayın hanımefendi. Bir kadının kendisini nasıl rezil ettiğine şahitlik etmeye yüreğim elvermiyor!

Cevap olarak dönmedi, dönmesini de istemiyorum falan demenizi bekliyordum açıkçası.. Günlerdir o kadının yanında kalıyordu büyük ihtimalle, nasıl kabul ettiğinizi sorgulamıyorum artık da eşiniz için endişelenmeyin bari ,yanınıza gelmiş ama aklı geldiği yerde kalmış bu açık degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…