Aldatıldım ve aldatılıyorum

O kadın için eminim para bitince askida biter. Askta bir yere kadar aldatilmissin yeminler hala devam etmeler peki sen bu hayatı kendine ve oğluna reva görüyormusun?

Canımm sen kanıt toğla fotograf ses kaydı, mesajlasmalar ne bulursan. Adamın öyle sana ev veririm borcunu öderim demelerine aldanma sakın , iş mahkemeye düşünce mal kaçırmanın yollarını arıyorlar. Kocan çok kurnaz bir adam , sakın ola ki inanma hiçbir sözüne. Bosanacaksan da donuna kadar al.

Peki madem boşanmaycaktinizda ne diye araştırıp pesine düştünüz ki yaşadiğiniz çok çok zor ancak madem şunlardan vazgeçemiyorusunuz bari araştırıp kendinize aci çektirmeyin umarim kurtulurusunuz şu adamdan

Hiç değilse yakışıklı ve zengin.
K.çında donu olmayan, çirkin herifler yapıyor bunu bir de.

Neyse durumun iğrençliği değişmiyor tabi.
Ama toto kalkmasını bir nebze anladım hiç değilse

Tehdit de ediyor.
Ayrılmak istemiyor.
Aldatmaya da devam etmek istiyor beyfendi.
Siz de ayrılmak istemiyorsunuz.

Bari siz de onu aldatarak, parasını yemeye devam edin.
İçiniz belki bir parça soğur.
Ama bu da ciddi ahlak bozukluğu isteyen bir şey ne yazık ki!

Eşinib silah taşıma ruhsatı mı var yoksa bulundurma ruhsatı mı? Taşıma ruhsatı olduğunu sanmıyorum çünkü herkes alamıyor öyle taşıma ruhsatını. Kayınpederim de ve kaynımda var mesela onlarda da iş adamı oldukları için alabilmişlerdi galiba. Eğer bulundurma ruhsatı varsa ve silahı sürekli yanında taşıyorsa suç.

Boşan demeyin diyorsan ne diyelim? Ne denilebilir ki başka? Gidin nikah tazeleyin mi diyelim?

Olmayacak duaya amin demeyin lütfen. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu arada taşıma ruhsatı yoksa ve silahı yanında, arabada veya bulundurma için verdiği adres dışında bulunduruyorsa gizli ihbar ederdim.

Ardından ikisinden de ihanetin bedelini iş arkadaşlarının hepsine mesai saati içerisinde zarfla ikisinin suç üstü fotoğrafını yollardım. Aynısını kadının üstüne de gönderir. Kadına da bir zarf içerisinde flash bellek ile Demet Akalın'dan İntikam ve Ders Olsun şarkılarını gönderir. Eşime de boşanma dilekçesi ile birlikte Sezen Aksu'dan İhanetten Geri Kalan şarkısını armağan eder. İkisine de yüne atarlı ablamız Demet Akalın'dan İlahi Adalet şarkısını armağan eder, neyi var neyi yok kapıya koyar, çocuğumu belli bir yaştaysa karşıma alır sakin bir dille olanları anlatır, kendime bir kahve yapar mis gibi evimde otururdum.

Vallahi yapardım.

Ayrıca aldatılmayı resmen kabul etmişsiniz bu da mahkemede işinize yarar mı emin değilim.

Sakın bu gerekçenin arkasına sığınmayın. Birçok kadın boşanmak istediği için canından olmuş olabilir ama siz de biliyorsunuz asıl gerekçe canınızdan endişeniz değil. Derdiniz; DÜZEN BOZMAK ZOR GELİYOR,BAŞKA BİR KADINLA O PARALARI HARCAMASI SIKINTI VERİYOR. Tüm bunları düşündüğünüzde gurur yapıp inatla boşanmak istemeyen o mekanizmanız ''cebi para gördü adamlıktan çıktı'' derken ya da ''başka kadının koynundan benim koynuma giriyor'' derken neden çalışmıyor?
Aldatılırsın, affeder eşine şans verirsin bu bir seçim meselesi. O saatten sonra unutup hayatına devam etmeye çalışırsın falan filan ama adam sizi hala aldatıyor, ne yorumda bulunmamızı istiyorsunuz anlamıyorum ki? Ne diyelim size allah aşkına??
Boşanmayacaksanız adamı darlamayın bari, keyfinden olmasın ne diye temcit pilavı gibi ısıtıp önüne sürüyorsunuz ki?
Boşanma yok mal paylaşımı konuşuluyor yahu adam size niye saygı duysun?
Baştan aşağı ipin ucunun tutulacağı tek taraf yok. Önce siz bi ne istiyorsunuz ona karar verin bizim yorumlarımızı boşverin

Kumanızı yan daireye getirsin eşiniz.
Daha kolay alışırsınız belki.

Yani ne diyim boşan dicem adam belalı diyosun seviyorum diyosun bi çok mazeret...

haklı da olabilirsin bela vs konusunda diğeri asla değil çünkü gurur aşktan önce gelir benim için.

Valla canını acıtacak diyeceklerim ama bu adam para suyunu cekmeden o kadını bırakmaz o kadın da bulmuş yağlı kapı bırakmaz sonunda vazgeçilen sen olursun. Bari şu süreçte kendini ve çocuğunu garantiye al. At kenara adamdan kopardiklarini madem hiçbirşeye hayır demiyor ev falan aldır biseyler yap ne diyim.

Abim yaptı böyle para çoğaldı birden iş kurmustu ama su gibi de akitirdi sevgili edindi evli bu arada abim yedi içti gezdi tozdu paralar suyunu cekti ayrildilar kıza araba almış onceden kredi çekip şuan o krediyi ödüyor hala kaz kafalı. Mustehak. Ablama da borcu var yıllardır ödemez öyle de bir karakter. Siz nasıl biliyosunuz da sesiniz çıkmıyo demeyin dillendiremedik der demez inkar etti kavga etti bizimle annem ustu kapali eger bir halt karistiriyorsan bu evden sen gidersin ben gelinimle torunumla otururum dedi o da gulerdi gevsek gevsek para erkek sağlam karakterde değilse yoldan çıkarıyor bu net

Iyi boşa demiyelim.ozmn kendine bu saygisizligi yapmaya devam et. Eşinin sana degil. Sizin kendinize sayginiz yok

İlahi :)

Onsuz yasayamayacagini dusunuyorsan asiksan hala..ne diyelim kapa gozunu devam et hayatina.

Yani ne dememizi bekliyorsunuz ki boyle konu acanlar?.

Onun koynundan cikip benim yatagima giriyor diyorsun sonra da bosan demeyin diyorsun.

Ee bosver o zaman dusunme
Istedigini de aliyormus sana
Asiksin da
Bosver
Arada kadina gitsin aksam olunca eve geliyor zaten
Bosver alis .

Ne diyelim baska?

Boşanmayacaksaniz neden peşine düşüyorsunuz ?Madem belalı ve seviyorsunuz parasını yiyip gününüzü gün edin. Her şeyi anlarım da hain rezil heriflerin pisliği dokuldukten sonra seviyorum denilmesini anlayamam. Yo hayır sizi kalleşçe aldatan birine aşk duymamalisiniz. Çaresizliği anlayabilirim ama bunu anlayamam. Boşanma bir çıkış değilse bir daha kurcalamayin unutup sefanizi sürün ve bir taraftan para biriktirin.

Nedir bu gurursuzluk bu bencillik...oğluna bakamayacak kadar kötü oluyorsun oğluna acımıyorsun bencillik yapıp bana yol gösterin diyorsun bi de...Türkiye erkeksiz yaşanmıyor mu.bu pis karaktersiz adamı sırf inadından bırakmıyorsun.sana acımadım.sadece çocuğa acıdım

ah vah biz kadinlar. aldatan aldanir derlermis rabbim kocanizi islah etsin kimsenim ozeline karismam yatmayin boyle bir adamla sevmeyin.. size kocalik yapmasin igrenc .diyorm bu duruma ben senin yerinde olsam o kadini. dove dove komaya sokardim. kocam icin degil kaleslik yaptigi icin

Valla buna sevgi aşk diyorsanız demeyin. Aldatıldığını detaylıca bilip buna göz yuman kişinin gerekçesi sevgi olamaz, olmamalı. Rica ederim önce kendinizi sevin, kendinize saygınız olsun. Kendinizi sevmeden başkalarını deli gibi sevdiğinizi iddia ediyorsunuz. Acilen yarım alıp o evi terkedin. Böyle ilişki olmaz.

Aldatılmak o kadar aşağılayıcı bir şey ki. İnsan aşkından ölse de göz yummamali. Bunun sonu yok. Kocan ve sevgilisi Arkandan kimbilir neler diyorlar, gülüyor dalga geçiyorlar. Ne ayakta uyutuldugun ne aptallığın kalıyor belki. Off yazarken ben daraldim. Hiç bu şekilde düşündün mü ?

boşan dememizi istemiyorsan ne diyelim istersin? ona da bi imam nikahı kıysın hep beraber mutlu mesut aşık aşık yaşayın mı diyelim?boşanman şu an tek ama tek gereken şey.onu da istemiyorsan halinden şikayet etmiyceksin kusura bakma.

Boşan kardeşim boşan! Erkeksiz de yaşanıyor yeter ki huzur olsun lütfen gururlu olun biraz

Bence konu sahibi yakınlaşa bileceklerini anladı korktu ve masumca kadına yakın olursam yapmaz diye düşündü. Kadının ne yaptığını bilirim en azından dedi. Keşke öyle bir dünya olsa.. keşke biri de ben hemcinsime bunu yapamam üstelik arkadaşım o benim dese.

Cam kolye sürekli kafanızda bin bir şey kuracaksınız, yarı gerçek yarı hayal. Ağlayacaksınız, belki en güzel zamanınızda bile düşüneceksiniz. Bunlara hazırsanız devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…