Aldatıldım ve aldatılıyorum

Is yerini kendi uzerine yaptir madem..

Yoo memuriyette mudurde olsa yüz kızartıcı suçlarda işten atıyorlar ispatli delilli olduğu sürece bu kesin bir bilgi isterseniz bir avukata sorun o da bunu söyler . Kendinizi kandiriyorsunuz siz ayrılmak istemiyorsunuz bu adamdan .zaten siz bilirsiniz allah mutlu etsin sizi ama esiniz yrn birgün bırakıp gidince dovunmeyin ortada kaldım diye yada parası bitince evine size dönecek malesef . Güçlü durun hayat 1 kere yaşanıyor

Adam arsız şu saatten sonra o kadın gider başkası gelir.
Kadının yatağından geliyor sizinkine giriyor.
Buna rağmen onsuz yapamam diyorsanız sizi boşamaması için darlamayın bari. Adam sizi sevmiyor boşar falan aman dikkat.
Size ancak böyle akıl verilir.

İnsan ne yaparsa kendine yapar .
Çaresiz değilsin niye boşanmiyorsun
Daha doğrusu şöyle sorayım
Neden kendine değer vermiyorsun

Boşanmak o kadının ekmeğine yag sürmek olur sevinir basar kocanıza nikahı.
Kendini, hayatını seven insan bir an önce bu pislikten kurtulup kendi hayatını düzene sokup kendi mutluluğunu düşünür.
Aldatılan kadınların anlamadığı bu.
O insanlar bu aldatma halindeykende mutlular. Evlenmeleri pek bir şey değiştirmiyor. Olan aldatılana oluyor.

Sadece kadının suçlu olmadığını anlamanız güzel zira yorumlar da da kadına yüklenilmiş rezil et falan taMAM da adamın yaptığıda rezillik değil mi?Boşanın demeyin dediğinizin için sadece psikolojin nasıl iyi olacaksa kendini nasıl iyi hissedeceksiniz onu yapın

"Ne istersem anında alıyor ucuz pahalı farketmez.Ama bu nereye kadar gider bilmiyorum. Kendime bile inanamıyorum bunları yazarken ama adam başkasının koynundan çıkıp benim yatağıma geliyor. Bu arada olası boşanma durumunu da konuştuk iki ay önce evi bana bırakacak araba ve kredi borcumu kapatacak."

Adam onurunu, gururunu kırmış ama konu para mı?

"Ben seni bırakmam, avukatını da seni de kendimi de öldürürüm dedi. Sonrası da klasik her şeye rağmen bir şansı hakettiğini düşündüm çünkü aşığım ve affettim."

Boşanmak istediğinizde öldürmekle tehdit edince aşık mı sandınız ? Bunun adı aşk değil, CEHALET sadece.

Şunu da yazayım adam para var diye sizi aldatmadı, aldatmak onun karakteri idi. Para sadece bunu ortaya çıkarmasını sağladı.

Çocuğunuz da varmış madem ona iyi bir örnek olun da boşanın. Bu evlilik değil, hastalıklı bir ilişki.

Merak etmeyin,böyle devam ederseniz bir süre sonra o sizi boşar.Size saygısı yok,sevgisi de.Siz de kendinizi kandırın böyle.

farkında mısınız bilmiyorum ama adamı hem işinden edebilirsiniz (yüz kızartıcı bir şey yaptığı için işten atılır) ve böylece ikisi de rezil olurlar, hem dava ederek parasından ve çocuğundan edebilirsiniz (sadece aldatılmaktan değil aynı zamanda ölüm tehdidi almaktan) ve bunların hepsinin sonucu olarak para kalmayınca o kadın da onu terkeder ve dımdızlak kalır. ben olsam ona bu şekilde davranırım. birinin gururunu, onurunu yerlere sermek öyle kolay değil.

konunu baştan sona okudum. aldatılmak insanı yıkan bir durum.sen de 14 yıllık bir geçmişi sileceksin.çocuk var.zor karar. boşanmak ya da barışmak senin kararın ama eşin hiçbir bedel ödemezse seneye ,öbür seneye tekrar aldatacaktır diye düşünüyorum. hangi kararı verirsen ver kendini sevmekten vazgeçme çünkü aldatılmak seninle ilgili bir durum değil eşinle ilgili bir durum.hayırlısı..

Ben o kadına o kadar çok kızıyorum ki. Sen evine gelip yemeğini yediğin insana neden bunu yapıyorsunuz. Eşinize zaten söyleyecek söz bulamıyorum yani. Ama artık susmayın çekmeyin bunu. Emeklerinizle kurulan kazanılan parayı başka kadınlara harcamasına müsade etmeyin. Hepsinden önce allaha havale edin.

O zaman araştırıp soruşturmasaydınız ve ayrıntıları öğrenmeseydiniz keşke.
Madem boşanmayacaksınız adamla niye yüzleşip onu hepten yüzsüzleştiriyorsunuz?
Parama,malıma başka kadın konmasın,üstelik kocam tehlikeli biri,korkuyorum, diyorsanız
üç maymunu oynayacaksınız.
Başka bir yol bilmiyorum ben,bilen varsa yazsın, tecrübemiz artsın.

Aşığım lafından nefret ediyorum bu aşk değil ego. Sen o adamın dönüp sana gelmesini kalenin sen olma egosuyla bosanmak istemıyorsun ama kusura bakma ablacım, çok gurursuzsun. O zaman bosan demeyin diyorsan bekle biraz daha kendine olan saygını yok et ne diyelim

"Bana boşa gitsin demeyin sadece"

Bunun alt metni şu: Çözümün adamı boşamak olduğunun farkındayım ama bana çözüm önerisi sunmayın.

Peki, öğrenilmiş çaresizlikten ilerleyelim: "Bütün erkekler yapar, o kutsal yuvanı sakın dağıtma.
Bir kadının gururunun maddiyat karşısında ne önemi olabilir ki?"
Onurlu bir yaşam, "malları başkalarına yedirmem" nidalarına her daim feda edilmelidir.
Bu kutsanmış evliliğin altın kuralıdır.

Üstelik cesaretsizliğinize çok güzel bir kalkanınız da var: çocuk.

Zavallı yavrucak babasız mı büyüsün?
Oysa annesini aldatan, boşanma ihtimali gündeme geldiğinde ölümle tehdit eden örnek bir baba varken, heyecan aramaya ne gerek var?

Sanırım duymak istedikleriniz bunlardı.

Boşan demeyin diyorsunuz da evlilik temelinden sarsılmış. Ev var, araba var, iş var. Daha ne istiyorsunuz.
Benim yardimcim bi abla var, asgari ucret kazaniyor ve kirada oturuyor. Aldattigi icin 15 senelik kocasini bosadı, 3 cocuguyla gururlu bir hayat yasiyor.
Tercih sizin, onurunuzu gururunuzu daha fazla ayaklar altina alip yasamak istiyorsaniz kendiniz bilirsiniz.
Ben olsam kanit toplar ikisine de dava acardim.

Yorumunuz 100 de 100 gerçek ve doğru ama biraz yıkıcı :) anlamazlar boyle kadınlar ne yazik ki.

Bosan demeyelim ne diyelim istersiniz?
Ben olsam katlanmam,parasi basini yesin der giderim. İgrenc bir defa,once baskasiyla sevisecek sonra utanmadan benim evime gelecek,yok oyle bir dunya

Kimsenin sizin evliliğiniz üzerinde karar verme hakki yok. Boşanmak istemiyorsaniz bosanmazsiniz.

Ancak kadinlik hissiyatinizın daha fazla incinmemesi, ortak kazanimlarin kaybedilmemesi, ileride caninizdan olmamaniz, kocanizi tekrar eve baglayip baska kadinlara kaptirmamaniz ve cok ama cok daha onemlisi ve hatta ilk sirada bu olanlardan olumsuz etkilenmeyecek bir evlat yetistirmeniz icin saglam bir eylem planiniz olmali.

Bu buyuk ve zor bir proje. Ben bi yasam kocu bulun derim ve ciddiyim bu dediklerimin altindan tek basina kalkmak kolay degil.

Aldatilan kadinlara kocluk veren populer isimler var madem para da bol onlardan birinden randevu alin ilk is bence. Isim onerisi isterseniz burdan onu da yazabiliriz ve bu kisilerin kitaplari da var.

Bu anlattiklariniz ama asigim, bosanmayacagim diyerek kabul edilebilecek ve halledilebilecek kadar basit degil bence. Cunku susup oturmayacaksaniz biseyler yapmalisiniz ama dogru seyleri yapmalisiniz.

Bu arada hic beddua etmem ancak evli adami koynuna alan kadini Allah ıslah etsin etmiyorsa da bildigi gibi yapsin oylesine kadin bile denmez ya neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…