Is yerini kendi uzerine yaptir madem..Boşanma durumunda benim dişimle tırnağımla yaptığım şeylere o kadın veya başka bir kadın konacak arkadaşlar. Memur olduğu için iş yeri kendi adına değil mahkemede oradan bir şey alamam. Ayrıca eşim tehlikeli birisi. Silah taşır sürekli.Şimdi olmasa bile belki üç ay belki altı ay sonra kapıma dayanacak ve ger dönemedi isteyecek. Dönmeyince de şiddet gören diğer kadınların makus kaderine düşeceğim. Ben gerçekten çok büyük çıkmazlar yaşıyorum.
Yoo memuriyette mudurde olsa yüz kızartıcı suçlarda işten atıyorlar ispatli delilli olduğu sürece bu kesin bir bilgi isterseniz bir avukata sorun o da bunu söyler . Kendinizi kandiriyorsunuz siz ayrılmak istemiyorsunuz bu adamdan .zaten siz bilirsiniz allah mutlu etsin sizi ama esiniz yrn birgün bırakıp gidince dovunmeyin ortada kaldım diye yada parası bitince evine size dönecek malesef . Güçlü durun hayat 1 kere yaşanıyorEvet onları rezil etmek istiyorum. Eşim adının çıkmasından çok korkuyor. Kadını bilmiyorum bu durumu takacak birisi değil. Zina malesef artık suç sayılmıyor işten atamazlar. Karın müdür diğeri de memuru. Ama inanamazsınız konuşmalarına üç paket sigara yüz lira para fakan böyle konuşmalar geçiyor aralarında. Para tırtıklıyor ondan yani. Sen bir müdürsün nasıl senden aşağı ve küçük birisinde böyle şeyler istersin. Söylediğin şeyler öyle doğru ki o kadın gidecek başkası gelecek. Bu adam artık uçkuruna düştü , yolunu kaybetti.
Kendini, hayatını seven insan bir an önce bu pislikten kurtulup kendi hayatını düzene sokup kendi mutluluğunu düşünür.Boşanmak o kadının ekmeğine yag sürmek olur sevinir basar kocanıza nikahı.
Sadece kadının suçlu olmadığını anlamanız güzel zira yorumlar da da kadına yüklenilmiş rezil et falan taMAM da adamın yaptığıda rezillik değil mi?Boşanın demeyin dediğinizin için sadece psikolojin nasıl iyi olacaksa kendini nasıl iyi hissedeceksiniz onu yapınEvet onları rezil etmek istiyorum. Eşim adının çıkmasından çok korkuyor. Kadını bilmiyorum bu durumu takacak birisi değil. Zina malesef artık suç sayılmıyor işten atamazlar. Karın müdür diğeri de memuru. Ama inanamazsınız konuşmalarına üç paket sigara yüz lira para fakan böyle konuşmalar geçiyor aralarında. Para tırtıklıyor ondan yani. Sen bir müdürsün nasıl senden aşağı ve küçük birisinde böyle şeyler istersin. Söylediğin şeyler öyle doğru ki o kadın gidecek başkası gelecek. Bu adam artık uçkuruna düştü , yolunu kaybetti.
Boşanma durumunda benim dişimle tırnağımla yaptığım şeylere o kadın veya başka bir kadın konacak arkadaşlar. Memur olduğu için iş yeri kendi adına değil mahkemede oradan bir şey alamam. Ayrıca eşim tehlikeli birisi. Silah taşır sürekli.Şimdi olmasa bile belki üç ay belki altı ay sonra kapıma dayanacak ve ger dönemedi isteyecek. Dönmeyince de şiddet gören diğer kadınların makus kaderine düşeceğim. Ben gerçekten çok büyük çıkmazlar yaşıyorum.
O zaman araştırıp soruşturmasaydınız ve ayrıntıları öğrenmeseydiniz keşke.Boşanma durumunda benim dişimle tırnağımla yaptığım şeylere o kadın veya başka bir kadın konacak arkadaşlar. Memur olduğu için iş yeri kendi adına değil mahkemede oradan bir şey alamam. Ayrıca eşim tehlikeli birisi. Silah taşır sürekli.Şimdi olmasa bile belki üç ay belki altı ay sonra kapıma dayanacak ve ger dönemedi isteyecek. Dönmeyince de şiddet gören diğer kadınların makus kaderine düşeceğim. Ben gerçekten çok büyük çıkmazlar yaşıyorum.
"Bana boşa gitsin demeyin sadece"
Bunun alt metni şu: Çözümün adamı boşamak olduğunun farkındayım ama bana çözüm önerisi sunmayın.
Peki, öğrenilmiş çaresizlikten ilerleyelim: "Bütün erkekler yapar, o kutsal yuvanı sakın dağıtma.
Bir kadının gururunun maddiyat karşısında ne önemi olabilir ki?"
Onurlu bir yaşam, "malları başkalarına yedirmem" nidalarına her daim feda edilmelidir.
Bu kutsanmış evliliğin altın kuralıdır.
Üstelik cesaretsizliğinize çok güzel bir kalkanınız da var: çocuk.
Zavallı yavrucak babasız mı büyüsün?
Oysa annesini aldatan, boşanma ihtimali gündeme geldiğinde ölümle tehdit eden örnek bir baba varken, heyecan aramaya ne gerek var?
Sanırım duymak istedikleriniz bunlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?