Aldatıldım ve aldatılıyorum

Şu anda okudum tek tek yazdıklarınızı her sağırında helal olsunn dedim harikasınız

Teşekkür ederim. Kesinlikle yasak olan caziptir sözünüze katılıyorum. Yoksa İnan’ın kadının bana kalırsa cazip bir yönü Yok. Üstelik on yaş büyük kendisinden. Ben ilk kıskançlık gösterdiğimde kardeşime kadının resmini gönderdim abla kesinlikle senin kuruntun eniştem buna dönüp bakmaz demişti. Ben de kendi çapımda fena sayılmam aslında, bakımlı bir insanım. Kendime dikkat ederim. Ama demek ki bunların pek de bir ehemmiyeti Yok. Bırakma cesaretini toplamaya çalışıyorum şu aralar. Onu kazanamayacak gibiyim.

O davayı açmak o kadar kolay ki aslında. Ama sonrasını düşüyorum. Ya aylar yıllar geçtikten sonra gelip beni yine kandırırsa millete reZil olmaktan korkuyorum. Ben gözümü onunla açtım öyle korkuyorum ki gelecek günlerden.

Bana boşa gitsin demeyin sadece. Yapamıyorum. Onsuz bir yaşam o kadar uzak geliyor ki. 14 yıldır tanıdığımı sanıyormuşum. Sekiz yıllık da evliyim. Oğlum 6 Yaşında.

demişsiniz.

Siz aldatsanız, aynı şeyi yapsanız, eşiniz yukarıdaki cümleleri kurar mıydı? Anında boianma davası açar üstüne bir de sizi rezil ederdi.

Ne var şu kocalarınızda da bu kadar kendinizi hiçe sayıyorsunuz çok merak ediyorum.

Aslında alışkanlık var. Duygularımın eskisi kadar yoğun olduğunu düşünmüyorum ama alışkanlıklarımızı terk etmek öyle kolay olmuyor. Fakat hiç kimse vazgeçilmez de değildir. Kendimce bir karar verdim. Bakalım yarın bir şeyler yapmaya çalışacağım tabi konuşma fırsatı bulursam. O kadar uzak ki bana. Kaçmak için sürekli bahaneler buluyor.

Bu tür aldatan Ahlâksız adamlar 10 parmağında binbir sahtekârlık vs.. masum insanları çeşmeye susuz götürür susuzda getiriler sen ne yaparsan yap ama onlar aynı gaz yollarında devam ederler ve birgün toslarlar akılları başlarına gelirmi hayır gelmez akıllları başlarına sen çektiğinde kalırsın

Çok üzüldüm sizin adınıza... Allah eşinizi ıslah etsin ve bir an önce hatasından dönmeyi nasip etsin... Zor bir zamandayiz, siz dua edin hakkınızda hayırlısı olsun diye. Isterseniz sıkıntılarınıza iyi gelecek bir zikir var yazabilirim size, zor zamanlarimda mâşâAllâh bana ilaç gibi geliyor...

Teşekkür ediyorum elimden geldiğince dualarımı okuyorum zaten. Her ikisini de öncelikle Allah’a havale ettim.

Dediğiniz gibi dönmeyecek gibi hatasından zaten artık ben hangi sözü doğru hangi sözü yalan diye düşünüyorum. Dinlediği şarkıları bile benim için değildir diye değerlendiriyorum. Hiç güvenim Yok ki çok yaraladı beni. Üstelik neler üstüne yeminler etti öncesinde bilseniz. Evladımın üstüne ya inanamıyorum ama öyle. Gerçekler ortaya çıktı ve ben tabiki inanmam hiç bir sözüne.

Özü sözü doğru olanlar yemin etmezler çünkü sözleri senettir kendinden emin olmayan durmadan istemdışı yemin etmek zorunda kalır ama yalancının mumu yatsıya kadar yanar

Bir avukat eşi olarak yazıyorum sana bunu o kadar böyle davası var kı eşimin kadının affettiği ama adam yapacağından geri kalmamaı sana tavsiyem ki bu dediğime kulak ver erkek bi kere yaptı mı bitirmiyor devamı geliyor çünkü sen onun için ulaşılmak değilsin nasıl olsa beni affet dediğinde afden bi adam var makul şartlarda anlaşarak boşanmayı dene mutlaka bi avukat ile görüş neyi var neyi yok ortaya çıksın oğlun ve kendini garnati altına al çünkü ne yazık ki bu hayatta paran varsa güçlüsün ikinci olarak tavsiyem kendine iyi bak bu hayatta senden bi tane daha yok sen çok degerlisin ve o yüzden sana kendini değersiz hissetren adama onun değersiz olduğunu hissettir bu dünyaya bi kere geldin bunu sakın unutma yıllarını heba etme askla elde etmeme arzusunu birbirine karıştırma

Özü sözü doğru olanlar yemin etmezler çünkü sözleri senettir kendinden emin olmayan durmadan istemdışı yemin etmek zorunda kalır ama yalancının mumu yatsıya kadar yanar
Konuşamadım bugün malesef benden kaçıyor adam yakalayamıyorum. Eve de zaten çok geç geliyor sabah ta erken kalkıp gidiyor. Yani varlığı yokluğu belli bile değil. Henüz evde değil şu anda. İş yerinde. Yarın da il dışına çıkacakmış bir iş için. Bizimki gördüğünüz gibi tek başına evlilik. Yani aslında her halükarda evde yine tek takılıyorum.

Bu aldatma olaylarına nedense herkes aynı şeyi söylüyor yapan tekrar yapar. Çevreden gördüğüm kadarıyla da dedikleri gibi. Bir değerim Yok gözünde ben sadece yedekte bekleyenim onun için. Belki de dediğiniz gibi aşk değildir ki ben alışkanlık diyordum aslında ama siz farklı bir bakış açısıyla elde etme veya tutma gayreti dediniz. Olabilir. Şu anda maalesef tam olarak mantıklı bakamıyorum olaylara.

Sana boşan demeyelim de ne diyelim canım benim.Yazık değil mi sana ? Bunları affet gözü kapalı devam et mi diyelim.Eşine alışmışsın yıllardır birliktesiniz yeni düzen kurmak sizin gözünüzü korkutuyor sadece.Yerindr olsam mahkemeye sunarım tüm delilleri zinada açarım bir dava ondan sonra uğraşsın dursun.

Öncelikle şu başlıktaki acımasız yorumları eleyerek okuyun aklı selim davrnamak lazım. Herkes oturduğu yerden nutuk atabilir ama eşinizi ve kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Bakın silah taşıyor demişiniz, oğlum var demişsiniz, kapıma dayanır demişsiniz bunlar önemli detaylar.

Ben olsam affetmezdim evet ama bence yapmanı gereken şu aşamada zor olsada sakin kalmak. Zaten evde varlığı yokluğu birmiş. O nedenle ilgisizliği size çok dokunmayacak gibi görünüyor. Bunların yazışması, konuşması, belki buluşması falan bi şekilde kayıt altına alınmalı. Yani inanmış gibi yapıp kanıt toplayın. Zaten sabredersiniz boşanma psikolojisine alışırsınız aniden karar verip parlarsanız sonra keşke öyle yapmasaydım der birkaç aya barışırsınız.

Ben delil topladıktan sonra o kadını rezil ederdim. Otomatik olarak eşiniz de aynı yerde adı çıkar rezil olurdu. Kadının amiri yok mu? Amirine yazışma gönderin ama bunu sizin yaptığınız belli olmasın derseniz gizli yapın sahte bir hesaptan yayın :)))

Olay ortaya çıkınca da boşanın, oğlunuzu alın yanınıza... Hayatı onun için yaşayın.

Okadından çocuk falan yapıp valizini alıp çekip gidene kadar bekleyin...
Yada kadın beraber çekilmiş mühtencen görüntülerini sizinle paylaşana kadar...
Yada kocanızın ona attığı aşk mesajlarını size atana kadar

Çünkü aldatan kocaya verilen tavizlerin
Seviyorum napiyimlerin sonu genel olarak bu şekilde oluyor

Yeni düzen o kadar zor ve uzak geliyor ki anlatamam. Bir defa özgüvenim hiç Yok benim bunu çok iyi biliyorum. Ya bu adamdan sonra karşılaştığım daha beter olursa diyorum. 14 yıldır tanıdığım adam bana bunları yaşattı, yeni tanıyacağım ayakta uyutur herhalde.

Evet delil toplamak istiyorum. Bir kaç girişimim şu anda sonuçsuz kaldı. Evet silahı var taşıma ruhsatlı bu arada. Ama bekli de boşanma sonrasında özgürlüğün tadına varır ve kapımın önünden bile geçmez. Ama aramızda geçen bir kaç konuşmada hemen oğlumu öne sürdü( ki ben yetişemediğim için oğlumu okuldan almaya kendisi gidiyordu ve çocuğu kaç kere okulda unutmuş bir adam) ben oğlumu her gün görürüm, hergün okuldan alırım dedi. Sanki unutulan aynı çocuk değildi.

Bu kadar değersiz mi goruyorsunuz kendinizi bunları çekecek kadar yazık değil mi size.Bu hayatta ne zor değilki yani yapamam diyorsunuz yeni düzen kuramam diyorsunuz ama baslamadan bunu bilemezsiniz ki belki hersey cok daha guzel olacak ki eminim oylede olacak .Bence ilk olarak yardim alın bi uzmandan psikolojiniz cok onemli sonra avukata gidin ve bunu yanlarına bırakmayın bu hayatta ne kadar yaşayacağımız belli değil guzel yasamak varken hiç haketmediğiniz şekilde sizi yıpratmalarına izin vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…