Aldatıldım ve aldatılıyorum

Evet arkadaşlar. Eşimi evden kovdum. Şu anda atacağım adımı bilmiyorum. Düşünüp en uygun olanı seçmeye çalışacağım. O da çok ses çıkarmadı bu duruma benim de düşünmeye ihtiyacım var, kafamı dinlemeliyim ve sıııntılarımdan kurtulmalıyım dedi. Hayırlısı bakalım ne olacak.

Henüz ses Yok diğer taraftan. Oğlumu aldı bugün gezdirmek için. Okuldan alıp anneme bırakması gerekiyordu da almayı unutmuş. Ben de öğretmenini aradım almadığını öğrendim gittim aldım. Vicdanını rahatlatmak için de gezmeye götürecekmiş. Kızlar o kadar uzakmışız ki biz birbirimizden hiç yokluğunu hissettmedim şimdiye kadar. Yani ara ara aklıma geliyor tabi ama çok da etkilemedi sanki. Ya da şu anda herkes kafasını dinliyor onun rahatlığı var bilmiyorum.

iyide canim sen zaten bosanmissin ki.onun kalbinde yoksun ama resmiyette varsin ne degisir.ayrilsan en fazla bu kadar aci cekersin zaten seni sevse aldatmaz.bak yakalamissin ustune hala aldatiyor bu adamdan ne fayda varki sana.sadece yaninda duruyor

iyide canim sen zaten bosanmissin ki.onun kalbinde yoksun ama resmiyette varsin ne degisir.ayrilsan en fazla bu kadar aci cekersin zaten seni sevse aldatmaz.bak yakalamissin ustune hala aldatiyor bu adamdan ne fayda varki sana.sadece yaninda duruyor
Gerçekten bana bir faydası yokmuş duygusal anlamda. Yanımda da durmuyordu zaten kaçıyordu sürekli benden. En son bu aşamaya geldik.

Gerçekten bana bir faydası yokmuş duygusal anlamda. Yanımda da durmuyordu zaten kaçıyordu sürekli benden. En son bu aşamaya geldik.
bak kendiniz soyluyosunuz zaten ne ruhen ne bedenen yaninizda degil.ayrilsaniz bu kadar aci cekmezsiniz.su an sizi kullaniyor ona bu sansi vermeyin yerinizde olsam tekmeyi koyar butun herseyi elinden alirdim.bakalim o zaman ne yapacak

bak kendiniz soyluyosunuz zaten ne ruhen ne bedenen yaninizda degil.ayrilsaniz bu kadar aci cekmezsiniz.su an sizi kullaniyor ona bu sansi vermeyin yerinizde olsam tekmeyi koyar butun herseyi elinden alirdim.bakalim o zaman ne yapacak
Düşünüyorum ve bazen üzülüyorum. Sonra kendime geliyorum ya bu adam zaten ne zaman yanında oldu ki senin. Cevap basit uzun zamandır hiç yanımda değil. Ayrı yaşamak bile çözüm olmayacak belli oldu zaten. İlk günlerden çocuğu yine okulda unuttu. Ama rahatım en azından şimdi nerede, yanında kim varmış diye düşünmüyorum. Kandime bile şaşırıyorum. Onu aramadan , merak etmeden yapamam sanıyordum yooo gayette güzel yapıyormuşum.

Her şeyi elinden alamam yani en azından evimi ve arabamı kurtarsam bana yeter. İş yerinden bana birşey vermez gibi geliyor. Tabi oğluma nafaka da alırım.Kendim de çalışıyorum Allah’a şükür.

Ayrı kalmak sizin daha rahat karar vermenize yardımcı olur umarım, daha fazla üzülmeden kendiniz evladınız için güzel bir yol cizersiniz o adamdan artık size hayır gelmez çünkü.

Ayrı kalmak sizin daha rahat karar vermenize yardımcı olur umarım, daha fazla üzülmeden kendiniz evladınız için güzel bir yol cizersiniz o adamdan artık size hayır gelmez çünkü.
Umarım öyle olur. Gerçekten kendim ve oğlum için en iyisini yapmak istiyorum. Teşekkürler.

Zaten bu tarz seyleri hep unuturlar. Iste ayrilsanda boyle dertler oluyo.. sanki senin cocugun onun nesi?

Ev sana kaliyor isinde bar oh mis .Kocan seni aldatmis hele o kadin allah belasini verain oylelerin
Sen bilirsin ama ben durmazdim kadinligima onuruma hakaret olurdu benim icin dunyayi ayaklarim altina serse umrumda olmaz ihanet kabul edilemez guven yikilinca telafisi olmuyor bosanan ailesi ayri olan ilk sizin cocugunuzda olmaycak mutsuz bi anne gorecegine dimdik ayaklari uzerinde duran anne gormesi daha iyi bence .Daha gencsiniz rabbim kimleri cikarcak karsiniza bakalim .Rabbim yardimciniz olsun.

valla katılmıyorum. ben de yapamadım ama böyle iş yerinden yavşak bir kadın vardı eski sevgilimin baktım iş yerindeki adamların hepsinin karıları eşleri sevgilileri kızla samimi olup adamı aradan çıkardılar. bense aksine dirsek çevirdim. sonuç benimkiyle sevgili oldu :))) yani ben denemek için girmedim araya ama çocuğum olsa kadını nakavt etmek için yapardım belki

İkisini de Allah’a havale ettim zaten. İsterim ki ikisi de yaşattıklarını yaşasınlar. Bu adamdan bana hayır gelmeyeceğini de zaten biliyorum. Kendimi öyle çok sorguluyorum ki ben acaba gerçekten gurursuz bir Kadın mıyım diye. Çıkamıyorum içinden. Selvi boylum al yazmalım filmini bilirsiniz oradaki Asya karakterini de. Bir film karakteri kadar gururlu değilim diyorum.

Benim aldatılmam bir gecelik bir şey de değil ki. Temmuz’dan benim öğrendiğim Kasım başına kadar devam eden aşağı yukarı dört aylık ilişkileri vardı. Resmen müdürü metresi olmuştu adamın. Yani ben çok güzel uyutuldum.

Senin adına üzüldüm.14 yıldır tanıdığın biri olduğu için uyutuldum diyorsun.Aklına gelmez ki insanın .

Çocuk da var.İnsan ne dese bilemiyor.

Bence eşin en fazla boşar zaten konuşmuştuk evi krediyi vs diye düşünüyor .

Şu ana kadar boşanmaktan yana diretmedi. Konuyu hep ben açtım avukatla gidip görüşen de bendim zaten. Ona ben söyledim istediğim şeyleri. O da benim para da pul da gözüm Yok dedi.-YERSEN- Tabi inanmıyorum sözlerine. Gerçekten boşanma anımda bu vaatlerini yerine getirir mi onu da bilmiyorum. Hiç belli olmaz. Kendisi duyguları da davranışları da yerinde duramayan birisi.

Sizin hayatiniz ama belliki mutlu degilsiniz bir karar verin bence ve kararin arkasinda durun rabbim yardimciniz olsun

Arkadaşım bir şey soyleyecem artık zina suç değil yeni kararlarda nafaka verilmemesi gündemde bu ara .oh erkeklere göre herşey iyi. Ya biz kadınlar o kadar sene herseyine katlan bosansin o evlensin neymis eski karısına nafaka veremez miş yok 2 sene olucakmis Yok vermemeliymis sacmalik bu .şimdi isterse yatakda baş zina suç değil

Ben dalavereli işlere gelemiyorum Adamı aradan çıkartmak icin elin gevşek kadınlarıyla sohbet muhabbet olaylarına giremem yani
Erkeğin içinde varsa aslında ne yaparsak yapalım adam yapacağını yine yapar.

kesinlikle. bunu ben de böyle düşünüyorum ama herkes bizimle aynı fikirde değil. hangimiz haklıyız bilmiyorum

biz haksız olsak bile yapamam ben. çok büyük stres yani giremem o işlere adam elimden gitmesin diye yelloz tiplerle inatlaşamam bu kadar drama fazla bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…