Gerçekten bana bir faydası yokmuş duygusal anlamda. Yanımda da durmuyordu zaten kaçıyordu sürekli benden. En son bu aşamaya geldik.iyide canim sen zaten bosanmissin ki.onun kalbinde yoksun ama resmiyette varsin ne degisir.ayrilsan en fazla bu kadar aci cekersin zaten seni sevse aldatmaz.bak yakalamissin ustune hala aldatiyor bu adamdan ne fayda varki sana.sadece yaninda duruyor
bak kendiniz soyluyosunuz zaten ne ruhen ne bedenen yaninizda degil.ayrilsaniz bu kadar aci cekmezsiniz.su an sizi kullaniyor ona bu sansi vermeyin yerinizde olsam tekmeyi koyar butun herseyi elinden alirdim.bakalim o zaman ne yapacakGerçekten bana bir faydası yokmuş duygusal anlamda. Yanımda da durmuyordu zaten kaçıyordu sürekli benden. En son bu aşamaya geldik.
Düşünüyorum ve bazen üzülüyorum. Sonra kendime geliyorum ya bu adam zaten ne zaman yanında oldu ki senin. Cevap basit uzun zamandır hiç yanımda değil. Ayrı yaşamak bile çözüm olmayacak belli oldu zaten. İlk günlerden çocuğu yine okulda unuttu. Ama rahatım en azından şimdi nerede, yanında kim varmış diye düşünmüyorum. Kandime bile şaşırıyorum. Onu aramadan , merak etmeden yapamam sanıyordum yooo gayette güzel yapıyormuşum.bak kendiniz soyluyosunuz zaten ne ruhen ne bedenen yaninizda degil.ayrilsaniz bu kadar aci cekmezsiniz.su an sizi kullaniyor ona bu sansi vermeyin yerinizde olsam tekmeyi koyar butun herseyi elinden alirdim.bakalim o zaman ne yapacak
Ayrı kalmak sizin daha rahat karar vermenize yardımcı olur umarım, daha fazla üzülmeden kendiniz evladınız için güzel bir yol cizersiniz o adamdan artık size hayır gelmez çünkü.Düşünüyorum ve bazen üzülüyorum. Sonra kendime geliyorum ya bu adam zaten ne zaman yanında oldu ki senin. Cevap basit uzun zamandır hiç yanımda değil. Ayrı yaşamak bile çözüm olmayacak belli oldu zaten. İlk günlerden çocuğu yine okulda unuttu. Ama rahatım en azından şimdi nerede, yanında kim varmış diye düşünmüyorum. Kandime bile şaşırıyorum. Onu aramadan , merak etmeden yapamam sanıyordum yooo gayette güzel yapıyormuşum.
Umarım öyle olur. Gerçekten kendim ve oğlum için en iyisini yapmak istiyorum. Teşekkürler.Ayrı kalmak sizin daha rahat karar vermenize yardımcı olur umarım, daha fazla üzülmeden kendiniz evladınız için güzel bir yol cizersiniz o adamdan artık size hayır gelmez çünkü.
Zaten bu tarz seyleri hep unuturlar. Iste ayrilsanda boyle dertler oluyo.. sanki senin cocugun onun nesi?Henüz ses Yok diğer taraftan. Oğlumu aldı bugün gezdirmek için. Okuldan alıp anneme bırakması gerekiyordu da almayı unutmuş. Ben de öğretmenini aradım almadığını öğrendim gittim aldım. Vicdanını rahatlatmak için de gezmeye götürecekmiş. Kızlar o kadar uzakmışız ki biz birbirimizden hiç yokluğunu hissettmedim şimdiye kadar. Yani ara ara aklıma geliyor tabi ama çok da etkilemedi sanki. Ya da şu anda herkes kafasını dinliyor onun rahatlığı var bilmiyorum.
Ev sana kaliyor isinde bar oh mis .Kocan seni aldatmis hele o kadin allah belasini verain oylelerinHerkese merhabalar. Arkadaşlar iki ay önce aldatıldığımı öğrendim. Hem de eşimden on yaş büyük bir kadınla. İşyerinden tanışıyorlar. Kadın eşimin üstü konumda. Eşim aynı zamanda esnaflık yapıyor ve gelir durumu da şu an çok çok iyi. Tabi bunu kendisi yapmadı ikinizin Emekleri ile bir işyeri açtık. Açmaz olsaydık. Cebine fazla para girince Kadınlar çevresini hemen sardı. Zaten boyu posu yerinde yakışıklı da. CEp de dolu olunca şımardı tabi. Kadını ben de tanıyorum birlikte yeyip içmişliğimiz var. Evime bile geldi bir kere eşim yokken. İkimiz yürüyüşlere gittik, canlı müziklere takıldık. Ben hep şüphelendim bu kadından eşime uzak dur dedim, durmadı. Kadın beni aradığı zaman eşim görüşemem için ısrar ediyordu. Madem şüphelenmeyim diyeymiş. Neyse ben bir gün ikinci telefon gördüm elinde. Eşimin dili çok iyidir. İnsana kendisini bile yalancı çıkarır o derece. Ben de zaten deli divane aşığım ne derse kanıyorum.
Gördüğüm telefonu bana sen şizofrene bağladın, olmayan şeylere takılıyorsun hasteneye git falan diye unutturdu ya da unutturduğunu sandı. Ben Peşini bırakmadım işin tabi. İşyerinde bir telefon konuşmasını yakaladım ama onun haberi olmadı. Ama ne konuşmalar müstehcen içerikli yatıp kalkmalı. Üstelik para da akıyor bir yandan kadın ev araba istiyor falan. Keşke bunları hiç duymasaydım diyorum. En azından aldatıldım derdim boyutlarını bilmek de ayrıca yaralıyor insanı. Bunu duydun ama bir hafta hiç birşey çaktırmadım. Ama kendimi yedim yataklara düştüm bir haftada beş kilo verdim, işe gidemedim, bir oğlumla bile ilgilenemedim. Ağzını aradım sürekli ama ne yeminler , kesinlikle bir şey yok, sen rahat ol ben sana yapar mıyım, falan klasik yeminler. Ama ben gerçeği biliyorum. GöZlerimin içine baka baka yalanlarını dinledim. Sonra açtım konuyu duyduğum şeyleri bile inkar etti ama ben işyerinin kamerasından açacağımı söyleyince itiraf etti. Yaptım eşeklik , affet bilmem ne. Ben seni bırakmam, avukatını da seni de kendimi de öldürürüm dedi. Sonrası da klasik her şeye rağmen bir şansı hakettiğini düşündüm çünkü aşığım ve affettim. Ama yalanlar ve çelişkiler devam ediyor. Hala görüştüklerine Emin’im. İş yerinden ayrılmadı. Ondan vazgeçmedi. bu sefer çok daha gizli yapıyor bu işi. Benim bir dediğimi iki etmiyor. Ne istersem anında alıyor ucuz pahalı farketmez.Ama bu nereye kadar gider bilmiyorum. Kendime bile inanamıyorum bunları yazarken ama adam başkasının koynundan çıkıp benim yatağıma geliyor. Bu arada olası boşanma durumunu da konuştuk iki ay önce evi bana bırakacak araba ve kredi borcumu kapatacak. Kendim de zaten çalışıyorum. Ne yapacağımı bilemez şekilde debeleniyorum. Çıkamıyorum olanların içinden. Ruhum öyle derin bir yara aldı ve almaya devam ediyor ki nasıl yaparım nasıl devam ederim bilmiyorum. Bana boşa gitsin demeyin sadece. Yapamıyorum. Onsuz bir yaşam o kadar uzak geliyor ki. 14 yıldır tanıdığımı sanıyormuşum. Sekiz yıllık da evliyim. Oğlum 6 Yaşında.Gelişmeleri buradan yazacağım.
Bu eşin işyerindeki kadınlarla samimi olup birlikte takılmayı o kadar saçma buluyorum ki.
En başta eşinize bu kadınla mesafe koy diyip kendiniz de hic samimi olmayıp kadına da sert çıksaydınız bu kadar pişkinliğe vurmazdılar.
Delil toplayın ve ikisine de dava açın.
İkisini de Allah’a havale ettim zaten. İsterim ki ikisi de yaşattıklarını yaşasınlar. Bu adamdan bana hayır gelmeyeceğini de zaten biliyorum. Kendimi öyle çok sorguluyorum ki ben acaba gerçekten gurursuz bir Kadın mıyım diye. Çıkamıyorum içinden. Selvi boylum al yazmalım filmini bilirsiniz oradaki Asya karakterini de. Bir film karakteri kadar gururlu değilim diyorum.Ev sana kaliyor isinde bar oh mis .Kocan seni aldatmis hele o kadin allah belasini verain oylelerin
Sen bilirsin ama ben durmazdim kadinligima onuruma hakaret olurdu benim icin dunyayi ayaklarim altina serse umrumda olmaz ihanet kabul edilemez guven yikilinca telafisi olmuyor bosanan ailesi ayri olan ilk sizin cocugunuzda olmaycak mutsuz bi anne gorecegine dimdik ayaklari uzerinde duran anne gormesi daha iyi bence .Daha gencsiniz rabbim kimleri cikarcak karsiniza bakalim .Rabbim yardimciniz olsun.
Benim aldatılmam bir gecelik bir şey de değil ki. Temmuz’dan benim öğrendiğim Kasım başına kadar devam eden aşağı yukarı dört aylık ilişkileri vardı. Resmen müdürü metresi olmuştu adamın. Yani ben çok güzel uyutuldum.valla katılmıyorum. ben de yapamadım ama böyle iş yerinden yavşak bir kadın vardı eski sevgilimin baktım iş yerindeki adamların hepsinin karıları eşleri sevgilileri kızla samimi olup adamı aradan çıkardılar. bense aksine dirsek çevirdim. sonuç benimkiyle sevgili oldu :))) yani ben denemek için girmedim araya ama çocuğum olsa kadını nakavt etmek için yapardım belki
Benim aldatılmam bir gecelik bir şey de değil ki. Temmuz’dan benim öğrendiğim Kasım başına kadar devam eden aşağı yukarı dört aylık ilişkileri vardı. Resmen müdürü metresi olmuştu adamın. Yani ben çok güzel uyutuldum.
Şu ana kadar boşanmaktan yana diretmedi. Konuyu hep ben açtım avukatla gidip görüşen de bendim zaten. Ona ben söyledim istediğim şeyleri. O da benim para da pul da gözüm Yok dedi.-YERSEN- Tabi inanmıyorum sözlerine. Gerçekten boşanma anımda bu vaatlerini yerine getirir mi onu da bilmiyorum. Hiç belli olmaz. Kendisi duyguları da davranışları da yerinde duramayan birisi.Senin adına üzüldüm.14 yıldır tanıdığın biri olduğu için uyutuldum diyorsun.Aklına gelmez ki insanın .
Çocuk da var.İnsan ne dese bilemiyor.
Bence eşin en fazla boşar zaten konuşmuştuk evi krediyi vs diye düşünüyor .
Sizin hayatiniz ama belliki mutlu degilsiniz bir karar verin bence ve kararin arkasinda durun rabbim yardimciniz olsunİkisini de Allah’a havale ettim zaten. İsterim ki ikisi de yaşattıklarını yaşasınlar. Bu adamdan bana hayır gelmeyeceğini de zaten biliyorum. Kendimi öyle çok sorguluyorum ki ben acaba gerçekten gurursuz bir Kadın mıyım diye. Çıkamıyorum içinden. Selvi boylum al yazmalım filmini bilirsiniz oradaki Asya karakterini de. Bir film karakteri kadar gururlu değilim diyorum.
Ben dalavereli işlere gelemiyorumvalla katılmıyorum. ben de yapamadım ama böyle iş yerinden yavşak bir kadın vardı eski sevgilimin baktım iş yerindeki adamların hepsinin karıları eşleri sevgilileri kızla samimi olup adamı aradan çıkardılar. bense aksine dirsek çevirdim. sonuç benimkiyle sevgili oldu :))) yani ben denemek için girmedim araya ama çocuğum olsa kadını nakavt etmek için yapardım belki
Ben dalavereli işlere gelemiyorumAdamı aradan çıkartmak icin elin gevşek kadınlarıyla sohbet muhabbet olaylarına giremem yani
Erkeğin içinde varsa aslında ne yaparsak yapalım adam yapacağını yine yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?