Aldatılıyor muyum yoksa?

Xxcansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
58
0
86
İstanbul
kızlar benim nerdeyse 1 senelik ilişkim var... 12 temmuzda bir sene olcak.. eskiden tripleri falan vardı şimdi çok daha farklı büyük sorunlarımız var çok kötüyüm sanki aldatılıyorum... birkaç hafta önce telefonunda resimlerimize bakıyordum bi baktım bikaç kız resmi hepsi aynı kız.. gözlerim doldu afalladım.. sordum bu kız kim dedim ne bilim ben kim bu falan dedi.. si.. git ya dedim kalktım gidiyodum tuttu.. valla bilmiyorum dedi. sevgilim ünide fotokopi falan çekiyor.. pclerde var orda.. orda biri yanlışlıkla benim hafıza kartıma yollamıştır falan dedi telefonunu pcde şarj ediyor... telefoncuya götürdüm olabilir öyle bişey dedi.. herneyse tamam dedim sustum mantıklı düşündüm yapmaz dedim ama sevgilim çok ilgisiz.. bikaç gün önce denize gittik yolda giderken kredi kartımı cıkarsana askım dedi.. cıkardım öyle bakıyordum cüzdanına.. köşelere saklanmış bir kağıt buldum.. kağıtta tam olarak ne yazdığını tam hatırlamıyorum. hatırladıklarım; arap uyruklu kızın adı soyadı (adını soyadını unuttum) birde msn yazıyordu msnyide unuttum... bu ne dedim.. yalçın için aldım dedi nerden aldın dedim fotokopi çekerken adı soyadını görüyorum ben bu işi yapıyorum unutma dedi.. msn nerden bulundu dedim pcden mailine girmiş ordan dedi.. yalçına vercektim bulsun faceden diye falan dedi. bana anlatmıştı o kızı demişti bi kız geldi bugün çok güzel türkçesi vardı bide baktım arapmış.. arabadan inerken dedim bunları düşünücem bu gece.. saf değilim dedim.. düşün eşekoğlueşekk dedi.. sırtıma vurur gibi oldu acıtmadan O gece sabah 6da aradı ben namaz kıldım kuzenle seni öpüp eve gidebilirmiyim gelebilirmiyim cama dedi gel dedim şarj bitmiş o sırada uyumuşum olduğum yerde sabah konustuk geldim açmadın dedi... bugünde bana babamın eline geçmiş kredi kartı faturası babam çağırdı konuşcakmış dedi... yalçın diye arkadaşına ayarlamak için aldım dedi ya bana msnyi falan ben uyuz oldum yalçına iyice... yalçın gelir bugün dedim gelmez dedi.. sonra ben bunu 5bucukta aramaya başladım işten cıktığımı diye kapalı.. aradım sürekli açılmadı telefon...içime kuşku düştü.. telefonu hiç açılmadıı kendi evini aradım yok halasını aradım yok... aklımda birtek bi kızla olduğu yada yalçında kaldığı benden korktuğu için telefonu kapattığı geldi... ortalığı kaldırdım.. en son 11de cıktım evdenn yalçının evine gidicektim gözüm döndü.. annem peşimden geldi.. bi baktım arıyor.. kabataşa gitmiş sahilde çay içmiş telefonu yalçın çok arıyor buluştuğunda ben kızarım diye kapatmış bana haber vermeyi düşünememiş.. beni yanında istememiş kafasını dinlemiş... hesap sordum yarın ilk ve son kez konuşucam ben seni çekmem böyle dedim iyi konuşursun ne konuşursan gelde halledelim yarın dedi kapattıııı ÜZÜNTÜMDEN ÖLMEK İSTİYORUM.. BEN ALDATILMAYI HAKEDİCEK BİŞEY YAPMADIMM YERİ GELDİ ANNESİ GİBİ ŞEFKAT GÖSTERDİM ONA.. ÇOK SEVDİM ONU BUNU ODA BİLİYOR... ALDATIYOMU BENİ SIKILDIMI BİLMİYORUM MANTIKLI DÜŞÜNÜNCE AYRILMAM GEREK BİLİYORUM.. AMA KOPAMAMKİ ONDAN GİZLİCE TAKİP EDERİM... BU GECE TAA KARŞIYA GİDİCEKTİM ONU BULMAK İÇİN.. LÜTFEN OKUYUN UZUN OLDU AMA NOLUR OKUYUN

Yangına Körükle Gitme Dur Bakalım..
Böyle Ver Yansın Yaparsan Hiç Bir Şey Öğrenemez Muallakta Kalırsın..

Sessizce Uzaktan İzle Olup Biteni, Bu Ne Şu Ne Diye Araştırma, Kıllandırma ki O da Rahat Hareket Etsin..
Ama Sende Bu Arada Aç Gözünü, Güzel Takip Et Olanları..
Eğer İşkillendirirsen Onu Dikkatli Olur, Sende Hiç Birşey Öğrenemez Böyle Derdine Yanarsın..

Haydi Başarılar..

ya aslında olay çok açıkta ben çok safım heralde... o cüzdanında gördüğüm kağıdı naptı biliyormusun ben gördüğüm anda atmış arabadan 2 dkkada farketmedim bile gocunuyoki atıyo... ispatlamam lazım ama..

Gözünün Görmediğini Kulağın Duysa da İnanma !!

Unutma hiçbir şey senden önemli değil bu hayatta. Yaşadığın herşey ileriki yaşamında işine yarıyor.
Şimdi sana acı veren şeyler ileride o kadar işine yarıyor ve bazen mazoşistçe ''iyiki yaşamışım'' diyebiliyorsun.
Öncelikle kimse aldatılmayı haketmez. Kendini asla suçlama ve kendinde asla bir eksiklik hissetme.
İzle... Emin olduğun anda kestirip at ve sakın uğraşma. Kaybeden o olacak, aldananda...
Kalbini temiz tut.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Lütfen canını sıkma.
Sen önemlisin. Gerisi hikayende noktalama işareti

Gözünün Görmediğini Kulağın Duysa da İnanma !!

yarın ne dicemki ona konuşucam dedim çok dikine gidiyo bildiğin gibi değill telaşlanıcana yalvarıcana öyle bişi yok diye.. dikine gidiyo umursamaz tavırlar falan güvenmiyorum ona hem o işten cıkınca direk metroya giriyor takip etsem görür beni sanırım...

Konuşacak Bir Şeyim, Yok Seni Özledim Diye Geçiştirebilirsin..
Ama Rahat Davranman Lazım Soğukluk Sezdirme..
Güvenmiyorsan da Söyleme Tut İçinde..
Bu Arada Takip Et Derken, Öyle Yollarda Leyle Ol Demedim Canım..
Hareketlerini, Tavırlarını.. Mecazi Anlamda Dedim ..
Mesela Telefonunu Bir Şey Bakmak İçin Al, Kontrol Amaçlı Olduğunu Hissettirme Bu Gibi Şeyler..
Örnek Verecek Olursak, Annemi Arayacağım De.. Ara ve Konuşma Esnasında Uzaklaş Onun Yanından..

Son düzenleyen: Moderatör:

sağol canım sende takip et diyorsun dimi? yarın ayrılmıyımmı yani?

canım telefonuna sürekli bakıyorum birşey yok... yanımda bırakır coğunlukla.. ben gözümle görmek istiyorum aslında ama nasıl yaparım bilmiyorum... yarın hiçbişe olmamış gibi davranırsam dahada kıllanır çünkü bu gece telefonda çok ağır laflar söyledim... annemde arkadan arkadan bağırıyodu gerekeni yapacaksın falan diye

sağol canım sende takip et diyorsun dimi? yarın ayrılmıyımmı yani?

Evet tatlım...
Sonradan pişman olmamak için hemen kestirip atma.
Davranışlarını izle, didikleme daha doğrusu didiklediğini ona belli etme.
Bir yerden mutlaka fire verecektir eğer hissettiğin gibiyse.
Ondan sonra hiç muhattap olmadan yol ver gitsin...

yaaa yarını nasıl geçiştiricem... konuşmaya gidicem biliyo... ne dicemki çok kızgınım ona.. hissediyorum bişeyler yaptı

yaaa yarını nasıl geçiştiricem... konuşmaya gidicem biliyo... ne dicemki çok kızgınım ona.. hissediyorum bişeyler yaptı

Bana kalırsa ona gereksiz yere tepki verdiğini, onu sevdiğini ve kıskandığını
bu yüzden bazen saçmalayabildiğini ve bunun için çok üzgün olduğunu söyle.
Ya üste çıkıp seni suçlayacaktır ya da süper diyip boynuna atlayacaktır.
İkisinde de sen avantajlısın. Arayı düzelttikten sonra yavaş yavaş izle...

Fakat malaesef hepimizde varolan bir duygu var o da kıskançlık, bazen gereksiz yere
karşımızdakini suçlayıp, paranoya halinde ilişkilerin sonlanmasına yol açabiliyoruz.

Ama yine de Bir kadın hisseder ve hissetiklerinde asla yanılmaz.
Umarım yanılıyorsundur... Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, ateşi söndürsende külü işine yaramaz.

hemen hemen hepsine katılmakla beraber fazla geciktirmeden ama sabırla bu işi yüzsütüne çıkar biz kadınşarın aklı her zaman üstündür erkekden unutma acele etmeden aklını karıştır ve. Sonuca ulaş tatlım..

asla boynuma atlamaz 2 saat trip yapar... insan arkadaşına ayarlamak için bi kızın arkasından iz sürermi... sürdü diyelim niye o kağıdı attı kaşla göz arasında... nerde o kağıt dedim attım dedi... bişey yaptı biliyorummm.. madem aldatcaktı niye o kadar tanıştırdı beni ailesiyle niye parmağıma yüzük taktı.. niye yaaaa yarın tutamam ben kendimi biliyorum.. ama 5 gün sonra yıldönümümüz canım cok acıyor

canım nasıl karıştırabilirim aklını yardımcı ol bana

Belkide tahmin ettiğin gibi değil onun söylediği gibidir. Hemen pire için yorgan yakma hele bi dur bakalım...
Gerçekten arkadaşıyla alakalı olabilir ve sen görme diye korkmuş olabilir ki gördüğün içinde kavga ediyorsun.
Ama gerçeği şuan ondan başkası bilmiyor ve bu gerçeği öğrenmek için zamana ihtiyacın var. Ve dik durmaya.
Onun üzerine gittikçe, eğer gerçekten hissettiğin gibi bişi yoksa onu kaybedebilirsin.
Eğer varsa ki o zaman koyver gitsin...

ama niye atsınki o zaman.... ben ona zarf attım.. msn i aklımda eklicem dedim eklee dedi takmadı bile beni... nasıl öğrenebilirim...

ama niye atsınki o zaman.... ben ona zarf attım.. msn i aklımda eklicem dedim eklee dedi takmadı bile beni... nasıl öğrenebilirim...

Önce kendini bu kadar yiyip bitirme. Ortada bir yalan dolan varsa mutlaka gün yüzüne çıkacaktır.
Sabret. Yalan ya yakadan ya paçadan çıkar.
Harap etme kendini boş yere!

Önce kendini bu kadar yiyip bitirme. Ortada bir yalan dolan varsa mutlaka gün yüzüne çıkacaktır.
Sabret. Yalan ya yakadan ya paçadan çıkar.
Harap etme kendini boş yere!

kendimi kötü hissediyorum elimde değil... cok güzel yalan söylüyor o... bikere anneme yalan söylememiz gerekmişti.. o kadar güzel söyledi ben bile inanmıştım....

kendimi kötü hissediyorum elimde değil... cok güzel yalan söylüyor o... bikere anneme yalan söylememiz gerekmişti.. o kadar güzel söyledi ben bile inanmıştım....

cnaım çok güldüm bu yorumuna :) eerkek arkadaşına güvenmemeni gerektiren bir şey yaptı mı şimdiye kadar? kızlara bakma, internet oalyları filan gibi? öyle bir şey yapmadıysa, ona inandığını göster; ama takiple de aynı zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…