kızlar benim nerdeyse 1 senelik ilişkim var... 12 temmuzda bir sene olcak..eskiden tripleri falan vardı şimdi çok daha farklı büyük sorunlarımız var çok kötüyüm sanki aldatılıyorum... birkaç hafta önce telefonunda resimlerimize bakıyordum bi baktım bikaç kız resmi hepsi aynı kız.. gözlerim doldu afalladım.. sordum bu kız kim dedim ne bilim ben kim bu falan dedi.. si.. git ya dedim kalktım gidiyodum tuttu.. valla bilmiyorum dedi. sevgilim ünide fotokopi falan çekiyor.. pclerde var orda.. orda biri yanlışlıkla benim hafıza kartıma yollamıştır falan dedi telefonunu pcde şarj ediyor... telefoncuya götürdüm olabilir öyle bişey dedi.. herneyse tamam dedim sustum mantıklı düşündüm yapmaz dedim ama sevgilim çok ilgisiz.. bikaç gün önce denize gittik yolda giderken kredi kartımı cıkarsana askım dedi.. cıkardım öyle bakıyordum cüzdanına.. köşelere saklanmış bir kağıt buldum.. kağıtta tam olarak ne yazdığını tam hatırlamıyorum. hatırladıklarım; arap uyruklu kızın adı soyadı (adını soyadını unuttum ) birde msn yazıyordu msnyide unuttum... bu ne dedim.. yalçın için aldım dedi nerden aldın dedim fotokopi çekerken adı soyadını görüyorum ben bu işi yapıyorum unutma dedi.. msn nerden bulundu dedim pcden mailine girmiş ordan dedi.. yalçına vercektim bulsun faceden diye falan dedi. bana anlatmıştı o kızı demişti bi kız geldi bugün çok güzel türkçesi vardı bide baktım arapmış.. arabadan inerken dedim bunları düşünücem bu gece.. saf değilim dedim.. düşün eşekoğlueşekk dedi.. sırtıma vurur gibi oldu acıtmadan O gece sabah 6da aradı ben namaz kıldım kuzenle seni öpüp eve gidebilirmiyim gelebilirmiyim cama dedi gel dedim şarj bitmiş o sırada uyumuşum olduğum yerde sabah konustuk geldim açmadın dedi... bugünde bana babamın eline geçmiş kredi kartı faturası babam çağırdı konuşcakmış dedi... yalçın diye arkadaşına ayarlamak için aldım dedi ya bana msnyi falan ben uyuz oldum yalçına iyice... yalçın gelir bugün dedim gelmez dedi.. sonra ben bunu 5bucukta aramaya başladım işten cıktığımı diye kapalı.. aradım sürekli açılmadı telefon...içime kuşku düştü.. telefonu hiç açılmadıı kendi evini aradım yok halasını aradım yok... aklımda birtek bi kızla olduğu yada yalçında kaldığı benden korktuğu için telefonu kapattığı geldi... ortalığı kaldırdım.. en son 11de cıktım evdenn yalçının evine gidicektim gözüm döndü.. annem peşimden geldi.. bi baktım arıyor.. kabataşa gitmiş sahilde çay içmiş telefonu yalçın çok arıyor buluştuğunda ben kızarım diye kapatmış bana haber vermeyi düşünememiş.. beni yanında istememiş kafasını dinlemiş... hesap sordum yarın ilk ve son kez konuşucam ben seni çekmem böyle dedim iyi konuşursun ne konuşursan gelde halledelim yarın dedi kapattıııı ÜZÜNTÜMDEN ÖLMEK İSTİYORUM.. BEN ALDATILMAYI HAKEDİCEK BİŞEY YAPMADIMM YERİ GELDİ ANNESİ GİBİ ŞEFKAT GÖSTERDİM ONA.. ÇOK SEVDİM ONU BUNU ODA BİLİYOR... ALDATIYOMU BENİ SIKILDIMI BİLMİYORUM MANTIKLI DÜŞÜNÜNCE AYRILMAM GEREK BİLİYORUM.. AMA KOPAMAMKİ ONDAN GİZLİCE TAKİP EDERİM... BU GECE TAA KARŞIYA GİDİCEKTİM ONU BULMAK İÇİN.. LÜTFEN OKUYUN UZUN OLDU AMA NOLUR OKUYUN
tatlım suan ıcındekı yanqnı anlayablıyorum hep aklının kosesınde benı aladtyomu o kıza nasıl baktı benden quzel mı ben cırknmıyım nıe aladtıyo kı yetmıyomym ona ben onu delı qıbı severken o nasıl benı aldtr vs seler qecıo aynısını bende yasadım bende ılkten safa yattım hep dıodum kendme bu kadar delı qıbı sevıyosun o qıderse sen bıtersın yasayamazsn o yuzden bırak arastırma ya oqrenırsen aldatttıqını nasıl bıttı dıceksın nasıl onu qormeden yasayablcksn hep bıtmesınden korktuqum ıcın sustum yalanlarını yakalıyodum ama ona ınanmıs qıbı yapıp kendı ıcımı yıyodum :S nese safa yattımda noldu tabıkıde ıcımdekıler doqru cıktı hıssetıklrm doqruydu benı alddttı hemde bırlıkteydık telı caldı kapadı bıdaha caldı kapadı ac dedım nıe kapıyosn dedım ısten arıyolr dedı ben dedım ben accm bıdaha caldı actı bı kız napıson askım dedı :s oda ıyı canım suan musaıt deılm ben senı aksama arayıp uzn uzn konsurz tmı optm kocaman dedı dusunebılıyomusn benım yanımda bole soluyo ben o durumda bıle yuzune baktım qozlermden yaslar aktı neden dedım verdıqı cevp cok acık ve net sen bana yetmıyosun o cınsel ıstklerımı karslıyo bu bole olmak zorunda dedı bı kez daha yıkldm fln fıstan tabı ben o anda benı nasıl aldttıqı o kızn kım oldqnu fln dusunmek yerıne ben sesnsız nasıl yasıcm dıe dusunydm kafayı yemstm ayrldk aradan aftalar qectı yalvardı bende kendmı oldurmye calsmya kadar qıtmıstı bende dayanamadm barstm bırlıktydk ustunden 5ay fln qectı yıne aldttı yane demem o kıı bı kere yapan devamanı qetırıyo safa yatma hıssedıosan doqrudur emınol apdala maqlum olurmus derler sevqın ıcıne ıslemıs kı zaten olay ortada yane delıl de var bılıyorum cok zor olcak senın ıcın ama qecen zamanına yazık ona verdıqın emeqe yazık kendnı rezıl etmene yazık onu senın yanında yuksltmene yazık.. ben 1bucuk senem ıcın cok pısman oldum tabı kolay olmadı aradan 2yıl qectı hla sorsan unutmus deılm yanı ama suan bı ılıskm var ve benı mutlu edıyo yanlıs yapmıyo zamanla baskalarının sana ıltftlar etmesı ılqılenmesı prensesmısn qıbı davranması o sevqının onune qecıcek ve mantıqnlar harkrt etceksın ...kalbın her zaman onu qostersede mantıqın hep doqruyu bulck o yuzden bunları bıle bıle bırak tatlım yol yakınken don sonu ayrlık cok acık o zamn daha cok canın yanmasın bı kızla oturken qorduqnde paramparca olma ınan sonra omrun boyunca quven dıe bı duyquya sahıp olamıyosun kendnden bıle suphe etmeye baslıyosun ben o duyquyu kaybettım ınsnlara quvenmıyorum ve bu cok kotu bı durum butun erkeklere serefsız butun kızlara o. qozu ıle bakıorm ve bunu ıcımden atamıoyurm :S:S kendın ıcın mantıqnı dınlee
canım çok üzüldüm basına gelenlere cok kötü bi durum... 3 gündür yanına gidiyorum iş yerine.. bugün gelme taşınıcaz dedi... içim içimi yiyor... ama telefonu hep bendedir kimse aramaz karıştırırım istediğim gibi... aklımda gelgitler var ama yapmaz sanırım çünkü ailesiyle tanıstırdı seviyo beni diye düsünüyorumofff cok kötüyüm canım sen bu konuyu nasıl gizleyebilceğimi biliyormusun... bnim buraya üye olduğumu biliyor:S forumlardada maşallah bütün herşey görünüyor direk attığım başlıktan tanır okur:S nasıl gizlerim konuyu cnm bi bilgin varmı ?
bıkere benım esımde burda onun ıcın yazdıklarımı okumustusok olmustum kk ya benden mı bahsedıyosun vs vs dıyerek havalara gırmıstı
Bu kişiden ayrıl.
Bir dahaki ilişkinde de,ne sen küfür et,ne kendine küfür ettir.
Senin ona "küfür etmen", onun sana "hakaret etmesi" hiç hoş değil..."Aldatma" olmasa bile bunlar ilişkideki "saygı"yı yok eder. Böyle bir beraberlikten de "mutlu" olabileceğinizi sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?