Aldatılıyor muyum yoksa?

kızlarrr dün gittim konuştuk dediğiniz gibi ayrılalım falan demedim.... bana dediki ben artık istesemde durmam yanında ANNEN GEREKENİ YAP DEDİ SENDE YAP DEDİ.. kendimi tutamadım bişeyler söyledim açıkla falan dedim işte arkadaşıyla yüz göz olmamak için almış kızın bilgilerini ona vermek için.. ben görüncede paniklemiş korkmuş.. ayrılmak istiyormusun dedim hayır.. dedi sarıldım oda sarıldı..(tabi benim aklımdan şeytanlık geçiyor..) dün gecede kuzeniyle konuşuyordum kuzeniyle pek görüşmez sevmez daha doğrusu benimde görüşmemi istemez herneyse kız evi aradı konusuyoduk ben mustafa abimi arıcam falan dedi aradı benimki 2 kere mesgule aldı.. kız msj attı bidaha aradı kapalı telefon msj iletilmedi.. bugün bende baskın yaptım habersizce gittim işyerine baktım çalışıyo beni gördü şaşırdı falan.. dedim dün gece niye kapattın ben kapatmadım cocuklar yapmıstır dedi.. benim tel pcde şarjdaydı dedi halbuki kız öbür hattı aramıştı şarjda olmayan kafam karıştı acaba nettemi takılıyo diye bilmiyorum kızla konusurken bidaha bana yalcınla ilgili görüşme falan deme çünkü sen dinlemiyosun sen zararlı cıkıcaksın dedi... kapattı. bende msj attım 15 dk sonra bana yalcınla ilgili zıtlaşma sen zararlı cıkarsın dedim OFF KIZLAR NAPICAM BEEEEEEEEEEN

hemen bitirme önce ispatla varsa böyle bişey..
bana var gibi geldi..
devam edeceksende içinde şüphe olsun..
kimseye güven olmaz..
fazla bağlanma..

olayın detaylarını iyice öğren pat diye karar verme ona da verdirtme ağzından güzel cevaplar almaya bak öyle kaçamak cevap verirse anlayamazsın neler olduğunu ve sonuç itibariyle ayrılık olur gibime geliyor

pardon ama siz asker arkadaşı mısınız yoksa sevgili mi?

tatlım suan ıcındekı yanqnı anlayablıyorum hep aklının kosesınde benı aladtyomu o kıza nasıl baktı benden quzel mı ben cırknmıyım nıe aladtıyo kı yetmıyomym ona ben onu delı qıbı severken o nasıl benı aldtr vs seler qecıo aynısını bende yasadım bende ılkten safa yattım hep dıodum kendme bu kadar delı qıbı sevıyosun o qıderse sen bıtersın yasayamazsn o yuzden bırak arastırma ya oqrenırsen aldatttıqını nasıl bıttı dıceksın nasıl onu qormeden yasayablcksn hep bıtmesınden korktuqum ıcın sustum yalanlarını yakalıyodum ama ona ınanmıs qıbı yapıp kendı ıcımı yıyodum :S nese safa yattımda noldu tabıkıde ıcımdekıler doqru cıktı hıssetıklrm doqruydu benı alddttı hemde bırlıkteydık telı caldı kapadı bıdaha caldı kapadı ac dedım nıe kapıyosn dedım ısten arıyolr dedı ben dedım ben accm bıdaha caldı actı bı kız napıson askım dedı :s oda ıyı canım suan musaıt deılm ben senı aksama arayıp uzn uzn konsurz tmı optm kocaman dedı dusunebılıyomusn benım yanımda bole soluyo ben o durumda bıle yuzune baktım qozlermden yaslar aktı neden dedım verdıqı cevp cok acık ve net sen bana yetmıyosun o cınsel ıstklerımı karslıyo bu bole olmak zorunda dedı bı kez daha yıkldm fln fıstan tabı ben o anda benı nasıl aldttıqı o kızn kım oldqnu fln dusunmek yerıne ben sesnsız nasıl yasıcm dıe dusunydm kafayı yemstm ayrldk aradan aftalar qectı yalvardı bende kendmı oldurmye calsmya kadar qıtmıstı bende dayanamadm barstm bırlıktydk ustunden 5ay fln qectı yıne aldttı yane demem o kıı bı kere yapan devamanı qetırıyo safa yatma hıssedıosan doqrudur emınol apdala maqlum olurmus derler sevqın ıcıne ıslemıs kı zaten olay ortada yane delıl de var bılıyorum cok zor olcak senın ıcın ama qecen zamanına yazık ona verdıqın emeqe yazık kendnı rezıl etmene yazık onu senın yanında yuksltmene yazık.. ben 1bucuk senem ıcın cok pısman oldum tabı kolay olmadı aradan 2yıl qectı hla sorsan unutmus deılm yanı ama suan bı ılıskm var ve benı mutlu edıyo yanlıs yapmıyo zamanla baskalarının sana ıltftlar etmesı ılqılenmesı prensesmısn qıbı davranması o sevqının onune qecıcek ve mantıqnlar harkrt etceksın ...kalbın her zaman onu qostersede mantıqın hep doqruyu bulck o yuzden bunları bıle bıle bırak tatlım yol yakınken don sonu ayrlık cok acık o zamn daha cok canın yanmasın bı kızla oturken qorduqnde paramparca olma ınan sonra omrun boyunca quven dıe bı duyquya sahıp olamıyosun kendnden bıle suphe etmeye baslıyosun ben o duyquyu kaybettım ınsnlara quvenmıyorum ve bu cok kotu bı durum butun erkeklere serefsız butun kızlara o. qozu ıle bakıorm ve bunu ıcımden atamıoyurm :S:S kendın ıcın mantıqnı dınlee

Erkek arkadaşın çok tutarsız mantıksız cevaplar verdiğini sende farkındasın sanırım cnm
kesin olarakl konusamayız ama bu işin sonu hayra alamet deil .

yaaa kızlar bilmiyorum içimde şüphe var ama yapmaz gibime geliyor.. aklım çok karıştı.. birde size bişey sorucamm bu konu üye olmayanlara gösteriliyor ben nasıl saklayabilirim... erkek arkadaşım burda konu açtığımı biliyor açıp okursa bittim demektir belkide okumuştur off yaa dün tutturdu aç ne yazdığına bakcam diye geçiştirdim cok korkuyorum okursa diye

canım çok üzüldüm basına gelenlere cok kötü bi durum... 3 gündür yanına gidiyorum iş yerine.. bugün gelme taşınıcaz dedi... içim içimi yiyor... ama telefonu hep bendedir kimse aramaz karıştırırım istediğim gibi... aklımda gelgitler var ama yapmaz sanırım çünkü ailesiyle tanıstırdı seviyo beni diye düsünüyorum offf cok kötüyüm canım sen bu konuyu nasıl gizleyebilceğimi biliyormusun... bnim buraya üye olduğumu biliyor:S forumlardada maşallah bütün herşey görünüyor direk attığım başlıktan tanır okur:S nasıl gizlerim konuyu cnm bi bilgin varmı ?

bıkere benım esımde burda onun ıcın yazdıklarımı okumustusok olmustum kk ya benden mı bahsedıyosun vs vs dıyerek havalara gırmıstı

bıkere benım esımde burda onun ıcın yazdıklarımı okumustusok olmustum kk ya benden mı bahsedıyosun vs vs dıyerek havalara gırmıstı

bence bilgi paylaşımı dışındaki bölümleri üye olmayanlar görememeli,erkeklerin sahte üyelik açmalarına önlem olarak da referans ya da kimlik numarası falan alınmalı üye olurken

şüpheliii bir durum var.. kesinlikle .. bunun altını kazarsan bişiler çıkar ama emin misin ?? hani bazen bilmemek iyidir derler ama göz göre görede aldatılmak uufff

Ne güzel işte madem okuyor onada bişeyler yazalım ..

Bak arkadaşım bu kızı üzmeye hakkın yok net ol seffaf ol bir erkeğe bunlar yakışır ,eğer zan altında kalmak istemiyorsan zan altında kalacak işler yapma ,erkeklik 2 kızı bir arada idare etmek değil gönlünün sultanını mutlu etmektir ,seviyorsan seviliyorsan kıymetini bile sadece kadının değil erkeğinde namusu vardır ....

Bu kişiden ayrıl.
Bir dahaki ilişkinde de,ne sen küfür et,ne kendine küfür ettir.

kesinlikle katılıyorum. bi kere sizin aranızda saygı yok. tek sevmekle olmaz hiç bişey. bana kalırsa sana sürekli yalan söylüyor bi yandanda ilgi gösteriyor. sen bunlara göz yumdukça emin ol gözünde küçülüyosun bu şekilde devam ederse hiç bişey kalmıcak onun içinde en sonunda kaybetmektende korkmıcak. asıl o zaman çok pişman olucaksın herşeyine katlandığın için

Senin ona "küfür etmen", onun sana "hakaret etmesi" hiç hoş değil... "Aldatma" olmasa bile bunlar ilişkideki "saygı"yı yok eder. Böyle bir beraberlikten de "mutlu" olabileceğinizi sanmıyorum

Senin ona "küfür etmen", onun sana "hakaret etmesi" hiç hoş değil... "Aldatma" olmasa bile bunlar ilişkideki "saygı"yı yok eder. Böyle bir beraberlikten de "mutlu" olabileceğinizi sanmıyorum

Saygı çok önemli katılıyorum +++

minareyi kuşatan kılıfını hazırlar demişler.. senin sevgilinde o hesap, herşeye bir bahane.. bana hiç inandırıcı gelmedi. okızla aralarında birşeyler olduğunu düşünüyorum. ben olsam "o bana yol vermeden, ben ona yol verirdim" en azından terkeden ben olduğum için azda olsa içine otururdu. eger beklersen sen çok üzülürsün. genede sen bilirsin.

ne yap biliyormusun?
hiç kımıldama normal birşekilde sevgilinle görüş
aldattıgını gerçekten kanıtlayabilirsen onu her gün hissedecek ama asla ispatlayamayacak şekilde aldat! hemde bikaç kişiyle bence!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…