yapmaya yapıcamda eşimin beni huzursuz etmesinden korkuyorum ne babam var karşısında duracak nede bi ağbim. bi tarafım bırak ne halleri varsa görsün allah bilir onlara verceğini diyorum bi taraftanda bütün bunları kendime yediremiyorum
olayı bilmiyorsun bu kadını gözümün önünde dövdü kocam. ben senle sadece yatıyorum diye ama kadında arsız. tamam kocamda sütten çıkma ak kaşık değil bu zamana kadar sadece ben 'her yolu denedim efvliliğim adına yapmam gereken herşeyi yaptım diyebilmek için uzattım bu saatten sonra ortada bi yuva yok zatenbare başka çocuk yapma kocamı elde tutucam diye .... adam başkasıyla yatıyor kalkıyor sen bunu kaldırıyorsun .. sonra kadında suç buluyorsun ... elalemin kadını mı merhamet etcek sana kocan etmiyor ....yazık .
ne kadar laçka ilişkiler .. senin önünde dövdü ve sadece senle yatıyorum dedi ... peki bir kadın oalrak sen kocanın başka kadınla sevişmesine ne diyorsun canım ?gururun nerde ?sadece yatıyorum ne demek ya ?evli bir adam başka bir kadınla sadece yatamaz ... buna hakkı yok .. terbiyesiz hadsiz adam ...kadında rezil arsız tabi belli .. neyse siz böyle üçlü takılın ne diyeyim ..olayı bilmiyorsun bu kadını gözümün önünde dövdü kocam. ben senle sadece yatıyorum diye ama kadında arsız. tamam kocamda sütten çıkma ak kaşık değil bu zamana kadar sadece ben 'her yolu denedim efvliliğim adına yapmam gereken herşeyi yaptım diyebilmek için uzattım bu saatten sonra ortada bi yuva yok zaten
boşver öyle bi kadınının yanına gitmesin zaten kızın daha iyi kızının sağlığı ve ahlakı içinsenin Allah'ın var kimseden korkma, sen bunların ispatlarsan bu memlekette hiçbir hakim seni haksız bulmaz.
hak var hukuk var.
ben yapmadım. öyle bir pişmanım ki, o ezik kadın şimdi benim evladıma dünyayı cehennem etti. babası olacak ezik müsade etmese bunların hiçbiri olmazdı. kimseye güvenme devletin sana verdiği hakların hepsini kullan, kocana da kadına da davanı aç, sana acımayana sen de acıma, sonra acınacak durumda sen olursun.
zamanla değişen erkekler ve etrafmızdaki fena hemcinslerimiz korkuyorum bende artık içiden geçeni yap pişman olma canım1 değil iki değil bu bitecek bi başkası gelecek diyorum bi taraftanda hiçbişey böyle olmamalıydı diyorum içimde bvi ben var hala onu seven bi ben daha var nefret edip yüzüne tükürmek isteyen
senin şu söylediklerinin dahada sertlerini söylüyorum ben kendime emin ol. karşımdakilerden önce ben kendimi en sert şekilde eleştiririm. tahammül etmediğim için zaten kocamla yatmıyorum artık.ne kadar laçka ilişkiler .. senin önünde dövdü ve sadece senle yatıyorum dedi ... peki bir kadın oalrak sen kocanın başka kadınla sevişmesine ne diyorsun canım ?gururun nerde ?sadece yatıyorum ne demek ya ?evli bir adam başka bir kadınla sadece yatamaz ... buna hakkı yok .. terbiyesiz hadsiz adam ...kadında rezil arsız tabi belli .. neyse siz böyle üçlü takılın ne diyeyim ..
pişmanım affette diyor tabiki. affeden kim ben o alsın ceketini çıksın diye bakıyorumÇok ilginç bir kadınsınız. Gerçekten de kocanız her şeyi yapabildiği her şeyi paylaşabildiği bir eşe sahipmiş. Sanırım hala aynı evde kalıyorsunuz ama yatmıyorsunuz aman ne büyük bir ceza. Adam zaten o işini dışarda görüyormuş. Yemek ütü vs da evde görülüyor. Ohh ne rahat hayat. Adam diyor bi de seni boşayıp onu almam. Pişmanım affet bida olmaz bilmem ne değil de seni boşamam korkma mı diyor anlamadım ki. Çok laçka vıcık vıcık bi ilişki...
boşver öyle bi kadınının yanına gitmesin zaten kızın daha iyi kızının sağlığı ve ahlakı için
evet çok doğru babası kızına sahip çıksaydı olmazdı böyle. ama işte bizde farklı eşim düşkündür kızına daha 7 yaşında. hoş bi taraftanda düşkün olan insan bunu yapmaz diyorum. offff binbir türlü düşünce kafamda. öyle olsa ne olur böyle olsa ne oluröyle zaten. kızımı ve kendimi böyle avutuyorum ama sindiremiyorum, evlendi ilk işi baba kızı birbirine düşürmek oldu. ben de bilmez miydim elimden geleni yapmayı. sana rağmen ergenlik çağındaki bir kızın psikolojisi hatırına sana olan bütün öfkeme rağmen sustum.
ama bütün suç babada. o izin vermese olmazdı ki.
böylelerine inanıp evlenenen adamlarda var amaböyle kadınlar hiçbir zaman kendine yuva kuramayan , bu eksikliklerini de mutlu yuva kurmuş kadınların evliliğini bozarak tatmin edenler var.Anca başkalarının kocasının metresi olmaktan ileri gidemezler.
Tabiki var diyorum ya kadın herşeyi görmem için elinden geleni yapıyor. Birde neyine güveniyorsa bi köyde yaşıyor kendi kuyusunu kazıyor haberi yok
dava sonuçlanana kadar aradan baya bi zaman geçer hala birliktelerse o zaman içerisinde olabilir ama değilseler gerekte yok benceOnce davani ac delillerinle beraber surundur sonra dava sonuclaninca da rezil et onu da esini de bence
dava sonuçlanana kadar aradan baya bi zaman geçer hala birliktelerse o zaman içerisinde olabilir ama değilseler gerekte yok bence
hani derler ya boşa koyuyorum olmuyor doluya koyuyorum olmuyor diye çok berbat bi durum bu yaa anlatılmıyor ki hiissedilenlerRezilliklerini duyurmak adina demistim allah kolaylik versin ne yapmayi dusunuyorsun
hani derler ya boşa koyuyorum olmuyor doluya koyuyorum olmuyor diye çok berbat bi durum bu yaa anlatılmıyor ki hiissedilenler
aynen öyle ha bu çaresizlikten değil tabi çok şükür bi mesleğim var gider çalışırımda 8 sene evlilik 4 senede ilişki onca seneyi kaldırıcam çöpe atıcam. onca mücadeleden sonraHaklisin, gurur bir yandan ask bir yandan emek bir yandan gecmis olan zaman bir yabdan aile aliskanliklar cocuklar kurulu duzen hepsi catisma halinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?