aldatılma

ahh arkadaşım sen yine de güvenme, o düşkünlük falan seni yanıltmasın, her insan farklıdır ama sen yine de kendini evladını mağdur ettirme, garantiye al.

Adama koyan o zateb esin ne durumda tepkiis ne
ona kalsa ayrılmak istemiyor. ama bende kaldıramıyorum. hep derim onada benim yanımda iyi olduğumuzda başka bi sen var sabah kapıdan çıkınca başka bi sen diye. doğruluyor artık ya sözler veriyorum kendime diyo ama dönüp baktığımda ağzımdan çıkanlarla yaptıklarım birbirini hiç tutmuyor diyor. o yüzden farkında bana yaşattıklarının ne desem haklısın diyor

Nasil yani kadina mi dayanamiyor yoksa srni mi artik sevmiyor

Rabbim yardımcın olsun ins ama onun boyundurugu altında olmadıgnı kanıtla bence eldek var olarak gormesin seni

aynen öyle ha bu çaresizlikten değil tabi çok şükür bi mesleğim var gider çalışırımda 8 sene evlilik 4 senede ilişki onca seneyi kaldırıcam çöpe atıcam. onca mücadeleden sonra
Kocanız 12 seneyi atmış çöpe. Sizin böyle düşünmeniz ziyan olmasın diye kokuşmuş bir tencere yemeği yemeye benziyor.

[QUOirkrts, post: 41563293, member: 688548"]seni seviyorum diyor ama yapacağındanda geri kalmıyor[/QUOTE]
Tam olarak neden hala o adamla aynı evde yaşıyorsunuz? Başka birisine dokunduğunu böyle şeyleri yapmadan duramadığını duyup üstelik. Bence siz de eşinizi sevmiyorsunuz seven insan böyle şeyleri duymaya bile bile yanında yöresinde durmaya katlanamaz. Sahi neden hala o evde siniz

İnsan aşık olur, eski karısına olan aşkı biter, nefsine hakim olamaz, aşktan gözü döner anlarım. Ama bir de babalar kızlarına düşkün olur derler. Bir erkek nasıl genç kızını yeni karının lafıyla kırar onu anlamam işte. Yukarıda Allah var, yaşlılığında düşer o kızın kapısına. Siz de hiç üzülmeyin, kızınıza da onun yüzünden intikam alamadınız da içinizde kaldı gibi hissettirmeyin. Ama babasının kusurlarını ve ihanetini de örtmeyin. O adama muhtaç değilsiniz ya yeter.

[QUOirkrts, post: 41563293, member: 688548"]seni seviyorum diyor ama yapacağındanda geri kalmıyor
Tam olarak neden hala o adamla aynı evde yaşıyorsunuz? Başka birisine dokunduğunu böyle şeyleri yapmadan duramadığını duyup üstelik. Bence siz de eşinizi sevmiyorsunuz seven insan böyle şeyleri duymaya bile bile yanında yöresinde durmaya katlanamaz. Sahi neden hala o evde siniz[/QUOTE]
çünkü o gitsin istiyorum. bunu onada söylüyorum. tamam ben onca senemi çöpe atıcam ama kızımında düzenini bozmıycam

çünkü o gitsin istiyorum. bunu onada söylüyorum. tamam ben onca senemi çöpe atıcam ama kızımında düzenini bozmıycam[/QUOTE]
çünkü ogitsin istiyorum çocuğumun düzenini bozmak istemiyorum. bu evi yeni aldık o karıya bırakmak istemiyorum

kadına hem hakeretten hemde evli bi kişi ile birlikte olup aile saadetini yıkmaktan dava açmayı düşüyorum sizce yapmalımıyım. yaşadıklarımın yaşattıklarının bi bedeli olmalı
Kanıtladığınız takdirde kazanılmış davalar var. Maddi manevi dava açabiliyosunuz. Valla çok zor. Allah yardımcın olsun. Ama madem o kadar gözüne sokuyor aşifte, bir karşılığı mutlaka olmalı.

Sehir drgistirip psikologa gidelim de bakalim bir de ne diyor ne yagdan ne serden diyorsa yureini buz edip gideceksin evlatlarinla baska caren yok be canim
Böyle bişeyi demem çünkü okadar çok şey oldu o kadar çok yapmam dediği şeyleri yaptı ki inancım kalmadı ona. inanç ve güven gidince yerine gelmiyor ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…