Amin. Rüya olmasına sevindim bu arada.yakın bir arkadaşım.. bir akşam yemeğe çağırıyorum. ben eşim ve o. ortada kasvetli bir hava var ama sebebini bir türlü çözemiyorum. neyse yemek bitti. arkadaş evine gidiyor. eşim laf arasında çok iyi kadınmış yine çağırırız diyor.
nasıl olduysa o arkadaşı yine çağırıyorum. eşim benden sürekli bir şeyler istemek bahanesiyle beni mutfağa gönderiyor.. ekmek, su, tuz..
bu işte bir gariplik var. odaya dönerken kapı aralığından eşimle arkadaşımın birbirlerine bakışlarını yakalıyorum. neyse diyorum yanlış anlamışımdır. ama biraz sonra iş zıvanadan çıkıyor. eşim kadının, kadın eşimin içine düşmek üzere. beni etkilemek için kurduğu cümleleri, dizdiği övgüleri şimdi onun için seferber ediyor.
ben çıldırıyorum tabii. kadını evden kovuyorum. ikisi de çok sakin. kadın gidiyor. eşime hesap soruyorum. "sen ne yaptığını zannediyorsun? gözümün önünde beni aldatıyorsun." delirmiş gibiyim. eşim gayet rahat ve sakin bir şekilde "ne yapayım aşık oldum. sana olmadığım kadar ona aşık oldum. özür dilerim."
özür dilerim ha. demek herşey bu kadar kolay. madem bana bunu yapacaktın neden karşıma çıktın Allahın cazası? neden hayatımı mahvettin? Allah ikinizin de belasını versin!
tam da az önce sıçrayarak uyandım. tamam rüyalarla aram iyidir. rüyasız bir gecem geçmez. iyidir hoştur rüyalar. yapamadıklarımızı yaparız, gidemediğimiz yerlere gideriz. tüm imkansızları o alemde yaşarız ama bu kadarı çok fazla değil mi?
bir rüya bu kadar gerçek yaşanabilir mi?
sıçramamla eşimin sarılması bir oldu. tabii ben hala rüyanın etkisindeyim. içimden suratının ortasına bir tane geçirmek geldi. zavallım kendisine doğru gelen demir yumruktan habersiz " yine rüya mı gördün hayatım?" diye soruyor bir de..
nedense sonra aklıma burası geldi. dertleriyle dertlendiğim kadınlar.. burada okuduğum aldatılma hikayeleri.. hepsini çok üzülerek, bazılarını ağlayarak okurum. ama meğerse hiç hissedemezmişim. böyle bir şey (rüyada da olsa) yaşanmadan hissedilemezmiş.
birden içimde bir hayranlık hissi uyandı. eşlerinin başka kadınlara aşık oluşunu, gidişini çaresizce izleyen kadınlar. yıkılmayan, kendilerine yeni bir hayat kurabilen, inadına gülen kadınlar.. acınızı, duygularınızı bir an olsun yaşamak, o iğrenç hisle boğuşmak size hayranlık duymamı sağladı. siz hiç yıkılmayın e mi?
Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın..
Ben yazıcam da simdi ellerim gitmiyor klavyeye. Sonra "vay efendim yeter bunu malzeme yaptığın" "vay efendim sıkmadı mı"
Duamıza amin diyelim
Ben yazıcam da simdi ellerim gitmiyor klavyeye. Sonra "vay efendim yeter bunu malzeme yaptığın" "vay efendim sıkmadı mı"
Duamıza amin diyelim
Yok artık dedim ki devamında rahatladım.
Rüyadaki kadını gerçekte tanıyormusunuz ? Ben olsam bu rüyadan sonra bir daha görüşmek istemem.
Allah kimseye yaşatmasın
tanıdık bir simaydı ama kim olduğunu çıkaramadım. çok güzel bir kadındı. yakın arkadaşımmış güya. o da evliydi ve bir de çocuğu vardı
Bak şimdi aklıma geldi . Birkaç ay evvel eşim bi sabah .
Allah korusun rüyamda seni aldatıyodum dediBiraz bozuldum tabi ama rüyanın detayını sormadım , istemedim .
Niye anlattıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?