Öyle bir rüya görürsem sabahına mümkünse görünmesin gözüme
aslında bu şekilde hayatı kendine zindan etmesen.. eşini az çok biliyorsundur. ona güveniyorsan bu kadar da kendine eziyet etme.Hayatimda en cok korktugum seylerden biri aldatilmak artik iyice paranoyak oldum boyle seyleri okudukca duydukca , bazen bende gorurum ruyada uyaninca bile surat yaparim o kadr etkileniyorumm.. Allahim kimseye yasatmasin
bu kabuslarda okuduğumuz konuların da payı var galiba. insanız sonuçta üzülüyoruz bilinç altına işleniyor hep bunlar.
aminn..
ilk once merakli okudumyakın bir arkadaşım.. bir akşam yemeğe çağırıyorum. ben eşim ve o. ortada kasvetli bir hava var ama sebebini bir türlü çözemiyorum. neyse yemek bitti. arkadaş evine gidiyor. eşim laf arasında çok iyi kadınmış yine çağırırız diyor.
nasıl olduysa o arkadaşı yine çağırıyorum. eşim benden sürekli bir şeyler istemek bahanesiyle beni mutfağa gönderiyor.. ekmek, su, tuz..
bu işte bir gariplik var. odaya dönerken kapı aralığından eşimle arkadaşımın birbirlerine bakışlarını yakalıyorum. neyse diyorum yanlış anlamışımdır. ama biraz sonra iş zıvanadan çıkıyor. eşim kadının, kadın eşimin içine düşmek üzere. beni etkilemek için kurduğu cümleleri, dizdiği övgüleri şimdi onun için seferber ediyor.
ben çıldırıyorum tabii. kadını evden kovuyorum. ikisi de çok sakin. kadın gidiyor. eşime hesap soruyorum. "sen ne yaptığını zannediyorsun? gözümün önünde beni aldatıyorsun." delirmiş gibiyim. eşim gayet rahat ve sakin bir şekilde "ne yapayım aşık oldum. sana olmadığım kadar ona aşık oldum. özür dilerim."
özür dilerim ha. demek herşey bu kadar kolay. madem bana bunu yapacaktın neden karşıma çıktın Allahın cazası? neden hayatımı mahvettin? Allah ikinizin de belasını versin!
tam da az önce sıçrayarak uyandım. tamam rüyalarla aram iyidir. rüyasız bir gecem geçmez. iyidir hoştur rüyalar. yapamadıklarımızı yaparız, gidemediğimiz yerlere gideriz. tüm imkansızları o alemde yaşarız ama bu kadarı çok fazla değil mi?
bir rüya bu kadar gerçek yaşanabilir mi?
sıçramamla eşimin sarılması bir oldu. tabii ben hala rüyanın etkisindeyim. içimden suratının ortasına bir tane geçirmek geldi. zavallım kendisine doğru gelen demir yumruktan habersiz " yine rüya mı gördün hayatım?" diye soruyor bir de..
nedense sonra aklıma burası geldi. dertleriyle dertlendiğim kadınlar.. burada okuduğum aldatılma hikayeleri.. hepsini çok üzülerek, bazılarını ağlayarak okurum. ama meğerse hiç hissedemezmişim. böyle bir şey (rüyada da olsa) yaşanmadan hissedilemezmiş.
birden içimde bir hayranlık hissi uyandı. eşlerinin başka kadınlara aşık oluşunu, gidişini çaresizce izleyen kadınlar. yıkılmayan, kendilerine yeni bir hayat kurabilen, inadına gülen kadınlar.. acınızı, duygularınızı bir an olsun yaşamak, o iğrenç hisle boğuşmak size hayranlık duymamı sağladı. siz hiç yıkılmayın e mi?
Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın..
birden içimde bir hayranlık hissi uyandı. eşlerinin başka kadınlara aşık oluşunu, gidişini çaresizce izleyen kadınlar. yıkılmayan, kendilerine yeni bir hayat kurabilen, inadına gülen kadınlar.. acınızı, duygularınızı bir an olsun yaşamak, o iğrenç hisle boğuşmak size hayranlık duymamı sağladı. siz hiç yıkılmayın e mi?
Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın..
aslında kurcalamamakla en doğrusunu yapıyorsun. sürekli şüpheyle yaşayan, herşeyi kurcalayan, nem kapan kadınlar bir süre sonra çekilmez oluyor ve erkeği dışarı itebiliyor. tamam ipini bırakmayacaksın ama her vakit peşinde de olmayacaksın. zaten şu hayatta hiç bir şey gizli kalmıyor. eğer erkek bir şeyler karıştırıyorsa, Allahın kadınlara verdiği hissedebilme kabiliyeti de devreye giriyor.Gerçek sandım ilk tırsarak okudum yahu, çok şükür rüyaymış bana hep kötü rüya görünce akan suya anlat aksın gitsin derlerdi bazen yapıyorum içim rahatlıyo psikolojik olarak
Şu çekim yasası konusunu da açmayın gözünüzü seveyim feci aklımda yer ediyo şu aldatılma olayını unutcağım varsa da beynim unutmuyo sonra diyorum vay efendim bak burda konu okudum tırstım al kendime çektim psikolojim bozuluyo:18:
Cidden sanırım en çok bundan korkuyorum gelsin yüzüme senden nefret ediyorum artık falan desin ama arkamdan iş çevirmesin.
Şu kurcalama, didikleme işi iyi mi bilmiyorum ama ben onu yapmıyorum gerçi bizim daha sevgili olmamızın payı çok bunda evli olsam didiklerdim kesin. Şuan saldım çayıra hesabı kurcalamıyorum telefonmuş facebookmuş kimi aratmışmış. Konu açılınca yaparsan kendi karaktersizliğin olur kendine yaparsın ben iki gün ağlar üçüncü gün dönerim dünyama diyorum.
Ne kadar havasına da kendi kaybeder desek de öyle aldatabilen adam hayatımızda olsa ne olur...
O değil de hep ben kabuslarımda aldatıldığımı görür sabahında erkek arkadaşımın cicili bicili mesajlarına nefret kusasım gelirdi bu sefer de onun geçenki rüyasında ben aldatıyomuşum nasıl bunaldıysa uçuk çıkarmış sabahında ilk oh olsun dedim ama kıyamadım geriBi'de söylemiyodu aksi aksi konuşuyodu sinir olmuş tam yanımdaki adamı dövmeye koşturmuş uyanmış çok gerçekciydi sinirim çok bozuk ben sana mesaj atarım birazdan diyo bi'de
bu duyguların hepsini bir yazıda hissettirebildiğim için çok mutlu oldumilk once merakli okudum
sonra şok oldum
daha sonra ruya oldugu icin gulumsedim hele esinize vurmak istemeniz
Vee şuan etlerim diken diken
son paragraf bitirdi beni....
Cok guzel anlamis ve anlatmissin canim...
ama sonu mutlu bitiyor o da güzel değil miArkadaş zaten zor okuyorum şu bir derdim var konularınıokurken çok üzüldüm ..Rabbim kimseye göstermesin ...rüyasını bile
içinize su serpene kadar önce biraz üzmek zorunda kaldım ama hakkınızı helal edin:26:Rüyaymış, çok şükür. Bu kısmını okuyunca içime su serpildi inan.
Rabbim kimselere yaşatmasın. Yaşayan hanımlara sabır versin, gerçekten çok zor olmalı...
nasıl ya.. bu rüya böyle bitmemeliydi. kafasını, gözünü yarmadan nereye gittinoof geçenlerde bende buna benzer bir rüya gördüm eşimle ayrılıyoruz ve o bir başkasıyla evleniyor böyle sarışın orta yaşlı bir kadın nikahları oluyor bende ordayım çocuğumla hatta nikahtan sonra evlerine gidiyoruz kv kp kayınlarım falan orda kaynanam napalım herşey kısmet bizde böyle olacağını bilemezdik diyip bir kahkaha atıyor ama türk filmi tadında sonra ben kalkıyorum çocuğumla sokağa çıkıyorum karanlık her yer diyorum ben napıcam evde tutmadım kendime nereye gidicem diyorum en iyisi anneme gideyim arkamdan eşim geliyor bunca sene karı koca olduk hakkını helal et diyo bende ediyorum sarılıp gidiyorum oğlumla sonra bir uya ndım var yaa sabahın dördünde hemen uyandırdım eşimi sen bana bunu nasıl yaparsın diye:)ayy çok kötüydü ama yaşadığım hissleri anlatamam gerçekten Allah güç versin aldatılanlara yarı yolda bırakılanlara çok zor gerçekten hiç bir insana yaşatmasın Allah kadın erkek farketmez..
aldatmak malesef bir eşik. bir kere aldatıp pişman olan bir daha aldatmayan erkek çok azdır. bir kere o günahın tadına varan kolay kolay vazgeçemiyor. Allah yardımcın olsun.Allah kimseye yaşatmasın, yaşadığınız sürece unutmuyorsunuz.
Evliliğimin bitme sebebi. 2.kez hayatımı kurmaya çalışırken tekrarlayan kabus.
Neyi unutmaya çabaladığınızı hep hatırlıyorsunuz.
Şükürler olsun atlattığımı düşünüyorum ama artık insanları sevemiyorum.
Daha önce rüyamda bir kez görmüştüm aldatıldığımı içim çok acımış ve hemen eşime anlatmıştım, oda bana ben asla öyle birşey yapmam emin ol demişti ama bu rüyadan kısa bir süre sonra aldatıldığımı öğrendim o süreci hatırlamak bile içimi acıtıyorken 2 gün önce beni aldattığı kızla gene aynı rüyayı gördüm uyandığımda nefes alamıyordum evin içinde dolandım durdum kendime gelene kadar, sonra eşimi arayıp anlattım, eşim rüyamı dinlemek bile istemedi, ne işteyken ne eve gelince artık üzülme yeter dedi ama bunu birde ben anlayabilsem. Allah kimseye yaşatmasın ama eşlerimize birlikte olan kadınlar hariç onlar yaşasınki nasıl bir acı anlasınlar ve kimsenin yuvasına el uzatmasınlar.
Anliyamdim,siz halen evlimisiniz?
Daha önce rüyamda bir kez görmüştüm aldatıldığımı içim çok acımış ve hemen eşime anlatmıştım, oda bana ben asla öyle birşey yapmam emin ol demişti ama bu rüyadan kısa bir süre sonra aldatıldığımı öğrendim o süreci hatırlamak bile içimi acıtıyorken 2 gün önce beni aldattığı kızla gene aynı rüyayı gördüm uyandığımda nefes alamıyordum evin içinde dolandım durdum kendime gelene kadar, sonra eşimi arayıp anlattım, eşim rüyamı dinlemek bile istemedi, ne işteyken ne eve gelince artık üzülme yeter dedi ama bunu birde ben anlayabilsem. Allah kimseye yaşatmasın ama eşlerimize birlikte olan kadınlar hariç onlar yaşasınki nasıl bir acı anlasınlar ve kimsenin yuvasına el uzatmasınlar.
senin konularını biliyorum masumum. şu kk da en çok üzüldüğüm konulardan biridir. inşallah yaşadığın iğrençlikler son bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?