aldatılmak.. dile ne kolay değil mi..

Ay seni anlıyorum yaaa çok iyi hemde .
Geçenlerde bir uyandım kan ter içindeyim.
Sevgilim beni aldatıyor Elif diye bir kızla. Okadar gerçek ki acaba falan oldum
Sabah mesaja attım kalkınca ara baktım 11 oldu ses yok içim de içimi kemiriyor. Pazar günüydü uyuyor hala.
Aradım hemen Elif diye birini tanıyor musun dedim uyku sersemi ya ağzından laf alcem Yok bi stajer kız vardı işte senin tanıdığın dedi. Teli var mı dedim yok bebem dedi . İçimde kaldı ama .
Gerçekten o acıyı hissettim yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
ama canım sen de fazla abartmışsın sanki. ağzından laf almaya çalışmalar, telefon falan istemeler komik olmuş

ama canım sen de fazla abartmışsın sanki. ağzından laf almaya çalışmalar, telefon falan istemeler komik olmuş

Yok tel istemedim kayıtlı mı elif diye biri varsa siliyorsun dedim rüyamı anlatmadan önce .
Sonra uyandı konuştuk işte şey dedi ya neden hemen kıza yoruyorsun Kuran'ın ilk harfide Elif dedi .
Bak yine aklıma geldi ya O kadar gerçekti ki

Yok artık dedim ki devamında rahatladım.

Rüyadaki kadını gerçekte tanıyormusunuz ? Ben olsam bu rüyadan sonra bir daha görüşmek istemem.

Allah kimseye yaşatmasın

Bende bunu merak ettim, yine de iki tane çakardım ben olsam rahatlamak için Allahım korusunn

Sadece rüyalarda kalsın inşallah... Ama sizinle artık daha çok inandığım bir şeyi paylaşmak istiyorum..( Bende aldatılarak ayrılan birisiyim bu arada)
Ben evlenmeden önce çoğu kadın gibi aldatılma fobim vardı belkide bunu en çok ben yarattım.... Burada okuduğum konular çevremdeki insanların yaşadıkları bende bu fobinin oluşmasına neden oldu yani Çekim Yasası sizin bildiğiniz gibi, evrene ' ya aldatılırsam' mesajını çoktaaaan yollamıştım ve evrende seni çok güzel dinliyor ve bu korkuyu birebir yaşamamı sağladı... Benim bu yaşadığım belkide hayata daha farklı pencerelerden bakmama neden oldu ve güzel de oldu...
Böyle bir olay yaşayın yada yaşamayın bence ilişkilerde, aile yada iş hayatınızda birşeyleri lehinize çevirmek sizin elinizde en azından ben artık böyle düşünüyorum... Bu konuyla ilgili çok kitap var ben yavaş yavaş başladım ilk kitapta bile değişimleri hissediyorsunuz bence sizde okuyun gerçekten iyi gelecektir... Pozitif düşünün Pozitif olsun...Sevgiler...

ÖLE BİR HIZLILIKLA OKUMAYA BAŞLADIM Kİ BİR YANDAN OKURKEN BİR YANDANDA KENDİMİ HEMEN YERİNE KOYDUM
TAM düşünürken ben ne yapardım şimdi ne olcak derken sonu rüya

alah kimseyi bu duruma düşürmesin ÇÜNKÜ KİMSE ANAMIZIN EVİNDEN KOCAMIZA YEM OLMAK İÇİN ANAMIZIN EVİNE BAŞI ÖNDE DÖNMEK İÇİN EVLENMEDİK BACIMM

sanırım reikiden bahsediyorsun. benim ona pek inancım yok açıkçası. çok pozitif düşünen, eşine sonsuz güveni olan kadınlar da aldatılıyor. bizim kafamızın içindekiler hayatın akışını, karşımızdakinin niyetini değiştiremez. ha ne olur en fazla. saçma düşüncelerden kendimizi temizlemiş olarak hayatı daha yaşanılır kılabiliriz. insanlara daha pozitif yaklaşır karşılığında da pozitif yaklaşımlar alırız. ama bunlar bir anlamda da kaderimizi değiştirmeye yetmiyor malesef.

kesinlikle katılıyorum, geçenlerde eşim bana bunu sen o kadar istedinki sürekli peşimdeydin yakalamak için sonunda oldu dedi. Bazen biz kendimiz itiyoruz, aklında yoksa bile sokuyoruz.

Benim tavsiyem rüyanızda görseniz daha ona bahsetmeyin, inanın aklında yoksa bile aklına sokarsınız.

yapma lütfen. kendi pisliğini sana kakalamış sen de hee demek ki ondan yaptı diye düşünüyorsun öyle mi?

eşimin kuzeni eve kuma getirmiş
bunu duydum bi huzussuzlandım
kp de iki evli genetik falan diyolar
eşim yeğeni ile aynı yerde çalışıyo. hergün gelip yenge bugün dayıma baktılar dayımda şöyle yaptı falan diye dalga geçiyo
bunların hepsi bilinç altıma yerleşti heralde ben de bu tür bi rüya gördüm
sabah kalktım eşim uyuyo suratına bi tane indirdim sen beni aldatırsın ha diye
adam uyku sersemi noluyo ya diyo
sonra rüyaydı rüya diye sarıldı
tokadı yediğiyle kaldı

yeğen öyle söyleyince sen ve eşin ağzının payını vermiyor musunuz? böyle böyle eşini de kendi yollarından götürürler. dikkat et.

yeğen öyle söyleyince sen ve eşin ağzının payını vermiyor musunuz? böyle böyle eşini de kendi yollarından götürürler. dikkat et.

cahillik diye niteliyorum
böyle şeylerin şakası olmaz diye düşünüyorum
sonuçta namussa erkeğinki de namus
yeğen sanki eşimin namusuna dil uzatıyo gibi geliyo
ki eşimde bundan rahatsızlık duyduğunu bir kaç kez dile getirdi
bayadır o tür soğuk şakalar yapmıyo

Reiki, olumlama , Çekim Yasası vs adı her neyse ben gerçekten inanıyorum... Eşime güvenmiyor muydum? elbette güveniyordum ki evlendim, ha onun kişiliksiz oluşu benim evrene yanlış mesaj göndermem le tabiki alakası yoktur, ama belleğimde yaratmış olduğum korku ve bunu sürekli dile getirmem niyetini ortaya çıkardı...kader değiştirmek mi? haşa ama kaderimizi yönlendirmek kendi elimizde, Allah'a dua ederken bile emir kipiyle ederiz 'Ver ya' Rab, eyle Ya'Rab' buda böyle birşey isteyeceksin hep isteyecek ve inanacaksın sonrası zaten inancın varsa gelir... ve çevremde de bunun örenklerini o kadar çok gördüm ki ben inanarak yaşamaya karar verdim...

Tamam aklına sokmamalıydın, yok peşine düşmemeliydin de AH CANIM BENİM YA KOYNUNADAMI SEN SOKTUN.
Örneğin senin aklına geldiğinde sen niye onu aldatmadın.
Demekki neymiş bu işler rüyayla, aklına sokmayla yok bilmem neyle olmuyormuş.
Bu işler insanın kendi aklında olan ALDATMA İSTEĞİYLE oluyormuş
LÜTFEN KENDİNİZİ KANDIRMAYIN.

''tam da az önce sıçrayarak uyandım'' kısmına kadar doldum doldum içimden ana bacı gittim eşinin sövülmedik yeri kalmadı,özür dilerim bu yüzden eşinden.
Allah bu anları yaşatmasın bize,kalbi temiz olanlara,fikri güzel olanlara ve bana yaşatma Yarabbim...
çok büyük acı.büyük acı ama büyük kayıp değil.biz yeter ki kendimizi kaybetmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…