- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
ama canım sen de fazla abartmışsın sanki. ağzından laf almaya çalışmalar, telefon falan istemeler komik olmuşAy seni anlıyorum yaaa çok iyi hemde .
Geçenlerde bir uyandım kan ter içindeyim.
Sevgilim beni aldatıyor Elif diye bir kızla. Okadar gerçek ki acaba falan oldum
Sabah mesaja attım kalkınca ara baktım 11 oldu ses yok içim de içimi kemiriyor. Pazar günüydü uyuyor hala.
Aradım hemen Elif diye birini tanıyor musun dedim uyku sersemi ya ağzından laf alcemYok bi stajer kız vardı işte senin tanıdığın dedi. Teli var mı dedim yok bebem dedi . İçimde kaldı ama .
Gerçekten o acıyı hissettim yani.
Bende öyle umut ediyorum .kötü niyeti olsa sana rüyasını söylemezdi zaten.
ben de eşime anlatsam mı dedim ama ne gerek var şimdi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya
ama canım sen de fazla abartmışsın sanki. ağzından laf almaya çalışmalar, telefon falan istemeler komik olmuş
Yok artık dedim ki devamında rahatladım.
Rüyadaki kadını gerçekte tanıyormusunuz ? Ben olsam bu rüyadan sonra bir daha görüşmek istemem.
Allah kimseye yaşatmasın
Sadece rüyalarda kalsın inşallah... Ama sizinle artık daha çok inandığım bir şeyi paylaşmak istiyorum..( Bende aldatılarak ayrılan birisiyim bu arada)
Ben evlenmeden önce çoğu kadın gibi aldatılma fobim vardı belkide bunu en çok ben yarattım.... Burada okuduğum konular çevremdeki insanların yaşadıkları bende bu fobinin oluşmasına neden oldu yani Çekim Yasası sizin bildiğiniz gibi, evrene ' ya aldatılırsam' mesajını çoktaaaan yollamıştım ve evrende seni çok güzel dinliyor ve bu korkuyu birebir yaşamamı sağladı... Benim bu yaşadığım belkide hayata daha farklı pencerelerden bakmama neden oldu ve güzel de oldu...
Böyle bir olay yaşayın yada yaşamayın bence ilişkilerde, aile yada iş hayatınızda birşeyleri lehinize çevirmek sizin elinizde en azından ben artık böyle düşünüyorum... Bu konuyla ilgili çok kitap var ben yavaş yavaş başladım ilk kitapta bile değişimleri hissediyorsunuz bence sizde okuyun gerçekten iyi gelecektir... Pozitif düşünün Pozitif olsun...Sevgiler...
Sadece rüyalarda kalsın inşallah... Ama sizinle artık daha çok inandığım bir şeyi paylaşmak istiyorum..( Bende aldatılarak ayrılan birisiyim bu arada)
Ben evlenmeden önce çoğu kadın gibi aldatılma fobim vardı belkide bunu en çok ben yarattım.... Burada okuduğum konular çevremdeki insanların yaşadıkları bende bu fobinin oluşmasına neden oldu yani Çekim Yasası sizin bildiğiniz gibi, evrene ' ya aldatılırsam' mesajını çoktaaaan yollamıştım ve evrende seni çok güzel dinliyor ve bu korkuyu birebir yaşamamı sağladı... Benim bu yaşadığım belkide hayata daha farklı pencerelerden bakmama neden oldu ve güzel de oldu...
Böyle bir olay yaşayın yada yaşamayın bence ilişkilerde, aile yada iş hayatınızda birşeyleri lehinize çevirmek sizin elinizde en azından ben artık böyle düşünüyorum... Bu konuyla ilgili çok kitap var ben yavaş yavaş başladım ilk kitapta bile değişimleri hissediyorsunuz bence sizde okuyun gerçekten iyi gelecektir... Pozitif düşünün Pozitif olsun...Sevgiler...
kesinlikle katılıyorum, geçenlerde eşim bana bunu sen o kadar istedinki sürekli peşimdeydin yakalamak için sonunda oldu dedi. Bazen biz kendimiz itiyoruz, aklında yoksa bile sokuyoruz.
Benim tavsiyem rüyanızda görseniz daha ona bahsetmeyin, inanın aklında yoksa bile aklına sokarsınız.
eşimin kuzeni eve kuma getirmiş
bunu duydum bi huzussuzlandım
kp de iki evli genetik falan diyolar
eşim yeğeni ile aynı yerde çalışıyo. hergün gelip yenge bugün dayıma baktılar dayımda şöyle yaptı falan diye dalga geçiyo
bunların hepsi bilinç altıma yerleşti heralde ben de bu tür bi rüya gördüm
sabah kalktım eşim uyuyo suratına bi tane indirdim sen beni aldatırsın ha diye
adam uyku sersemi noluyo ya diyo
sonra rüyaydı rüya diye sarıldı
tokadı yediğiyle kaldı
yeğen öyle söyleyince sen ve eşin ağzının payını vermiyor musunuz? böyle böyle eşini de kendi yollarından götürürler. dikkat et.
sanırım reikiden bahsediyorsun. benim ona pek inancım yok açıkçası. çok pozitif düşünen, eşine sonsuz güveni olan kadınlar da aldatılıyor. bizim kafamızın içindekiler hayatın akışını, karşımızdakinin niyetini değiştiremez. ha ne olur en fazla. saçma düşüncelerden kendimizi temizlemiş olarak hayatı daha yaşanılır kılabiliriz. insanlara daha pozitif yaklaşır karşılığında da pozitif yaklaşımlar alırız. ama bunlar bir anlamda da kaderimizi değiştirmeye yetmiyor malesef.
kesinlikle katılıyorum, geçenlerde eşim bana bunu sen o kadar istedinki sürekli peşimdeydin yakalamak için sonunda oldu dedi. Bazen biz kendimiz itiyoruz, aklında yoksa bile sokuyoruz.
Benim tavsiyem rüyanızda görseniz daha ona bahsetmeyin, inanın aklında yoksa bile aklına sokarsınız.
Boyle rüyalar esinizin size olan bagliligina isaret edermis
Guzele yoralim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?