aldatılmak.. dile ne kolay değil mi..

İnsanın korkuları işte rüyada çıkıyor ortaya. Bir ara çok kavgalı olduğumuz dönem her gece görüyordum uyumaktan usanmıştım
Bi kaç kere de kendimin aldattığını görmüştüm.
Neyse normal işte

Amin aminn... Bir an için gerçek sandım ağzım açık duraksadım sonunu getirdiğimde farkettim de bu kabusu yaşayan insan gerçekten çok. Allah'ım yardımcıları olsun

ne yani yolcu hepsi rüyamıydı.doingggg oldum.okuya okuya aslında bizde etkisinde kalıyoruz bazı şeylerin.dün mesela ben erken uyudum çabuk dalamam uykuya onbeş dakika sonra eşim geldi oturdu elinde tell noliii dedim yoksa bendemii

Son düzenleme:
Rüyası bile kötü değil mi?
Allah ıslah etsin gerçeğini yapanları. Ben affedemiyorum.

Allah kimseye yaşatmasın..hiç kimseye... rüyadan öteye geçirmesin...

Dün gibi gözümün önünde mesajlar.. bana sarıldığı anlar aklıma geliyor, tiksiniyorum... ona msj atıp utanmadan gelip bana sarıldı...ahlaksız! Hakkımı helal etmiyorum.

sen de mi brütüs?
etkilenmemek mümkün değil. okuyup üzülüyoruz, bilinçaltımıza işleniyor.. rüyası bile fena. Allah gerçeğinden korusun..

Allah sabır versin. ne pişkin bir şeymiş o öyle ayrıldınız mı peki?

sen de mi brütüs?
etkilenmemek mümkün değil. okuyup üzülüyoruz, bilinçaltımıza işleniyor.. rüyası bile fena. Allah gerçeğinden korusun..

aynen canımayy Allah muhafaza ufff..çok fenaaa gerçeği

Allah sabır versin. ne pişkin bir şeymiş o öyle ayrıldınız mı peki?

tabi ki :) dururmuyum hiç resmi olarak degl ama..dava acmadi ben açarsam uzatacak biliyrm.

Affet barışalım diyip duruyr..o unuttu ya bende unutcam..içimde kopan fırtınaları bilmiyr ki..

Ben kendi hayatımı kurmaya çalışıyorum bu arada..işler-güçler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…