İnsanın korkuları işte rüyada çıkıyor ortaya. Bir ara çok kavgalı olduğumuz dönem her gece görüyordum uyumaktan usanmıştım
Bi kaç kere de kendimin aldattığını görmüştüm.
Neyse normal işte
Amin aminn... Bir an için gerçek sandım ağzım açık duraksadım sonunu getirdiğimde farkettim de bu kabusu yaşayan insan gerçekten çok. Allah'ım yardımcıları olsun
ne yani yolcu hepsi rüyamıydı.doingggg oldum.okuya okuya aslında bizde etkisinde kalıyoruz bazı şeylerin.dün mesela ben erken uyudum çabuk dalamam uykuya onbeş dakika sonra eşim geldi oturdu elinde tell noliii dedim yoksa bendemii
Allah kimseye yaşatmasın..hiç kimseye... rüyadan öteye geçirmesin...
Dün gibi gözümün önünde mesajlar.. bana sarıldığı anlar aklıma geliyor, tiksiniyorum... ona msj atıp utanmadan gelip bana sarıldı...ahlaksız! Hakkımı helal etmiyorum.
ne yani yolcu hepsi rüyamıydı.doingggg oldum.okuya okuya aslında bizde etkisinde kalıyoruz bazı şeylerin.dün mesela ben erken uyudum çabuk dalamam uykuya onbeş dakika sonra eşim geldi oturdu elinde tell noliii dedim yoksa bendemii
Allah kimseye yaşatmasın..hiç kimseye... rüyadan öteye geçirmesin...
Dün gibi gözümün önünde mesajlar.. bana sarıldığı anlar aklıma geliyor, tiksiniyorum... ona msj atıp utanmadan gelip bana sarıldı...ahlaksız! Hakkımı helal etmiyorum.