Aldatılmak mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pamela22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
44
1
1
Merhaba arkadaşlar sizinle yasadiigm bir şeyi paylaşmak istiyorum, eşimle evleneli 3 yıl oldu daha önce onun hayatında sevmedigim bir kız var aile dostu, neyse ben zaten onu sevmediğimi görüşmesini istemediğimi belirtmiştim evlendik hersey yolunda yaklaşık 5 6 ay once telefonla her gün konuştuklarını arama kayıtlarında gördüm 2 3 ay bu sürdü konuşmalar gün için bazen 1 bazen 2 kere 4 er 5 er dakika ben artık aylar sonra dayanamayıp ne konuşuyosunuz bu kadar dedim oda konuşmuyoruz beni 1 kere ara annemi sormak için dedi, bende bana yalan söyleme hergun konustugunuzu biliyorum dedim 1 2 kere diye degistirip bir daha konuşmayacağını dair yeminler etti, bende kanıtlarım dedim telefonunu ver dedim kızın ismini ve kayıtları silmiş bunu yapmış olamazsın dedim kavga ettik özür dileyip durdu yeminler etti, 2 3 hafta daha hiç bakmadım telefonuna ama için içimi yedi son 10 gündür 3 kere daha aramış numarayı ezbere biliyorim artık kayıtlı değil.kayitsiz arıyor kafayı yemek üzereyim bana akıl verin nolur ve ben hamileyim:((((

Kıza sorarım hayırdır ya kocamla bu kadar konuşacak ne buluyosun? diye. Ama kızla da yüzgöz olmamak lazım.
Kocan arsız bacım. :/

Bu kadar ısrarla görüştüklerine göre normal değil. Biraz daha takipte kalın bakalım. Ayrıca hamile olduğunuz için aldatma ihtimali de yüksek. İnşallah yoktur öyle bir şey..

Kizi arasaniza ,anlardin ne konusuyormus evli esi hamile bir adamla ,tum sulalesine rezil ederim

Eski sevgili olmadıklarını düşünüyorum kız çünkü uzun süre başka demirdeydi ve sevgilisi vardı biz çıkarken
Peki neden görüşmesini istemiyordunuz. Yani basit bi kıskançlık mj yoksa bşyini mi gördünüz.
gerçi her halukarda eşiniz bi haltlar yiyor gibi gözüküyor.

Malesef evli bir adamin 1.derece kadın akrabası hariç esinin istememesine rağmen bu kadar ısrarlı araması hiç normal değil.
Biraz takipte kal. Kızın adresini bul. Esinin dojumlerini çıkart kızın ailesine ve esinin ailesine o dokumleri çarp suratlarina. Ne konuşuyor benim kocamla sizin kızınız diye.
Ben biraz akşamdan kaldım (sadakatsiz) izledim yine de yapip yapmamak sizin tercihiniz.

Aramalıyım gerçekten?
Saçmalamayın ne diye arayacaksınız? Eşiniz açısından rezalet resmen aramanız.

Eşiniz belli ki eski arkadaşının arkadaşlığından hoşlanıyor. Bence keşke en baştan yasaklamasaydınız belki cazip gelmeyecekti. Ara ara görüşür dururlardı işte.

Eşim arkadaşımı yasaklasa kızarım ben mesela ne münasebet diye. Sizinki de sanırım sorun olmasın diye tamam demiş size arkadaşlığına devam etmiş.

Yaptığı aramaları açıklayabiliyorsa içerik olarak bence çok uzatmayın. Zaten yasaklayarak yanlış yapmışsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X