@Askyalan,
Evet haklisin,
En azindan hayalkirikligi yasamam ama inan icimde evlenmek icin heves bile kalmadi,
Onsuzda yapamiyorum. Kafam cok karisik, ne yapacagimi bilmiyorum.
Derdimi kimseye anlatamiyorum.
Allah seninde yardimcin olsun, sana guc, esinede Allah korkusu versin.
Bilmiyorum sizi nette aldatıp aldatmadığı sonucu ne kadar değiştirecek ama madem karar verip tekrar ben bu evliliği devam ettireceğim demişsin ( ki böyle olması gerektiği kanaatindeyim )hatalar bizim içindir önemli olan sürekli tekrarlanmamaları.O yüzden sadece içini rahatlatmaksa ben inanıyorum 20 tl verip gold üye olabilirdi.Olmadığına göre geriside gelmemiştir.Çünkü iletişim bilgilerini verebilmesi için gold üye olması gerekir.Ama gold üye oldu mu noktasında emin olmak istiyorum dersende malum kredi kartı ile ödeme yapılıyor.O aya istinaden ekstrede zaten sitenin adı veya firma olarak gözükecektir.O kadar meblağ tutan rakamların karşısında da o firmayı ara olsun bitsin .DÜnya'nın sonu değil kendinle örtüştürüp nedenleri kendinde arama.Bu kadar basitleştirmek istemiyorum bu konuyu her erkek yapar klişe cümlesiyle durumu olağan kabul ettirmek gibi bir niyetimde yok! ANcak yuva sizin yuvanız inşaallah çok daha güzel olacak bir engebeydi imtihandı diye düşünün artık daha dikkatli olun buna hakkınız var ama hiç bir zaman da devam kararı verdiyseniz temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp eşinize bunları açmayın ! Güzel günler mutlu huzurlu bir yuva diliyorum.
Haklisin, bumu ayrildigimizda 3 gun kapimda nobet tutan adam.
Hayirlisi olsun, insallah esinin akli basina gelmistir, birde pismanligini omur boyu yureginde tasir.
O yuk yuzunden birak oyle sitelere girmeyi sokaga ciktiginda gozu saga sola bile kaymaz insallahh..
allah razı olsun cok sagol bılemıyorum canım bılemıyorum neler olucak kesınlesırse ayrılırım heralde ya ben okadar cok salak bır ınsanım kı anlatamam cok salagım hıc kımseye kın tutmam kus kalmam umarım ondan cok sogurum
Valla benimki bana buyu yaptir sadece sana bagli kalim diyecek durumda.
Nolacak hali bilmiyorum. Suan ben yurddisindayim oda Turkiyede.
Hic bir sekilde hayatini kontrol edemiyorum.
Hayirlisi olsun. bakalim dusunmek icin vaktim var.
Resti cekmeyi benimde ogrenmem lazim.
Insallah surum surum surunurde pisman olur dengesizliginden dolayi.
Kapimda kole olsun insallah..
Canım Şimdi Nasılsın ?
Merak Ettim Seni ..
Ya arkadslar abınız yıgenınız ne bıleyım yakın erkek arkadasınıza sorsanız bu sıtelerle ılgılı bılgı alıp bana ıletsenız yada sorsanız desenızkı bole bole yapmıs esı profılınde bole bole yazıyormus olesıne gırdım dıyomus bır erkek gozuyle soylesınler olesıne gırılırde ole profıl olusturulurmu ?erkeklerın kafası bızımkınden cok farklı calısıyor cunku bır erkek hemen anlar esımın ne yapmaya calıstıgını nolur yarın bırınz sorun nolur
canım neye yarar bilmem ama şöyle bir bildigim var,partner sitelerinde sen bile bir kere üye ol gelen mesajlar site yonetımınden kandırıkcı mesajlar seks ıcerıklı kadınlardan gelen mesaj gıbı kadın profıllerınden mesaj gonderıyorlar ki etkılenıp uye olsunlar para versınler dıye birincisi o mesajları hıc kafana bıle takma... Ikincisi de eşin gercekten meraktan girmiştir seni cok sevdıgıne ınanıyorum ben :) iyi yapmıssın ama gözü korkmus bak üstüne titrer şimdi bir daha da pc ye girmeye cesaret edemez bencee:))
şöyle düşünün hepimizin karşına pat diye çıkıyo bu resimler mailler geliyor
eşimede geliyor bunlar ne falan diyo
meraktan yapmış olabilir
allahtan erken fark ettiniz ve belki daha kötü olayların önüne geçtiniz
bence üzmeyin kendinizi artık
ama eşinizden size ilgi göstermediği yılların acısını alınnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?