yazmadan edemeyeceğim senin kuzenin o....... tekiymiş sevgilinde bunu çok iyi fark etmiş gizli saklı birşeyler yaşayacaklardır amaç budur yoksa sevgilin kuzenin le evlenmeyimi düşünecek sanıyorsun ama insanın heleki akrabasına yan gözle bakacak zihniyette bir adamdan hayat boyu hayır gelmiz karektersizin önde gideniymiş kuzenine insan sıfatına koyup bir yakıştırma bile yapmıyorum ortalık malı birşey göründüğü gibi.Birde rica edeceğim kuzenine şu bizim yazılarımızı göstersene çok memnun kalırım:)
yazmadan edemeyeceğim senin kuzenin o....... tekiymiş sevgilinde bunu çok iyi fark etmiş gizli saklı birşeyler yaşayacaklardır amaç budur yoksa sevgilin kuzenin le evlenmeyimi düşünecek sanıyorsun ama insanın heleki akrabasına yan gözle bakacak zihniyette bir adamdan hayat boyu hayır gelmiz karektersizin önde gideniymiş kuzenine insan sıfatına koyup bir yakıştırma bile yapmıyorum ortalık malı birşey göründüğü gibi.Birde rica edeceğim kuzenine şu bizim yazılarımızı göstersene çok memnun kalırım:)
Canım eski bi maili vardı onun uzun zamandıır kullanmıyordu,daha doğrusu ben öyle sanıyordum..
Bilmiyorum şeytan dürttü gördüm,okudum tüm mailleri..
Kız başlatmış,senden hoşlandım filan demiş..
Evet canım daha doğrusu kuzenim demiş..
Aynen aktarıyorum..
"Hayattan emekli olmuş,yaşlılar gibi,dışarıya bile çıkmıyor 4 duvar arasında yaşıyor.."
O aptal çocukda konuyu değiştirmişşşş,susmuş yani
sadece şunu diyorum oooooooooohaaaaaaaaaaaaaaa çüüüşşşşşşşşşş.......... asıl war ya bundan snra biter herşeyy...Evet canım daha doğrusu kuzenim demiş..
Aynen aktarıyorum..
"Hayattan emekli olmuş,yaşlılar gibi,dışarıya bile çıkmıyor 4 duvar arasında yaşıyor.."
O aptal çocukda konuyu değiştirmişşşş,susmuş yani
üzülme cnmm..
Tek ümidim inan ki üniversite..
Yoksa burada ne yapardım bilmiyorum,
bana 4 duvar içinde yaşıyor,demişler ama..
İkimizin arasında kıskançlıklar oluyor diye çıkmıyordum..
Böyle bi manyağım işte..
dikkat et çıkarırken cnm.. birde tam açılma üni hayatı diyee...
İlahi adalet..Sonuna kadar güveniyorum canım..
Öyle biriydi ki oraya gitme buraya gitme,şunla konuşma,bakmasınlar,etmesinler..
Hepsine katlanmıştım..
Değmezmiş..Acısını çıkarcağımm
Merhaba kızlar daha bir hafta önce " nişan yapsak bizim için zor olur mu" diye konu açmıştım..
Bugünse tam bir aptal olduğumu öğrendim..
Hemde kız kuzenim..
O kadar iğreniyorumki ikisindende..
Üstelik o kuzenim dediğim şahsiyet yarın ailesiyle birlikte buraya geliyormuş..
Bayrama kadar kalacaklarmış hemde . .
Ben ne yapacağım nasıl kalacağım bu evde katil olmadan..
Yarın üniversite sonuçlarımın açıklanması için heyecanlanırken,
şu düştüğüm iğrençlik için kendime sinirleniyorum
Garip duygular içindeyim..
saf olma ozaman sende çevir bir oyun kuzenine de sevgilim le aranızda ne geçti kız seninle görüşmemi istemiyor çok karektersiz o kız tam eğlenilecek kız senide etkilemnesini istemiyorum görüşme onunla dedi de
Aynen canım..
Zaten kendisi diyordu..
Seninkide gelir filan gibisinden..
Diyorum ya ben çok safmışım..
Onlar gibi oyun çevirmeyi bilememişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?