artık aldatma olaylarına hiç şaşırmaz oldum okadar çok varki hatta böle olağan karşılıyorum çünkü kadınlarımız cesaretsiz cahil 17 yaşında evlendirilmiş yetiştiği aile bellii bu kadından akıllıca davranmasını bekleyemezsiniz bu arada kimse yaşamadan burda ahkam kesmeye hakkı yok bende tıpkı sizler gibi düşünürken çok yakın arkadaşım gerçekten boşanmak istemesine rağmen boşanamadı ailesi bildiğin boşanamazsın dedi çok uğraştı 3 ay gittiği ana evinde dayak yedi çocuğuyla tehdit ettiler kocasına gizlice seni aldatıyorum senden tiksiniyorum dedii bırak peşimi beni dedi adam yok ben seni istiyom dedi hepimiz deriz lafta gel evimde kal çocuğunla bi düzen kurana kadar dur iş bul kendine bi ev düzene kadar ben sana bakarım deriz demi sadece deriz daha burda kaynanasına 2 gün yatıya gelmesine dayanamayanlar kocasını kız kardeşinden kıskananlar geçim sıkıntısından dert yananlar kimi kandırıyoruz ya bu arada evt sığınma evleri var evet imkansız değill ama hiç birşey kalvyeden ahkam kesmekle değişmiyor sığınma evlerininder şartları oluyor doluluğu oluyor
artık aldatma olaylarına hiç şaşırmaz oldum okadar çok varki hatta böle olağan karşılıyorum çünkü kadınlarımız cesaretsiz cahil 17 yaşında evlendirilmiş yetiştiği aile bellii bu kadından akıllıca davranmasını bekleyemezsiniz bu arada kimse yaşamadan burda ahkam kesmeye hakkı yok bende tıpkı sizler gibi düşünürken çok yakın arkadaşım gerçekten boşanmak istemesine rağmen boşanamadı ailesi bildiğin boşanamazsın dedi çok uğraştı 3 ay gittiği ana evinde dayak yedi çocuğuyla tehdit ettiler kocasına gizlice seni aldatıyorum senden tiksiniyorum dedii bırak peşimi beni dedi adam yok ben seni istiyom dedi hepimiz deriz lafta gel evimde kal çocuğunla bi düzen kurana kadar dur iş bul kendine bi ev düzene kadar ben sana bakarım deriz demi sadece deriz daha burda kaynanasına 2 gün yatıya gelmesine dayanamayanlar kocasını kız kardeşinden kıskananlar geçim sıkıntısından dert yananlar kimi kandırıyoruz ya bu arada evt sığınma evleri var evet imkansız değill ama hiç birşey kalvyeden ahkam kesmekle değişmiyor sığınma evlerininder şartları oluyor doluluğu oluyor
Hayır canım sonuçta artık reşit boşanma davasını açıp adamın yanına gitsin ona da anlatsın böyle böyle yapacam diye
Önce internetten araştırın sığınma evlerine bakın sakın o çocukları bırakmasın nereye gidiyorsa yanında götürsün.. Bir sığınma evine yerleşsin farklı bir şehirde.. Sonra bir iş bulsun kendine para kazansın.. O sevgilisi olacak adam da eğer insansa kadının kendine bir düzen kurmasını beklesin boşanana kadar da görüşmesinler çok sıkı fıkı.. Eğer aldattığı ortaya çıkarsa o çocukları rüyasında görür..
eger aldatiyorsa adamdan bosansin arkasindan isler karistirmasin basta hata ailesinde onu zorla evlendirerek büyük hata yapmislar kizlarinin hayatnimi mahfestmisler. Sizde bence bosanmasina ikna edin. Madem aldatiyor artik evlilik kalmamis zatenMerhaba, şu saat oldu ablamın ( öz değil ) derdi ile boğuşuyoruz. Sizden de mantıklı yol isteyeceğim, al oku diyerek kendisine vereceğim.
Ki burada çok mantıklı insanlar, ablalarım var.
Ablam 17 yaşında aile baskısı ile evlendiriliyor. Şuan yaşı 38 ve ailesi aşırı dinci bir aile.
Evlilikleri sandığımızın aksine daha kötü eşi kendisinden 14 yaş büyük uzlaşabildikleri hiç bir konu yok. Anlaşamıyor arada dayak da var bir kaç defa ailesinin evine gitti ama ailesi geri getirdiler. Klasik kocandır sever de döver olgusu var buna annesi de dahil.
Benim ablam, iki ay önce biri ile tanışıyor. Eksikliklerini bu adam tamamlıyor özet ile ve maalesef eşini de aldatıyor. Bana anlattığı sahiplenişi, kafa yapısının uyuşması etkilemiş kendisini. Çok da anlayışlı biriymiş yazmadan yazmaz aramadan aramazmış vs. Çok uzatmayacam gereksiz bu kısım.
Ablam herşeyi bırakıp ki iki çocuğu var bu adama gitmek istiyor. Görüştüğü adam fevri davranmayalım aileni bırak çocukların da sana düşman olur öncelik ile çocukların ile konuş sonra eşine kabul ettir. Bu mantığı hoşuma gitti destekliyorum da açıkcası. Ama eşi aala boşamaz ablamı da bırakmaz.
Kabul etmez ise ben her şeyi geride bırakır giderim ailem aile değil eşim eş değil boğuluyorum artık diyor. Ki daga önce aile terapisti önermiştik kocası salak şeylere mi vakit ayıracaz diye bayağı kızmış.
Ablam sözümü dinlemiyor açıkcası fevri davranır diye de korkuyorum.
Nasıl yaklaşayım daha ben ablama ? Nasıl yol izlemesi gerekir dediğim en mantıklısı değil mi ?
eger aldatiyorsa adamdan bosansin arkasindan isler karistirmasin basta hata ailesinde onu zorla evlendirerek büyük hata yapmislar kizlarinin hayatnimi mahfestmisler. Sizde bence bosanmasina ikna edin. Madem aldatiyor artik evlilik kalmamis zaten
kacmasin insanca ayrilsin. cekismeli bosansin ama kacmasin.Merhaba, şu saat oldu ablamın ( öz değil ) derdi ile boğuşuyoruz. Sizden de mantıklı yol isteyeceğim, al oku diyerek kendisine vereceğim.
Ablam 17 yaşında aile baskısı ile evlendiriliyor. Şuan yaşı 38 ve ailesi aşırı dinci bir aile.
Evlilikleri sandığımızın aksine daha kötü eşi kendisinden 14 yaş büyük uzlaşabildikleri hiç bir konu yok. Anlaşamıyor arada dayak da var bir kaç defa ailesinin evine gitti ama ailesi geri getirdiler. Klasik kocandır sever de döver olgusu var buna annesi de dahil.
Benim ablam, iki ay önce biri ile tanışıyor. Eksikliklerini bu adam tamamlıyor özet ile ve maalesef eşini de aldatıyor. Bana anlattığı sahiplenişi, kafa yapısının uyuşması etkilemiş kendisini. Çok da anlayışlı biriymiş yazmadan yazmaz aramadan aramazmış vs. Çok uzatmayacam gereksiz bu kısım.
Ablam herşeyi bırakıp ki iki çocuğu var bu adama gitmek istiyor. Görüştüğü adam fevri davranmayalım aileni bırak çocukların da sana düşman olur öncelik ile çocukların ile konuş sonra eşine kabul ettir. Bu mantığı hoşuma gitti destekliyorum da açıkcası. Ama eşi aala boşamaz ablamı da bırakmaz.
Kabul etmez ise ben her şeyi geride bırakır giderim ailem aile değil eşim eş değil boğuluyorum artık diyor. Ki daga önce aile terapisti önermiştik kocası salak şeylere mi vakit ayıracaz diye bayağı kızmış.
Nasıl yaklaşayım daha ben ablama ? Nasıl yol izlemesi gerekir dediğim en mantıklısı değil mi ?
O zaman gitsin babası baksın 3-6 ay ,niye sahip çıkmıyor ? Babası sahip çıkmıyorken, korunmaya muhtaç o kadar kadın varken ,kocasını aldatmış bir kadın mı işgal edecek sığınma evini ?bide ömrünün sonuna kadar bakacak ..oh ne ala Mualla .......sığınma evinde kaldığı sure boyunca bir işe girse ,para biriktirse kendine ev bile tutabilir ..sırtını başkalarına dayayıp ahlaksız bir hayat sürmek yerine ,çocuklarını da alıp başının çaresine bakabilirdi .aldattiktan sonra bahanesi her ne olursa olsun mağdur kadın ayaklarına inanmam .aldattığı yerde mağduriyeti bitmiş, mağdur eden olmuş ...yazık çocuklarına ...Sığınma evleride kolay değil üç ay ile altı ay arası kalabiliyormuşsun ondan sonra güle güle diyorlarmış daha araştırıyorum
Aldatıldığını öğrenirlerse çocukları görememe olasılığından bahsedinAdam da sıkıntı yok o da direk kaçmasına karşı ve güzellik ile olsun istiyor. Adam mantıklı valla ablamdan şuan
Aldatıldığını öğrenirlerse çocukları görememe olasılığından bahsedin
kocasını aldatan yolsuz ablanız için üzülmeyi bırakın ,evli bir kadınla görüşen adamında mezhebinden şüphe edin,son olarak bu iki çamura yakın olmaktan vazgeçin zira bülbül güle karga çöplüğe götürür ..dikkat edinde ayağınız kaymasın mazallah.Merhaba, şu saat oldu ablamın ( öz değil ) derdi ile boğuşuyoruz. Sizden de mantıklı yol isteyeceğim, al oku diyerek kendisine vereceğim.
Kacmayi dusunecek kadar korkusuzsa ilk dayak yediginde rapor alip uzaklastirma alip devlete siginsin bosanma davasi acsin can guvenligim yok desin. Cocuklarini dahi birakmayi goze alacak kadar evli kadina goz diken adama, cocuklariyla kendine yeni bir dunya kursun es zaten yine bulunur. O da hic sevgi ve ilgi gormedigi icin ilk gordugu kisiyi ask saniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?