Devletten koruma talep eder zor değil, bulunduğu il değil de başka bir ildeki kadın sığınma evine verilir, izini kaybettirirler.Davayı açtı sığınma evine gitti iş baktı buldu şimdi mantıken bu insanlar bu kadına bir şey yapamaz mı diyorsunuz ? Eşi de öz ailesi de rahat bırakır artık dava açmış ne yapalım mı diyecekler sizce ?
Davayı açtı sığınma evine gitti iş baktı buldu şimdi mantıken bu insanlar bu kadına bir şey yapamaz mı diyorsunuz ? Eşi de öz ailesi de rahat bırakır artık dava açmış ne yapalım mı diyecekler sizce ?
Kardeş bu abla diye bahsettiğin sen misin acaba? Bütün sayfaları okudum, kim ne dediyse savunmaya girmişsin. Eğer sensen aklını başına topla, eğer bu abla dediğin arkadaşın ahbabın falansa uzaklaş bu kadından. Tamam ya ailesi kocası rahat bırakmaz ayağına çocuklarını bıraksın, elin herifiyle defolsun gitsin. Asıl sana teşekkürler. Sinirlendim bu konuya sakin bir yorumcu olmama rağmen.S
öz ailesi ve eşi rahat bırakır bir şey olmaz diyorsunuz yani teşekkürler
Aldatmaya korkmayan boşanmaya nasıl korkuyor anlamadım.
Devletten koruma talep eder zor değil, bulunduğu il değil de başka bir ildeki kadın sığınma evine verilir, izini kaybettirirler.
Aynisini ben yazacaktim.yorumlarinda tamamini okumuyor zaten.Kardeş bu abla diye bahsettiğin sen misin acaba? Bütün sayfaları okudum, kim ne dediyse savunmaya girmişsin. Eğer sensen aklını başına topla, eğer bu abla dediğin arkadaşın ahbabın falansa uzaklaş bu kadından. Tamam ya ailesi kocası rahat bırakmaz ayağına çocuklarını bıraksın, elin herifiyle defolsun gitsin. Asıl sana teşekkürler. Sinirlendim bu konuya sakin bir yorumcu olmama rağmen.
Kardeş bu abla diye bahsettiğin sen misin acaba? Bütün sayfaları okudum, kim ne dediyse savunmaya girmişsin. Eğer sensen aklını başına topla, eğer bu abla dediğin arkadaşın ahbabın falansa uzaklaş bu kadından. Tamam ya ailesi kocası rahat bırakmaz ayağına çocuklarını bıraksın, elin herifiyle defolsun gitsin. Asıl sana teşekkürler. Sinirlendim bu konuya sakin bir yorumcu olmama rağmen.
Bosanmaya korkmuyor diyorsunuz ailesine gidiyor bosanmak icin diyorsunuz.bunun yolu adliyeye gidip dava acmaktir.aileye gitmek degil.zaten destek veren bir aile degil.
Eee bosanmaya korkmuyorsa ne bekliyor.
Cok degisik
Bence hiç kimseyi kınamayın yaptıgını tabiki onaylamiyorum bende ama kınadiğin şey başina gelmeden ölmezmiş insankocasını aldatan yolsuz ablanız için üzülmeyi bırakın ,evli bir kadınla görüşen adamında mezhebinden şüphe edin,son olarak bu iki çamura yakın olmaktan vazgeçin zira bülbül güle karga çöplüğe götürür ..dikkat edinde ayağınız kaymasın mazallah.
Eee obur adama gidince de yapar kocasi bir sey yapacaksa.Tamam çok güzel diyorsun hakim illa boşar peki bu süreçte nereye gidecek kimde kalacak ?
Kadın sığınma evlerini araştırıyorum en fazla 6 ay kalabiliyor. Ee hep içerde olamaz bu süreçte çıkıp iş bakması şart ki düzen kurabilsin. Ailesi sakat eşi sakat ya kadına bişey yaparsa ? Bu düşünceyi de göz ardı edemiyorum
Kacinca aferin baska adama kaçtı bizim serefimizi artırdı gidelim de bir alnından mi öpelim diyecek peki.Davayı açtı sığınma evine gitti iş baktı buldu şimdi mantıken bu insanlar bu kadına bir şey yapamaz mı diyorsunuz ? Eşi de öz ailesi de rahat bırakır artık dava açmış ne yapalım mı diyecekler sizce ?
Boşanmaya zaten korkmuyor arkadaşlara cevap verdim bu konuda özet ile de size de vereyim boşanması bile namus davası buşekil artık anlarlar beni kaybettiklerini diye düşünüyor. Çok şey yaşadı bu yüzden çünki
Bence hiç kimseyi kınamayın yaptıgını tabiki onaylamiyorum bende ama kınadiğin şey başina gelmeden ölmezmiş insan
İyi de ayrıldığında rahat bırakmayan aile, başka adama kaçtığında daha büyük fenalıklar yapar. Çocuklarına da bşr ömür yüz karası olur. Siz söylemeseniz de çocukları da bir daha göremez ve bunu göze almış.Hayır mantığı şu, ben kaçıp gidersem artık anlarlar beni şimdiye kadar hep onlar için yaşamak zorunda bırakıldım artık anlasınlar diyor yoksa ben yine dayak yee evime getirilirim düşüncesi temel de bu
Aynı şey değil sizin söylediklerinizAldatırken her şey uygun, boşanmaya gelince o bahane bu bahane
Ayrıca birlikte olduğu kişiye güvenip bir şeye kalkışmasın. Bugün evli kadına göz koyan yarın kimbilir neler yapar. Kişilik yok bir kere...
Mesela ben tecavüz edenleri kınıyorum, birine tecavüz mü edeceğim? Teröristleri kınıyorum gidip bir yere molotof mu atacağım? Yardım yapmayan zenginleri kınıyorum, cimri bir zengin mi olacağım? Meraktan soruyorum.
Aynı şey değil sizin söyledikleriniz
Birer seçim ablanın yaptigı hata neyse yani tartışmaya girmek istemiyorum benim ailemdede buna benzer bir olay oldu çünkü babam çok eleştirdi aynısı onun başına geldi
Dediğim gibi tartışmaya girmek istemiyorum isteyen istediğini düşünür yoluna devam et sen...Yoo gayet aynı şeyler. İnsanlar bilinçle yapar yapacağını. Babanızda da o tıyniyet varmış demek ki. Herkeste olacak diye bir şey yok. Yanlış olan kınanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?