Aldatma ve ablamın derdi

Adam ona benzer şeyler konuşmuş zaten fevri davranma çocukların için enazından planlı hareket etmemi gerekiyor vs vs diye

İlk olarak ablanizin ailesi asiri dinci deil bildiginiz zir cahill. 38 yasindaki bir kadin artk kendi hayatina yon verebilmeli ve de kocasini aldatmis bosanma isini de pekala yapabilir tek onerim bosansinn kocasi bosanmaz diye bir durum da yok davayi acsin bak bakalim nasl bosaniyorlar.

Adam ona benzer şeyler konuşmuş zaten fevri davranma çocukların için enazından planlı hareket etmemi gerekiyor vs vs diye
Adam çok mantıklıysa ve doğrucu bir insansa cinsellikte yaşamıyordur o halde ablanızla?
Ne dediği değil de yaptığı önemlidir, kilit nokta burda.
Ne kadar haysiyetliymiş, güvenilir bir insanmış bu sorunun cevabında.

Iki aydir tanıdığı adama kacmayi dusunuyor. Adamin iyi biri oldugu ne malum? Iki cocugunu da gozu gormuyor. O cocuklarin ne hale dusecegini, toplumda nasil bakuslara maruz kalacagini dusunmuyor. Ablan haklimi simdi. Kim geldi aklima biliyormusun Beratcan. Allah akil fikir versin. Ne koca meraklisi olmus ablan. Once bosansin. Gitsin calissin. Cocuklariyla duzen kursun. Sonra evlenirse evlensin. Cocuklarini ele gunerezil etmesin.

Boşanması adına fikriniz nedir ?

Zır cahilin önde gideni zaten onlar davayı açsın ok dava sürecin de ne yapabilir ?

valla aile aile degil ki karsısına aldıgında bir kaybı olsun. bence kimseden korkmasın cekip gitsin. ama cocukları var ne olacak bilemiorum bir de su var insallah yanılıyorumdur ama, ablan su an duygusal olarak kotu durumda oldugu icin kim cıkarsa cıksın karsısına sıgınmaya cok musait, yani nasıl desem, su an o kadar kandırılmaya acık ki zaaflarından dolayı, karsısındakinden de emin olması lazım. bosanmayı diger adam icin degil de once kendisi icin istesin. bir de cocuklarıyla konusması lazım

38 yaşındaki kadın 18 yaşında yaşayamadığı hevesi yaşamaya başlamış

yalnız o hevesler gelip geçici olabilir

kocasını boşasa o adam evlenecek mi ya da geçimini sağlayacak mı

çocuklar kaç yaşında

çözüm önce iş bulup boşanacak

sonra bakacak diğer adama

Baska hicbir sey soylemeye gerek yok altina imzami atiyorum kesin ve net.

Adam işin ciddiyetin de zaten kendi de evlenmek istiyor
Ya Allah aşkına boşanmamış evli bir kadınla nasıl evlenmek isteyebilir hele de boşanmaya yanaşmak istemeyen bir kocası varsa. Adamın ciddiyeti buysa gerisini düşünemiyorum bile.

Aynen tatlım bende de bak bir anlık heves olur boşluk olur daha çok pişman olursun ama ikisi de süzgeçden geçirmiş kendini dediğine göre

her şeye anlayış gösterebilirim, eşini aldatmasına bile ama şu çocukları almama, onları bırakma durumu beni şoke ediyor. bir insan nasıl olur da çocuğunu bırakabilir, olan çocuklara olacak.

İş bulma şansı asla yok eşi çalıştırmaz onu boşanmak için de zaten eşini ailesini çiğnemesi lazım çocuklarını alıp gidecek yeri de yok benimde beynim patladı migrenle duruyorum

Senin ablan çıldırmış olmali.
Bosanmayi ailesi kabul etmemis daha once bilmem ne bos is bu.gidip acsin dava anlatsin birbir bak hakim naail bosuyor.evli kalmak istemeyeni kimse zorla tutamaz.
Hadi yedi bi hal biri ile konustu samimilesti diyelim yahu insan bekar olsa 2 ayda sevgililik evlilik boyutuna gelemez.
Neyine guveniyor adamin.
Senin ablan once kendine guvenmeyi ogrensin.

Kimseye haber vermden kacip gidecek cocuklarini birakacak eeee o adam onu ne yapacak nikah kiyamaz evli bu kadin dimi
Sonra esi ailesi cocuklari affetmez ki bende olsam etmem.
Ayrica cocugunu terk eden kadinla hangi adam evlenir.

Ablaniz ilgisizlikten alakasizliktan belki kadin oldugunu unutmusken guzelim tatlim gibi kelimelre tav olacak duruma gelmis fakat bu sekilde olmaz.

her şeye anlayış gösterebilirim, eşini aldatmasına bile ama şu çocukları almama, onları bırakma durumu beni şoke ediyor. bir insan nasıl olur da çocuğunu bırakabilir, olan çocuklara olacak.

Sonra alırım onları da düşüncesinde ailesi eşi başkası olduğunu artık onu istemediğini göesünde istiyor temelde benim anladığım bu

Bu şartların içinde aldatmayı göze alıyor da boşanmayı mı alamıyor?
Kaldı ki adam evli olduğunu bildiği halde bu kadınlar beraber. Ne hayır bekliyor bu adamdan?
Kusura bakma da , ablan işin kolayını bulmuş nasıl olsa kocanın durumu belli,beni de boşamaz ben kendi işime bakayım kafasında.
Ve çok çirkin.
Aldatan erkek de kadında karaktersizdir. Sizin ablanız da öyle.
Çok istiyorsa dayak yediğini de ispatlar , geçimsizliği de . Takır takır da boşar. Ama kolayını bulmuş

Ve bu durumda o cocuklari unutsun.
Bu olayi esi ogrenirse hayasiz yasam surdugu icin velayeti gec 40 yilda bir gorme hakki verirse hakim sukretsin

Tamam çok güzel diyorsun hakim illa boşar peki bu süreçte nereye gidecek kimde kalacak ?

Kadın sığınma evlerini araştırıyorum en fazla 6 ay kalabiliyor. Ee hep içerde olamaz bu süreçte çıkıp iş bakması şart ki düzen kurabilsin. Ailesi sakat eşi sakat ya kadına bişey yaparsa ? Bu düşünceyi de göz ardı edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…