Aldattığını nasıl anlar nasıl söylersiniz?

Bir mesaja ortalığı yakacak olan ben sizin bulduğunuz saç telleri ile neler yapardım bilmiyorum. Madem sakin kalabiliyorsunuz daha fazla delil toplayın telefon bu konu da en iyi delilleri verir diye düşünüyorum.

benimle ne alakası var vs deyip üste cıkacak kanıtlayamam suanda
 
Youtube a casus program yükleme yaz oradan çıkıyor baktım şimdi. Ben hiç kullanmadım ama burda, nur viralde falan çok duydum kadınlar öyle yakalıyorlar. Detaylarını bilmiyorum araştırabilirsiniz
 
bence kocana bu durumu yansıtırsan daha tedbirli davranır.
normal ol.
maillerine bak.
son google aramaları, sosyal medya aramaları mekanlar.
sosyal medyasında ekli olan kişilerin profillerini incele.
yansıttım zaten suanda tedbirli olması gerek sadece sac teli var yansıtmadığım onu da cok dikkatli kullanmam gerek.
baska birseyler de bulmam gerek
 
Adam buldugunuz saç telinden sonra sizi ben öyle şey yapar mıyım hiç diye ikna ediyorsa ikna olmaya meyillisiniz boşanmayacaksınız demek ki. O yüzden hiiiç peşine düşmeyin. Aldatmıyodur öyle şey yapacak değil ya.
yapması icin mantıklı bir sebep yok o yüzden ikna oluyorum. yaptıysa tabiki affetmem
 
Adam buldugunuz saç telinden sonra sizi ben öyle şey yapar mıyım hiç diye ikna ediyorsa ikna olmaya meyillisiniz boşanmayacaksınız demek ki. O yüzden hiiiç peşine düşmeyin. Aldatmıyodur öyle şey yapacak değil ya.
saç telini ona söylemedim genel olarak sorduğumda öyle cevap vermişti
 
Arkadaşlar merhaba,
15 yıllık ilişki 7 yıllık evliliğimiz var. Çocuk olduktan sonra eşimde değişimler başladı ev ve benimle ilgilenmez oldu. Neyse çok takılmadım. Son zamanlarda yaklaşık 3 aydır dengesiz davranışları beni çok yıpratmaya başladı. hatta aile terapistine gidelim vs dedim. asla kabul etmem deyip daha iyi davranmaya başladı.
Asıl sorunum eşim arada bir kuzenine kalmaya gider, 2 hafta önce sac fırçasında bana ait olmayan boyu ve rengi farklı 5-6 tane aynı saç teline rastladım. topladım hepsini 1 hafta önce yine aynı saçtan 2-3 tel buldum. Genel olarak sorduğumda ben hiç öyle birsey yapar mıyım vs dedi beni ikna etti ama o saç tellerini nasıl soracağımı bilemiyorum. Başka elle tutulabilecek bir kanıt nasıl bulabilirim?


bir ablamız eşinin sırtında ki sivilcelerin sıkıldığını yakalayıp boşamıştı. takdir ettim.
 
Bunu yaşayan biri olarak söylemk isterim eğer böyle bir durum varsa ayrilacaksaniZ bunu açığa çıkarın benim gibi açığa çıkartıp affedip hergun şüphe ile yaklaşıp hayatınızı mahfetmeyin
Eee i zaman siz de şimdi ayrılın bu şüpheyle yaşaamıyorum diye. Ne farkı var ya da ne mantığı.
 
yapması icin mantıklı bir sebep yok o yüzden ikna oluyorum. yaptıysa tabiki affetmem
Zaten mantıklı bir sebep olduğu için değil şeref yoksunu oldukları için aldatıyorlar. Şaka mısınız ya nedir aldatılmanın mantıklı sebebi?

Ha çok sebep istiyorsanız söyleyeyim çocuktan dolayı ilgilenmiyosunuz kocanızla bırakıp bırakıp annenizin evine gidiyorsunuz paşayı. Ondan aldatır mesela alın size mantıklı sebep.
 
dıs fırcasında baska kadına aıt sac telı
dıs fırcasında ?
nasıl bır yaratıkla gorusuyor kocanız da kadın dıs fırcasıyla sac tarıyor yahu
aksı halde ozellıkle yakalayın dıye kadın dıs fırcasına sacını koyuyor heralde

esınız evı dururken neden baska yerde kalıyor onu da anlayamadım
 
sadakatsiz dizisini izleyin kadın orada saç telinden yola çıkarak öğreniyor (inşallah sizinki aldatmıyordur ama çok üzücü gerçekten)
 
Bence kuzeninde kalmaya gittiğini söylediği bir gün kuzenini ara. Ya da ben de geleyim de. Hiç olmadı mı söylemeden git. Bakalım ne tepki verecek.
 
X