biraz abartmamışmısın?
bence abartmışsın
kaılıçlarını öyle bir çekmişsinki belkide sana karşı olan iyi niyeti bile göremiyorsun
fazla önyargılı olabilirmisin?
4 ay v ar cnm,
benim içinde bi sakıncası yok ama el içine karışınca böyle olmuyomuş, kendi annem gibi hissetmiyorumki, şimdi naaprsa yapsın olamazda yeni nişanlı kıza, ki nişanlanmadan öncede aynı laflar bize uygunmusunuz değilmisiniz die soruyo akrabalar komşular, habire kendiside bunu sorguladı durdu bana, Çok kırıldım o yuzden ona, sonra düşüncesizliklerinden de yoruldum.
O yuzden her zaman gardımı alma ihtiyacı içinde hissediyorum ,elim ayağım tutarken minnet etmek istemiyorum.
kadın zaten hep biz beraber olucaz şöle olucaz bi kalabalık aileyiz alışacaksın şu bu, hep beni en başından soguttu başından, tanımadıgım akrabaları bi şehir dışındakiler kaldı onlardan, şimdiden çok boğdu, sınırını bilemedi,
O yuzden hayatımızın hep içinde olacagını hissettirdi, ev için kadın tutaarız dediğimiz halde yine ısrarcı, ısrarcı olmasına anlam veremiyorum bu bizim hayatımız, kendi düğünü gibi düşün günüme karıştılar, düğün salonumuzda kendi istediği salon olmuş, tamam beğendim ama hep kendisi bizim içimizde hissettirdi, bende alışkın değilim boğuluyorum adeta, şimdi buna fırsat verdikçe dahada yayılmasından korkuyorum hayatımıza.
Tek bi oğlu var oyuzden çok düşkün, biraz sınırlarını bilmesini hayırdan anlamasını istiyorum,
tatlım seni okadar çok iyi anlıyorumkiiii.sakın kafana takma kendini yıpratma.el adamı ağlatır die bi söz var ..okadar doğruki...benimde kayınvalidem biz evlendikten sonra karışmaya kalktı halada burnunu sokar bazı seylere.laf sokup durur.inan bende öle bıktımkii.sıkıldım artık.cevabını güzel bi dille verdğim halde uslanmadı.al bakk bayramda yine gitcez.ve kalcaz.orda.inan hiç gitmek istemiyorum.5 aylık evliyiz.ama ben simdiden bunaldım ya.annen gibi olamaz hiç kimse asla
sen istemesende gelicekler belki acaba haber mi göndersen kimseyi istemiyorum temizlik işini ben ayarlayacağım diye..mantıklı olurmu acaba bu şekilde gelmeyebilirler
bence ev hazır oluna sen heber vermeden git temizlettir bişey de derseki ne hakla diyemez işte derse siz yorulmayın diye ben temizlettim falan işte uydurursun ay onana be öyle kalabalığız falan sallasın 1 gitmezsin 2 gitmezsin alışırlar korkma canım ama sakın yelkenleri suya indirme
biraz abartmamışmısın?
bence abartmışsın
kaılıçlarını öyle bir çekmişsinki belkide sana karşı olan iyi niyeti bile göremiyorsun
fazla önyargılı olabilirmisin?
bence abartıyorsunuz belkide sizi düşündüğü için temizletmek istemiş
siz evinize yakın olsaydınız art niyet görebilirdim ama uzaksınız
siz diyorsunuz kendi annem olsa bişiy olmaz kayınvalidenizde eşiniz annesi
her konuda olmasada bazı konularda tabikide söz söyleme hakları olucaklar
senin aileninde eşinin ailesininde
ben büyüdüm ben herşeyin iyisini bilirim diye bişey yok bence
bir gün laf olursada dersin ben temzileticektim siz ısrar ettiniz
şuan bende nişnalıyım seni durumunda olsam hiç takamzdım
banada ilk başlarda çok laf attılar ben hep gülümsedim şimdi ise hiçbişey demiyorlar
hatta eşyamı bile alırken kayınvalidemi getirmeyi düşünüyorum bana yardımcı olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?