Ben istisnayım özel durumum var yoksa bütün kupaları toplarımCanim bu gune kadar tam liste gonderenler
@salinger29
Kuasar
@naz5403
C cizen_bayan
@sarem2015
I IRMAKK70
Digerlerinin eksik menu paylasimlari var. Yani menu kupasina aday olanlar bu kisiler tabi iki gun daha eksiksiz paylasim yapilirsa.
Aynen benim telde sıkıntılı, hayırlısıyla bir yaptırsam evde daha çok girebilirim.Ben istisnayım özel durumum var yoksa bütün kupaları toplarım
seni biliyoruz canımBen istisnayım özel durumum var yoksa bütün kupaları toplarım
bu arkadaşlar nerdesiniz sesiniz neden çıkmıyor
Canim sen su tel problemini hallet bomba gibi don, butun kupalar seninBen istisnayım özel durumum var yoksa bütün kupaları toplarım
SüpersinnnÖnce kg vermeye başladım sonra saç rengimi değiştirdim sırada ciciklerimi küçültmek var sonra gözlerimide çizdirdimmiii
sende arada geliyon sesin soluğun çıkıyorAynen benim telde sıkıntılı, hayırlısıyla bir yaptırsam evde daha çok girebilirim.
Oo ne güzel gelsin bakımlar bende minik elbiseler hayali kuruyirumKendimi bakıma aldım kızlar kg gidince bi güven geldi bana
O benim o basenlerim yok mu o basenlerim kesesim geliyor. Hele birde oturunca Aman Allahım ağır yaşamlar ben oluyorumBenim gibi basenden kilo alan varmı yürüdükçe bacakların birnirine değiyo hep üst bacaktan alıyorum kiloları
Yoghhh daha neler tatlım sen tartiya bakKız sanki aynaya bakınca vermiş değilde almış gibi gorunuyom
Değil mi ya çok güzeldi iyi ki önerildi bizekızlar that sugar izledim artık her şeyi yerken 10 kere falan düşünürüm
Ooo şahane...Önce kg vermeye başladım sonra saç rengimi değiştirdim sırada ciciklerimi küçültmek var sonra gözlerimide çizdirdimmiii
Arada mısende arada geliyon sesin soluğun çıkıyor
azmistim canim kocamla tartismalarimiz aileler derken telefonla hic ilgilenmedmbu arkadaşlar nerdesiniz sesiniz neden çıkmıyor
13 Agustos
Sabah:
Yarim dilim ekmek
Domates, salatalik,lor,zeytin,marul
1 haslanmis yumurta
Oglen:
Kabakli omlet
Domates, salatalik,peynir, zeytin, marul
Aksam:
Biberli omlet
Domates, salatalik, peynir, zeytin, marul
Belki 1 bardak ayran
C cizen_bayan
Eminim iyi sonuç göreceksinKizlar ayran corbasi detoksu yapiyorum 2 gun yapicam carsamba tartida nasil bi sonuc cikcak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?