ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

bu arkadaşlar nerdesiniz sesiniz neden çıkmıyor

Amelie23 gecen hafta cocugum hasta fazla giremem diye aciklama yapmisti.
@swtyheart bugun dondu aramiza, aciklamasini da yapti. Artik bu gunden itibaren paylasimlarini ve menulerini eksiksiz bekliyoruz.
Sarellam uzun zamandir yok aramizda. Gecen hafta kilo bildirimi de yapmadi. Siteye de girmiyor sanirim. Sebebine ya da giremeyecegine dair burada bi aciklama yapmadi.

Ben istisnayım özel durumum var yoksa bütün kupaları toplarım
Canim sen su tel problemini hallet bomba gibi don, butun kupalar senin

Kendimi bakıma aldım kızlar kg gidince bi güven geldi bana
Oo ne güzel gelsin bakımlar bende minik elbiseler hayali kuruyirum
Benim gibi basenden kilo alan varmı yürüdükçe bacakların birnirine değiyo hep üst bacaktan alıyorum kiloları
O benim o basenlerim yok mu o basenlerim kesesim geliyor. Hele birde oturunca Aman Allahım ağır yaşamlar ben oluyorum Ama gidecek

Kilo verme sürecinde öğrendiğim en önemli bilgilerden biri de porsiyon kontrolü oldu Bu görseldeki ölçüleri prensip edindim kendime Ayrıca meyveyi sabahları tükettim Öğle yemeklerimde protein ve sebzeyi birlikte tükettim. Akşam yemeklerimi sebze yemeği veya sebze çorbası olarak tercih ettim. Kilo verme sürecimde temel prensibim buydu... ‍♀☺.
"alıntı"

Tatlım akşam menün bi değişik geldi bana Sebze çorbası mı yapsak onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…