Benden iyisin ya benim menüm nerdeyse sayfanın hepsini alcakSelam kızlar bugün ki menümü yazicam ama yazmasam daha iyi 02.10.2018 menüm
Sabah
3 yk muhlama
1 dilim ekmek
Ara
2 küçük armut
Akşam
2 küçük lahmacun
Böl yesillik
Akşamı erken yaptım bu arada arkasından yürüyüş yaptım 10000 adım attım geldim pasta yedim incecik bi dilim nefsime hakim olamadımI IRMAKK70
Yakın olsaydın birlikte yerdikAy ben buna bayılırım
Tatlim hangi biri elestirilsin, hangi birine alternarif onerilsinGrubun eski halini özledim...
Menülerin aktif paylaşıldığı ve yanlış yiyeceklerin eleştirildiği veya doğrusunun veya yerine alternatiflerinin önerildiği halini özledim...
Forever07 hu huu kanka naber
Bayramda yeterince kaçamak yaptık caney olmamalı artık, bir hafta diyet yapıp pazar yemek demek o hafta boşa gitti demek...günaydın hanımlarrhaftasonu kaçamaklar yapıldı diye artık salmıyoruz yeni hafta yeni başlangıçlar demek tartı gününe 2 gün kaldığına göre kaldığımız yerden azimle devam
Telefonuma adım sayar yükledim cnm çalıştıramadımForever07 spor konusunda benim onerim spor zorunlu olsun. Az da olsa herkes her gun yapsin. Ister leslie 1 mile olsun, ister 5 mile ya da 10.000 adim olacagina 5000 adim olsun ama hergun olsun. Ayni menu gibi spor yapip hergun sporunu bildirene 1 kupa verebiliriz. Grupta duzenli spor yapan cok az kisi var gercekten. Kuasar ve C cizen_bayan spor konusunda gayet iyi gidiyor benim gozlemledigim ben de onlari ornek alip spora basladim. Aliskanlik haline getirmeye calisiyorum.
Günaydınnn iyi haftalar herkese hanımlar nasılsınız
Grupta hafta sonu ve tatil günleri aktif olamıyorum telefondan dolayı.
Bu sıkıntıyı acilen çözmem lazım kendi adıma.
Grup hakkında yorumlarım olacak kızlar. Sabah sabah haftanın ilk günü naptın demeyin ancak durum bundan ibaret ne yazık ki
Öncelikle burası zayıflama topiği, bir diyet grubu...
Burda olma amacımız birbirimize destek olup zayıflamak zayıflayabilmek...
Grupta ne kadar aktifseniz o kadar güzel idarede oluyorsunuz ve tabi ki buda tartınıza yansıyor olacak
Size sunu söyliyim bu grubun en aktifi I IRMAKK70 ve @_LA_PATYA_
Güzel kilo verenler de bu hanımlar
Bende dahil bu grupta aktif değilseniz çok yavaş ilerleyeceksiniz...
Kızlar menülere yorumlar olmalı I IRMAKK70 C cizen_bayan
01ebruli bizleri spor konusunda daha çok desteklemelisin
Sena616 ve @_LA_PATYA_ sizlerden de daha çok destek görmeliyiz
Bunlar benim gördüklerim sizde yazın önerilerinizi kendimizi düzeltelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?