Biraz çok aslında kuzum ama ne versen kardırbenim aylık hedefimi tutturmama 4 kilo var ve de bu demek oluyor ki 2 haftada 4 kilo vermem lazım imkansız değil ama bilemiyorum
Yarın regl olacaksan çok normal sonuç canım üzülecek birşey yok haftaya eksiler gelecek emin olBu bi ilk gerçekten ilk defa + çıktımhoş diyet yapmıyodum korumadaydım ama bunuda beklemiyorum en iyisi geri başlamak 200 bişey değil ama olsun gerçe yarın rsgl olucam onunda şişliği var oooff ne bliyim bu hafta bedbat geçti işte sonuçta bu
Harika vallaBende 67.7
-600
Ya yarın yada yarından yakınYarın regl olacaksan çok normal sonuç canım üzülecek birşey yok haftaya eksiler gelecek emin ol
ben yine tarihimi unuttum ama benim de yakınYa yarın yada yarından yakın
Haftaya gelir o eksiler üzülmeReglayım şuan olmasaydım daha çok eksi gelmiştir
Sağol canım benimAllahım sana geliyorumm
Bu gerçek mi
Senden fazla sevindim NAZ.
Sen yeter ki iste olacak daha neler olacak
Bencede canım @_LA_PATYA_Yarın regl olacaksan çok normal sonuç canım üzülecek birşey yok haftaya eksiler gelecek emin ol
Harikasın canımTaaammm-2.5kilo kızlar ve 8senedir bu rakamı görmedim çok çok mutluyum
Kızlar benim tartı işi eve kaldı bugün burdakintartıda 149 çıktım bu tartının ömrü bitmiş
Tamam kuzum. pile yazık olduKızlar benim tartı işi eve kaldı bugün burdakintartıda 149 çıktım bu tartının ömrü bitmiş
KuzumForever07 sonuçlar ne alemdeeee heyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?