Tesekkur ederim canim. Hepimize Allah kolaylik versin. Kadin oldun mu hersey daha bir zor sanki. Ev hanimi olsan ayri zor; calissan hem is, hem ev isi, cocuk ayri zor. Bugun hastaneye geldim de biraz burada takilabilirim yoksa o bile zorallah kolaylık versin kuzumm
Nerden nerelere geldin kuzum çok fazla iddaa da gözümüz yok gayriBu hafta pek iddiali degilim kuzum yaa. Reglime 6-7 gun kaldi ama simdiden iki de bir tatli istegi basiyor1 ler yedi bitirdi beni, en cok da oglum, diger ogrencilerden kiskaniyor sinifta bir sey soylrmiyor ama eve gelince basimin etini yiyor Harflere de baslayinca eskisi kadar yazamiyorum buraya. Derse hazirlan, calisma kagidi hazirla, cocugun odevleri, ev isleri vs. derken hicbir seye yetemiyorum.
Regl ödemi malesefben aynaya bakınca mutlu değilim ya neden bilmiyorum
Zor anam zorrrTesekkur ederim canim. Hepimize Allah kolaylik versin. Kadin oldun mu hersey daha bir zor sanki. Ev hanimi olsan ayri zor; calissan hem is, hem ev isi, cocuk ayri zor. Bugun hastaneye geldim de biraz burada takilabilirim yoksa o bile zor
Nerden nerelere geldin kuzum çok fazla iddaa da gözümüz yok gayri200-300 ne koparsa yağlardan
Çok normal Allah kolaylık versin zamnla daha rahatlarsın umarımKadın olmak zor, çalışan kadın olmak daha zor, çalışan çocuklu kadın olmak daha daha zor
teşekkür ederizMerhaba,
zayıflama serüveninizde başarılar diliyorum.
Günlüğü okudum, harikasınız.
Çünkü biz All Star'ızzMerhaba,
zayıflama serüveninizde başarılar diliyorum.
Günlüğü okudum, harikasınız.
Iyiyim canım bu gün teşekkür ederim
Yok Canım daha dönmedim internet sıkıntılı pek giremiyorum o yüzdensarem2015 döndün mü sen canım
@Moon Light pişttt sesim geliyor muuu nasıl gidiyor memelkette hayat
sen yürüyecektin eşin koşacaktı hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?