Kek yiyerek zayıflıyorlardı22 Ekim
Sabah: Yarim dilim ekmek, yumurta, salatalik, zeytin.
Oglen: Pirincli kabak yemegi
Ara: 1 avuc badem
Aksam: Taze fasulye yemegi, 1 dilim kek
C cizen_bayan
4.500 adim attim. @_LA_PATYA_
Aynen kuzum katılıyorum sana nerelerdesiniz hatunlarrrrGünaydın hanımlar burdaki eski aktiflik azaldı gibi aktiflik oranları düşünce grup ortalaması da düşüyor farkındasınız umarım daha aktif olmanızı bekliyorum ayrıca @_LA_PATYA_ kız en bizi dürtüklerdin nerdesin sennn
İllaki etkiler tartını ama ben senin sporuna güvenerekten 6li rakamlara merhaba demişsindir diye düşünüyorummben bu hafta regl olamadım daha doğrusu geçen hafta olmam gerekirken hala olmadım çok kötüyüm yatartıda nasıl çıkar hiç bilmiyorum
Yeni kan yeni kişiler bize de iyi gelicektir kuzumsporuda aksatmamaya çalışıyorum ama işten dolayı sürekli aksıyor. Bir de dün salonda bi kaç kıza burayı tavsiye ettim yeni arkadaşlar aramıza girebilirgelmelerinde bi sakınca olmaz dimi Forever07
Bu hafta pek iddiali degilim kuzum yaa. Reglime 6-7 gun kaldi ama simdiden iki de bir tatli istegi basiyorKek yiyerek zayıflıyorlardı
1 ler yedi bitirdi beni, en cok da oglum, diger ogrencilerden kiskaniyor sinifta bir sey soylrmiyor ama eve gelince basimin etini yiyor
allah kolaylık versin kuzummBu hafta pek iddiali degilim kuzum yaa. Reglime 6-7 gun kaldi ama simdiden iki de bir tatli istegi basiyor1 ler yedi bitirdi beni, en cok da oglum, diger ogrencilerden kiskaniyor sinifta bir sey soylrmiyor ama eve gelince basimin etini yiyor Harflere de baslayinca eskisi kadar yazamiyorum buraya. Derse hazirlan, calisma kagidi hazirla, cocugun odevleri, ev isleri vs. derken hicbir seye yetemiyorum.
ben aynaya bakınca mutlu değilim ya neden bilmiyorumBu ara çevremde herkes çok zayıfladın yeter diyorŞişko dobili kardeşim abla nasıl zayıfladın bu kadar ya ipince oldun deyişi bakışı senin gibi homili gırtlak yemiyorum dedim aynada mutluyum ama rakam olarak değilim gerçi ne kaldı şurada 62 ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?