Aynen bende senden eksi bekliyordumya ben bu hafta eksi gelirim diye bekliyodum çünkü kıyafetlerim bol gelmeye başladı ama regliden galiba
bilmiyorumki yaaAynen bende senden eksi bekliyordumkızzz kas mı yapıyon acaba
Soğuk algınlığı galiba hiç Halim yok heryerim ağrıyo şimdide acayip mide kırampları var hiç iyi değilim yarına düzelmezsem doktora gidecemHayırdır naz neyin var ?
Ay nazara geldi grup
Geçmiş olsun canoSoğuk algınlığı galiba hiç Halim yok heryerim ağrıyo şimdide acayip mide kırampları var hiç iyi değilim yarına düzelmezsem doktora gidecem
Ben tabiki varım daha 54 ü göremedim
Hanımlar önümüzde ki hafta yeni yarışma başlıyor bilginiz olsun
Katılmak isteyenler varsa buyursunlar
Hoşgeldin cnm sanada iyi akşamlarHerkese iyi akşamlar
Sanırım silindim gruptan...
Gecmiş olsun canımSoğuk algınlığı galiba hiç Halim yok heryerim ağrıyo şimdide acayip mide kırampları var hiç iyi değilim yarına düzelmezsem doktora gidecem
Hosgeldin canim. Onumuzdeki hafta yeni yarisma basliyor. Katilmak istersen bilgin olsun.Herkese iyi akşamlar
Sanırım silindim gruptan...
Evet isterim canım.Hosgeldin canim. Onumuzdeki hafta yeni yarisma basliyor. Katilmak istersen bilgin olsun.
Babam vefat etti bu yüzden giremedim ama yarışmaya devam etmek istiyorum. Belki psikolojik olarak bana da iyi gelir.
Basin sagolsun canim. Mekani cennet olsun, Allah kalanlara sabir versinBabam vefat etti bu yüzden giremedim ama yarışmaya devam etmek istiyorum. Belki psikolojik olarak bana da iyi gelir.
Canım sağol teşekkür ederim. Allah razı olsun iyi değilim Rabbim hiç kimseye yasatmasin böyle acı... bende sizi özledimcanım benim nasılsın... demek adet tabi... rabbim sabır versin. Babacığın gerçek hayata göçmüş biz yalan yerdeyiz, mekanı nur cennet olsun inşallah. çok çok üzüldüm duyunca
seni tabiki silmedim ismin halen var listede çokta özledik
Hoşgeldinn kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?