Geçmiş olsun canım boğazın ağrıyosa tuzlu suyla gargara yap yada ada çayıylaMenüme ek
1 fincan salep boğazım ve başım çok ağrıyor bir sürü ilaç içtim inşallah kilo yapmaZlar
Geçmiş olsun canımMenüme ek
1 fincan salep boğazım ve başım çok ağrıyor bir sürü ilaç içtim inşallah kilo yapmaZlar
Denedim canım geçmedi şimdi saglık ocagındayım teşekkür ederîm cnmGeçmiş olsun canım boğazın ağrıyosa tuzlu suyla gargara yap yada ada çayıyla
Teşekkürler cnmGeçmiş olsun canım
En azından dikkat et canım + olmasınİyi akşamlar kızlar bu ara çok yoğunum uğrayamıyorum buraya pek
Dün Doğum günümdü sürprizler sürprizler iki gündür kutlayan kutlayana artık 34 oldum
İki gündür 1dilim ince dilim pasta yedim bakalım bu hafta sonuç ne olacak
geçmiş olsun kuzum o ilaaçlar kilo yapmaz merak etme bol limonlu sıcak çorbalar iç kuzum bide annem bana şey yapmıştı çok iyi geldi sıcak süte toz zencefil ve çok az bal dene bakalım belki fayda eder sifa olur inşallahSinizüt , faranjit kulak intiabı
Herşey oluşmuş bir torba ilaçla geldim eve inşallah kilo yapmaz ilaçlarcooooook hastanın cooook heryerim ağrıyor yutkunamıyorum
Teşekkür ederim cnm . Biraz dinleneyim dediklerini yaparım cnm. Kalkacak Halim bile yokgeçmiş olsun kuzum o ilaaçlar kilo yapmaz merak etme bol limonlu sıcak çorbalar iç kuzum bide annem bana şey yapmıştı çok iyi geldi sıcak süte toz zencefil ve çok az bal dene bakalım belki fayda eder sifa olur inşallah
Burdayııımmm canım naber nasıl gidiyor??@_LA_PATYA_Forever07 N naz5403 sarem2015 kızlarrrr nerdesinizzzz
Teşekkürlerkızlar bir de dip not migrosta çaşamba gününe kadar geçerli indirim var cilt bakım ürünlerinde ve gerçekten yarı yarıya indirim var ihtiyacınız varsa bir bakın derim
buralardayım kuzumm@_LA_PATYA_Forever07 N naz5403 sarem2015 kızlarrrr nerdesinizzzz
Teşekkürler Canım bakarım inşallahkızlar bir de dip not migrosta çaşamba gününe kadar geçerli indirim var cilt bakım ürünlerinde ve gerçekten yarı yarıya indirim var ihtiyacınız varsa bir bakın derim
Kayıplarda@_LA_PATYA_Forever07 N naz5403 sarem2015 kızlarrrr nerdesinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?