Amin canım sagolasin. Amin inşallahBasin sagolsun canim. Mekani cennet olsun, Allah kalanlara sabir versin
Babam vefat etti bu yüzden giremedim ama yarışmaya devam etmek istiyorum. Belki psikolojik olarak bana da iyi gelir.
Zaman...Canım sağol teşekkür ederim. Allah razı olsun iyi değilim Rabbim hiç kimseye yasatmasin böyle acı... bende sizi özledim
Nse tadını çıkar sonra acısini çıkarırsınbenim için zor günler geliyor salı günü doğum günüm ve her gün bi süprizle karşılaşıyorum mecbur alınan şeylerden yemek zorunda kalıyorum
Teşekkürler canımGeçmiş olsun cano
Sağol canımGecmiş olsun canım
Allah sabırlar versin canımBabam vefat etti bu yüzden giremedim ama yarışmaya devam etmek istiyorum. Belki psikolojik olarak bana da iyi gelir.
Bence sen sıkılaşıyorsun canımSelam kızlar bende iş yoğunluğundan anca gelebildim. Zayıflamışım ama tartıda neden belli olmuyor anlamış değilim. 58 kilo olan kardeşimin giydiği pantalona çok rahat girdim ben anlamadım tartı mı bozuk bende mi var bişeyler
Hoşgeldin beautiful anneHedef 50 kızlarhaftada iki kilo alıyorum gidisim hiç iyi değil doğum kilolarından kurtulamıyor um kıyafetlerim olmuyor 11 kilo vermem lazım ve formumu korumalıyim bende aranıza geldim
Ben tartına güveniyorum canımSelam kızlar bende iş yoğunluğundan anca gelebildim. Zayıflamışım ama tartıda neden belli olmuyor anlamış değilim. 58 kilo olan kardeşimin giydiği pantalona çok rahat girdim ben anlamadım tartı mı bozuk bende mi var bişeyler
ne yedin kızzzzbenim için zor günler geliyor salı günü doğum günüm ve her gün bi süprizle karşılaşıyorum mecbur alınan şeylerden yemek zorunda kalıyorum
VAY vay vayyyPrensesAnnesi_ all star da yapmış kendini bak
kızlar yeni rakip pek dişli benden söylemesi
Günlük menü yazıyoruz canım menülerde I IRMAKK70 arkadaş bakanlıktan sorumlu.
Sporlarını yada yürüyüşte olur @_LA_PATYA_ arkadaş bakanlık koltuğunda.
Haftalık hedefte ve tartı resimlerinde beni etiketliyorsun.
Hedef tutturana spor yapana günlük menü yazana kupa veriyoruz tabi öncelikle seninde kilo vermen gerekiyor
haydi bol eksiler bakalım
ne yedin kızzzzçizen kuzum seni acaba kaçamak bakanı mı yapsak
Kızlar size selam getirdim A AklinYolu1
Hepinizi çok özlemişş ve ekliyor diyor ki bol bol c vitamini alsınlar önümüz kış
Arkadaşımdan uzun süredir chesscake istiyodum geçen gün ona gittim doğum günü pastası niyetine yapmış küççük bi dilim yedim
bizden de ona ççokk selam söyle gelsin buralara özledik valla A AklinYolu1
Başın sagolsun cnm Rabbim sabır versinBabam vefat etti bu yüzden giremedim ama yarışmaya devam etmek istiyorum. Belki psikolojik olarak bana da iyi gelir.
Hoşgeldin cnmHedef 50 kızlarhaftada iki kilo alıyorum gidisim hiç iyi değil doğum kilolarından kurtulamıyor um kıyafetlerim olmuyor 11 kilo vermem lazım ve formumu korumalıyim bende aranıza geldim
Bizdende selam söyle özledik ya uğrasın biraz bize kızsın çünkü böyle giderse verdigimi AlcamKızlar size selam getirdim A AklinYolu1
Hepinizi çok özlemişş ve ekliyor diyor ki bol bol c vitamini alsınlar önümüz kış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?