ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Hedef 50 kızlar haftada iki kilo alıyorum gidisim hiç iyi değil doğum kilolarından kurtulamıyor um kıyafetlerim olmuyor 11 kilo vermem lazım ve formumu korumalıyim bende aranıza geldim

Eklentiler

• Screenshot_20181025-144057.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 21
25.10.2018 Menüm

Sabah
Yarım simit
Peynir

Ara
Yok

Öğlen
Çorba
taze fasulye
salata
1 dlm karabuğday ekmeği

ara
2 kıt bitter

akşam
Muz
ayran

bolbolbol su I IRMAKK70

6000 bin adım + 20 dk koşu bandı + 20 dk eliptik + kol bacak hareketleri @_LA_PATYA_ dün sporda yazdığımdan fazla yaptım ve hiç zorlanmadım o kadar hoşuma gitti ki umarım bu akşamda öyle olur

Geçmiş olsun cano
Teşekkürler canım
Gecmiş olsun canım
Sağol canım
Babam vefat etti bu yüzden giremedim ama yarışmaya devam etmek istiyorum. Belki psikolojik olarak bana da iyi gelir.
Allah sabırlar versin canım
Bence sen sıkılaşıyorsun canım

Hedef 50 kızlar haftada iki kilo alıyorum gidisim hiç iyi değil doğum kilolarından kurtulamıyor um kıyafetlerim olmuyor 11 kilo vermem lazım ve formumu korumalıyim bende aranıza geldim
Hoşgeldin beautiful anne bize kendini tanıt bakalım, ne kadar oldu doğum yapalı, yarışmaya nerden katılıyorsun falan

PrensesAnnesi_ all star da yapmış kendini bak
kızlar yeni rakip pek dişli benden söylemesi

Günlük menü yazıyoruz canım menülerde I IRMAKK70 arkadaş bakanlıktan sorumlu.
Sporlarını yada yürüyüşte olur @_LA_PATYA_ arkadaş bakanlık koltuğunda.
Haftalık hedefte ve tartı resimlerinde beni etiketliyorsun.
Hedef tutturana spor yapana günlük menü yazana kupa veriyoruz tabi öncelikle seninde kilo vermen gerekiyor
haydi bol eksiler bakalım

Ben tartına güveniyorum canım uğraşma şunla yeter geçen haftalarda verdiğin 2 kilo süperdi mesela. Bu hafta olmadıysa önümüzdeki hafta düşecektir emin ol diyette ol ve tabiki spora devam

VAY vay vayyy

ne yedin kızzzz çizen kuzum seni acaba kaçamak bakanı mı yapsak

Arkadaşımdan uzun süredir chesscake istiyodum geçen gün ona gittim doğum günü pastası niyetine yapmış küççük bi dilim yedim

Kızlar size selam getirdim A AklinYolu1
Hepinizi çok özlemişş ve ekliyor diyor ki bol bol c vitamini alsınlar önümüz kış

bizden de ona ççokk selam söyle gelsin buralara özledik valla A AklinYolu1

Afiyet olsun yaramasın kuzum abartmadığın sürece sıkıntı yok biliyorsun
A AklinYolu1 huhuhuhuuuuu tatlımmm çok özlendin bak uğra bize misafir ol börekler açarız sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…