Sağol canim benim teşekkür ederim.allah rahmet eylesin kuzum rabbim mekanını cennet etsin inşallah. Hoş geldin tekrar aramıza
Çok acemiyim Allah'a bıraktım kendimi. Amin canım sağol bu arada..Zaman...
İnşallah zamanla toparlayacak daha doğrusu alışacaksın, rabbim güzel yüreğine inşirah versin bol bol
Amin canım sagolasinBaşın sagolsun cnm Rabbim sabır versin
Aramiza hosgeldin canim.Hedef 50 kızlarhaftada iki kilo alıyorum gidisim hiç iyi değil doğum kilolarından kurtulamıyor um kıyafetlerim olmuyor 11 kilo vermem lazım ve formumu korumalıyim bende aranıza geldim
Nana sen hayırdır kuzum diyete dair birşey yok yineMenümü hemen yazayım yoksa masada duran şekeli ekmekleri yiycem
Sabah
Süt
Kahvaltı
"1 tane pide peynirli börek en büyük pideden
Şekersiz çay
Öğlen
Biraz geç yedim
Haşhaşlı revani 1 dilim
6 tane sarma
2 tane üçgen börek lor peyniri
Cay şekersiz
Şimdi de nescafe içicem biraz uyuyuycam
Uyanınca spor yaparım inşallah çünkü bu hafta kilom fazla geldi offf gitmiyorlar
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Akşama spor yaparım kesin @_LA_PATYA_
Hoşbuldum canımAramiza hosgeldin canim.
Ayy canım yaa benim aldığım kg lardanda bahsettinmi onaKızlar size selam getirdim @AklinYolu1
Hepinizi çok özlemişş ve ekliyor diyor ki bol bol c vitamini alsınlar önümüz kış
Tatlım başın sağolsunSağol canim benim teşekkür ederim.
Çok acemiyim Allah'a bıraktım kendimi. Amin canım sağol bu arada..
Hoş geldin taze anneHoşbuldum canım
Bende menü paylaşmıyorum hakkat ya bi yazıyımNana sen hayırdır kuzum diyete dair birşey yok yine
Hosbuldum canım benim hamişlik bitti kilolar kaldıHoş geldin taze anne
Bilmiyorum ki canım inşallah. Açıkçası bebek için kilo vermeye odaklandım şuan çünkü bir evlat eksikliğini ilk kez bu zamanda hissettimTatlım başın sağolsuninşallah burda olmak iyi gelir
Ya ben hasta olunca yemek iyi yapıcak diyeNana sen hayırdır kuzum diyete dair birşey yok yine
Gecmiş olsun canım
Tartı günümüz aynı canım ÇarşambaYeni yarışma ne zaman başlıyor ve tartı günümüz değişti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?